Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Kadu i IP :)
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Kadu i IP :)

  1. #1
    Dołączył
    Sep 2003
    Skąd
    z qpy
    Postów
    77
    Wątków
    8
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1

    Kadu i IP :)

    Zna ktos jakas metode na znalezienie ip na kadu, jesli sie nie wyswietla na dole obok statusu

    pozdro hoper

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Łomża
    Postów
    647
    Wątków
    18
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1
    http://www.kadu.net/ustawienia.html#wyglad
    zobacz "wyglad" tam sa zmienne panelu informacyjnego ktory wchlania htmla i przykladowy panel

  4. #3
    Dołączył
    Sep 2003
    Skąd
    z qpy
    Postów
    77
    Wątków
    8
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1
    zastosowalem sie do ich porad, ale nie dziala. Wydaje mi sie ze to jest jakas mozliwosc zablokowania IP w Kadu i w tym caly problem, jak ktos by znal ten sposob to niech da znac

    pozdro hoper

  5. #4
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Łomża
    Postów
    647
    Wątków
    18
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1
    %i -> nr IP
    %p -> port
    %v -> DNS-owe nazwy serwerów

    Jesli nie wyswietla ci IP to znaczy ze ta osoba ma wylaczono opcje polaczenia besposredniego DCC,
    Tak dla pewnosci wejdz w ustawienia kadu, tam wybierz "wyglad" i w miejsce "Skladnia panelu informacyjnego" wpisz tylko: %i, na panelu informacyjnym pod lista kontaktow powinno wyswietlic sie IP osoby na ktora klikniesz

  6. #5
    Dołączył
    Sep 2003
    Skąd
    z qpy
    Postów
    77
    Wątków
    8
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1
    ale to moze zapobiec wylaczonemu DCC

    pozdro hoper

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Problem Z Kadu Pro:tlc
    By naskaxp in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 06.02.2005, 12:45
  2. Konflikt Dźwiękowym Pomiędzy Xmms A Kadu
    By Borys in forum Multimedia
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 10.10.2004, 00:15
  3. Kadu
    By Grzechu in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 09.10.2004, 00:36
  4. Kadu Kadu
    By Paszczak000 in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 02.10.2004, 13:23
  5. Kadu, Gnu Gadu, Gdzie Dodac Innego Uzytkownika
    By dlugidll in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 21.09.2004, 00:43

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •