Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
mozilla
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: mozilla

  1. #1
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    mozilla

    Posiadam Mandrake 9.1, domyślnie instalowana jest mozilla 1.3.
    Zainstalowałem mozillę 1.5, ale jak w KDE kliknę na mozille to uruchamia się wersja 1.3, co zrobić aby uruchomić 1.5?
    Jestem początkującym. Mozillę 1.5 uruchamiam wchodząc do katalogu gdzie ją zainstalowałem i klikając na odpowiedni plik.

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja







  3. #2
    Avatar Yoghurt
    Yoghurt jest nieaktywny Sprzedawca Żywopłotów
    Mężczyzna
    Dystrybucja: mandrake 10.1
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    WaWa
    Postów
    115
    Wątków
    9
    Siła Reputacji
    31
    Reputacja
    1

    hmm

    Po pierwsze trzeba było odinstalować starą mozillę przed instalacją nowej. Możesz spróbować teraz ja odinstalować w Centrum Sterowania.
    Po drugie wpisy w menu zmienisz przez MenuDrake

    Pozdrawiam

    Yoghurt

  4. #3
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    mozilla

    Odinstalowałem mozillę 1.3, jakie wpisać polecenie aby dodać do menu mozillę 1.5 korzystając z Menudrake?

  5. #4
    Avatar Yoghurt
    Yoghurt jest nieaktywny Sprzedawca Żywopłotów
    Mężczyzna
    Dystrybucja: mandrake 10.1
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    WaWa
    Postów
    115
    Wątków
    9
    Siła Reputacji
    31
    Reputacja
    1

    menu

    Poprostu wejdź w centrum sterowania --> system --> menu drake i tam sobie wpiszesz scierzkę w odpowiednim miejscu

  6. #5
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    mozilla

    Jestem początkującym i nie wiem jak tą ścieżkę wpisać.
    Mozillę mam zainstalowaną w /usr/local/mozilla.
    Obecnie uruchamiam mozillę klikając na /usr/local/mozilla/mozilla.

  7. #6
    Avatar Yoghurt
    Yoghurt jest nieaktywny Sprzedawca Żywopłotów
    Mężczyzna
    Dystrybucja: mandrake 10.1
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    WaWa
    Postów
    115
    Wątków
    9
    Siła Reputacji
    31
    Reputacja
    1
    Więc gdy już wejdziesz w menu drake i znajdziesz ikonę mozilli na prawo pojawią się 3 pola, w jednym z nich będzie ścierzka i tam dopiszesz barakują ce słowo "mozilla"

    Powodzenia

    Yoghurt

  8. #7
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    mozilla

    Nie ma ikony mozilli, była ale po odinstalowaniu mozilli systemowej już jej brak.

  9. #8
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    Re: mozilla

    W nowej MozilliPL ( www.mozillapl.org/pobierz ) jest skrypt do uruchamiania Mozilli.

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Mozilla
    By kzez1986 in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 22.02.2005, 20:02
  2. Mozilla Na Koncie Zwykłego Uzytkownika
    By kakiet in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 14.11.2004, 09:38
  3. Mozilla 1.6 / 1.7nie Uruchamia Się
    By MaciejRozmus in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 13.08.2004, 10:25
  4. Mozilla Firefox - To Jest To
    By Raul in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 09.08.2004, 22:19
  5. Mozilla 1.6 + to forum
    By pingwinek in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 26.03.2004, 18:05

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •