Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Program sterujący kartą graficzną nVidia
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Temat: Program sterujący kartą graficzną nVidia

  1. #1
    Dołączył
    Dec 2003
    Postów
    18
    Wątków
    6
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Program sterujący kartą graficzną nVidia

    mam pytanie....z związku z tym że zainstalowałem sobie najnowsze stery nVidii 44.96 czy istnieje taki program do obsługi ustawien karty graficznej jak w windozie czy to sie tylko tak zainstalowało i tak ma byc bez możliwości dalszej konfiguracji.... sorry może głupie pytanie ale raczkuję dopiero w tym systemie
    Linux is like a wigwam...no Gates, no Windows and Apache inside

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja







  3. #2
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Wrocław
    Wiek
    35
    Postów
    2,467
    Wątków
    38
    Siła Reputacji
    69
    Reputacja
    517
    Ja znam jeden:
    Kod:
    vim /etc/X11/XF86Config-4
    A na poważnie: trzeba ręcznie przerabiać plik tekstowy. Zwyczajnie włączasz swój ukubiony edytor i poprawiasz konfig tak żeby CI pasował.

  4. #3
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Tarnów
    Postów
    205
    Wątków
    0
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1
    <img src='http://www.proftpd.de/forum2/images/smiles/icon_rtfm.gif' border='0' alt='user posted image'>
    Powered by FreeBSD 5.2-RC2

  5. #4
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Łomża
    Postów
    647
    Wątków
    18
    Siła Reputacji
    31
    Reputacja
    1
    Ja znam jeden:
    Kod:
    vim /etc/X11/XF86Config-4
    A na poważnie: trzeba ręcznie przerabiać plik tekstowy. Zwyczajnie włączasz swój ukubiony edytor i poprawiasz konfig tak żeby CI pasował.
    Uwazaj z tym plikiem i zrob kopie zapasowa, bo jak zrobisz cos nie tak to nie wlaczy ci sie zaden tryb graficzny

  6. #5
    Dołączył
    Dec 2003
    Postów
    18
    Wątków
    6
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    ściągnąłem yanc..... i zainstalowałem..... ale on wola że jakiś xfree log file jest tylko do odczytu..... gdzie ten log jest ukryty bo szukam i nic
    Linux is like a wigwam...no Gates, no Windows and Apache inside

  7. #6
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    34
    Postów
    1,740
    Wątków
    58
    Siła Reputacji
    43
    Reputacja
    141
    Zacytuj dokładnie komunikat błędu... :roll:
    This is your life and it's ending one minute at a time.

  8. #7
    Dołączył
    Dec 2003
    Postów
    18
    Wątków
    6
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    The xFree Log-file could not be opened Either i could not be found or you have to adjust the read permissions
    Linux is like a wigwam...no Gates, no Windows and Apache inside

  9. #8
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    DG
    Wiek
    43
    Postów
    683
    Wątków
    38
    Siła Reputacji
    214
    Reputacja
    2735
    spróbuj z roota

  10. #9
    Dołączył
    Dec 2003
    Postów
    18
    Wątków
    6
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    z roota owszem poszło :wink: ale jeszcze jedno po zmianie sterów z oryginalnych na te nvidii przy wyłączaniu miga czarno biała sieczka na ekranie...... co prawda nie ma to znaczącego wpływu na rozwój dorożkarstwa we wschodnich Chinach ale serce boli jak się na to patrzy....... (karta GF 4 440mx 64 mb ddr)
    Linux is like a wigwam...no Gates, no Windows and Apache inside

  11. #10
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    to chyba wina sterow bo mam ten sam problem - ale glowa do gory - pod winda jest u mnie to samo (tylko trwa krucej) :twisted:

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 29.12.2004, 10:05
  2. instalacja ze zrodel i sanity costam
    By mich123 in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 27.05.2004, 08:45

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •