Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
kirs
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: kirs

  1. #1
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Zory k Katowic
    Postów
    3
    Wątków
    1
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    kirs

    Mam mandrake 9.2 , wykrywami karte dziwekowa (mam zintegrowana i soundblastera oddzielnie) ale przy wlaczeniu np: filmiku albo mp3 nie dziala(
    w czym tkwi problem?

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Nov 2003
    Skąd
    Z drugiej strony kabla ;)
    Postów
    219
    Wątków
    11
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1
    moze masz po prostu wyciszone na maksa
    I have Linux I am free

  4. #3
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Wrocław
    Wiek
    35
    Postów
    2,467
    Wątków
    38
    Siła Reputacji
    68
    Reputacja
    517
    a mplayer nic nie wyswietla? Np /dev/dsp busy, albo no sound? A mozesz wkleic co pokazuje mplayer -ao help ?

  5. #4
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Tarnów
    Postów
    205
    Wątków
    0
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1
    Problem twki w nie zastosowaniu sie do 2 punktu regulaminu.
    <img src='http://www.proftpd.de/forum2/images/smiles/icon_rtfm.gif' border='0' alt='user posted image'>
    Powered by FreeBSD 5.2-RC2

  6. #5
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Koszalin
    Postów
    4
    Wątków
    1
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Ja mialem to samo na swojej karcie :)

    a wiec powiem ci co mi pomoglo:
    1. wejdz w "Konfiguracja>Konfiguracja komputera"
    2. pozniej w "Sprzet>HardDrake"
    3. pozniej z listy "SB LIVE" i "Uruchom narzedzie konfiguracyjne" i wybierz audigy i mi dzialac zaczelo
    GG: 1132442
    TLEN: KACP3REK@O2.PL
    MAIL: KACP3REK@O2.PL
    LINUX MANDRAKE 9.2

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Problem z Lilo (chyba)
    By Anonymous in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 21.12.2003, 07:48

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •