Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet. Please take a second, Click here to register, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: DOSEMU

  1. #1
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    DOSEMU

    Czy ktoś może mi pomóc w sprawie DOSEMU pod mandrake 9,2. Nie wiem jak go zainstalować. Mój GG 2461350. Z góry dziękuję .
    KARCIO

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    34
    Postów
    1,740
    Wątków
    58
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    42
    Reputacja
    141
    To nie jest tablica ogłoszeń. Jeżeli chcesz sprawdzić, czy ktoś rozwiązał Twój problem, wejdź na Forum, a nie czekaj na GG, aż ktoś się odezwie! :evil:
    This is your life and it's ending one minute at a time.

  4. #3
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Tarnów
    Postów
    205
    Wątków
    0
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    Z tego co sie orientuje dosemu nie jest juz wspierany, lepiej zainstalowac dosbox.
    <img src='http://www.proftpd.de/forum2/images/smiles/icon_rtfm.gif' border='0' alt='user posted image'>
    Powered by FreeBSD 5.2-RC2

  5. #4
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Wejherowo
    Postów
    187
    Wątków
    30
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    Zainstalowałem DOSBoxa i nie znajduje mi pliku dosbox.conf. Dlatego mam ustawienia domyślne i nie mogę nastawić fullscreenu. Co może być przyczyną, że nie wykrywa tego pliku? Jest w odpowiednim katalogu.

    PS: Na Windowsach XP i przyszłych nie można wgrywać gier DOSowych, a na Linuksach tak! Hehe.

  6. #5
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    Na XP można grać w gry Dosowe,trzeba tylko wiedzieć jak je odpalić.[/quote]

  7. #6
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Wejherowo
    Postów
    187
    Wątków
    30
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    Ale trzeba zmieniać pliki systemowe. Jedynie nieliczni to potrafią. Bardzo długo miałem XP. Starałem się odpalić DOSa. Pytałem o radę wielu ludzi. Próbowałem wszystkiego. Na XP praktycznie nie da się tego zrobić. Na Linuksie można to zrobić bez problemu.

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Dosemu
    By abdenago in forum Emulacja
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 12.12.2004, 11:23
  2. Mandrake 10 i Dosemu
    By Anonymous in forum Emulacja
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 28.05.2004, 14:34
  3. Pomóźcie z dosemu
    By karcio in forum Emulacja
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 14.04.2004, 16:23
  4. Jak zainstalować DOSEMU pod linuxa
    By Anonymous in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 29.02.2004, 18:53

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •