Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
konfiguracja sdi na mandrake Help
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: konfiguracja sdi na mandrake Help

  1. #1
    Dołączył
    Jun 2003
    Postów
    10
    Wątków
    3
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    konfiguracja sdi na mandrake Help

    jak skonfigurować sdi na mandrake

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    z Jarocina
    Postów
    21
    Wątków
    1
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    Ponoć czescy naukowcy wynaleźli teleporter...
    http://hajkju.pl

  4. #3
    Dołączył
    May 2003
    Skąd
    POLSKA
    Postów
    78
    Wątków
    3
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1

    hehehehehhe

    Polecam coś takiego jak ....

    Świat SDI = http://mat.e-ar.pl/~mannix/

    będziesz przechuj jak tego nie zrobisz ... (oczywiście bez tego prze : ] )
    Chomik Sierściuch - stary "chomik" na nowej drodze

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Mandrake 10.0 - Konfiguracja Tv
    By gontar in forum Multimedia
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 03.04.2005, 00:54
  2. Konfiguracja Sieci Mandrake 9.2
    By siwy11111 in forum Sieć
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 03.08.2004, 07:30
  3. Konfiguracja X Mandrake 9.0
    By Anonymous in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 19.02.2004, 19:40
  4. Konfiguracja Mandrake 9.2 na SDI
    By infig in forum Sieć
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 10.01.2004, 01:43

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •