View Full Version : Power Pack
Z barku odpowiedzi ponawiam temat:
1. Czy warto kupowac teraz 10.1 PP, czy poczekać na 10.2. Z 10.1 Official jestem zadowolony?
2. Rozumiem że dostęp do specjalnych serwerów źródłowych jest dostępny tylko dla członków klubu MD, przynajmiej tak rozumiem, po zapoznaiu się z tematem. Wiec jeden miesiąc jest darmowy, a dalej jak nie bede płacił składki, czyli nie bede w klubie, to mam dostęp do specjalnych źrudeł, czy ciągne z ogulnych.
3. pomoc techniczna jest tylko on-line, czy można dzwonić?
4.Skąd moge wytrzasnąć regulamin, przed zakupem... głuwnie interesuje mnie czy moge zainstalować w dwuch ruznych miejscach nie łamiąc zasad licencj (klient idywidualny) ?
5.Czy moge gdzieś kupić od ręki czy polecacie przez www.mandrakelinux.pl? Pisze z Warszawy?
Sorry za takie ogulne pytanka, ale muszę wszystko przemysleć... przekonać się do końca... Nadmieniam że używam Mandrake od 9.2, także początkujący nie jestem... Oprucz pytań chętnie usłysze za i przeciw mimo że jusz się tu takich naczytałem
Tomasz Bednarski
30-03-2005, 13:18
Witam
Originally posted by iron+19 Mar 2005, 07:03--><div class='quotetop'>QUOTE(iron @ 19 Mar 2005, 07:03)</div><div class='quotemain'>1. Czy warto kupowac teraz 10.1 PP, czy poczekać na 10.2. Z 10.1 Official jestem zadowolony?
[/b]
10.2 nie będzie. Będzie Limited Edition 2005. Nie będzie też komercyjnego wydania tej edycji. Kolejne komercyjne wydanie pojawi się jesienią. Warto zatem kupić PWP 10.1.
Originally posted by iron@19 Mar 2005, 07:03
2. Rozumiem że dostęp do specjalnych serwerów źródłowych jest dostępny tylko dla członków klubu MD, przynajmiej tak rozumiem, po zapoznaiu się z tematem. Wiec jeden miesiąc jest darmowy, a dalej jak nie bede płacił składki, czyli nie bede w klubie, to mam dostęp do specjalnych źrudeł, czy ciągne z ogulnych.
Po zakończeniu abonamentu użykownik nie ma dostępu do list specjalnych serwerów. Może pobierać programy z serwerów ogólnych.
3. pomoc techniczna jest tylko on-line, czy można dzwonić?
Można również dzwonić.
4.Skąd moge wytrzasnąć regulamin, przed zakupem... głuwnie interesuje mnie czy moge zainstalować w dwuch ruznych miejscach nie łamiąc zasad licencj (klient idywidualny) ?
Jeden egzemplarz PowerPack'a można instalować na nieograniczonej liczbie komputerów w siedzibie fimy. Jeżeli firma posiada wiele biur to na każde biuro należy zakupić jeden egzemplarz.
Inne pytania zwiazane z licencjonowaniem PWP można zgłaszać pod adres biuro@mandrakelinux.pl
<!--QuoteBegin-iron@19 Mar 2005, 07:03
5.Czy moge gdzieś kupić od ręki czy polecacie przez www.mandrakelinux.pl? Pisze z Warszawy?
[/quote]
Jest kilka punktów sprzedaży w Warszawie
Informacje o adresach są tutaj http://www.mandrakelinux.pl/partnerzy/?w=7&z=1
Można też spokojnie zamówić w sklepie www.mandrakestore.pl
pozdrawiam
Tomek
No na reszcie ktoś rozwiał konkretnie wszystkie moje rozterki na ten temat. Wielkie dzięki
Ja tez troche dorzuce ;). Co do kupowania w sklepach to patrzylem ostatnio w MediaMarkt w Poznaniu i tam nie maja promocji jak w MandrakeStore (tzn. kosztuje 189zl).
Mam tez pytanie do Pana Tomka - nie bedzie komercyjnego wydania Mdk LE 2k5 - to znaczy, ze nie bedzie dostepna wersja Box, tak? A jak bedzie wygladala kwestia wsparcia dla LE 2k5? Jak dlugo pojawiac sie beda i w jakim zakresie update'y?
Originally posted by Toma@30 Mar 2005, 18:03
Ja tez troche dorzuce ;). Co do kupowania w sklepach to patrzylem ostatnio w MediaMarkt w Poznaniu i tam nie maja promocji jak w MandrakeStore (tzn. kosztuje 189zl).
Mam tez pytanie do Pana Tomka - nie bedzie komercyjnego wydania Mdk LE 2k5 - to znaczy, ze nie bedzie dostepna wersja Box, tak? A jak bedzie wygladala kwestia wsparcia dla LE 2k5? Jak dlugo pojawiac sie beda i w jakim zakresie update'y?
70940
W wersji promocyjnej tej za 79 (jeśli się nie myle) nie masz wsparcia technicznego i koszulki a w wersji 189 te żeczy są...
Ps. i nie ma książki, czyli masz pakiet komercyjny z miesięcznym dostępem do klubu... reszty nie ma
Co kto potrzebuje...
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.