Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Jak wyłączyc komputer ?
Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Temat: Jak wyłączyc komputer ?

  1. #1
    Dołączył
    Jan 2004
    Skąd
    Co skąd???
    Postów
    33
    Wątków
    9
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1

    Jak wyłączyc komputer ?

    Wielu ludzi to pytanko przyprawi o nagły nie okntrolowany atak chichotu połączonego ze śmiechem ale trudno, będę szczery

    Jak wyłaczyć komputer?!?!?! Pstryczkiem?!?!? Bo zamknij system to tam nie ma.....
    I am working @ <span style='color:red'> Linux Mandrake 10official</span>
    or @ <span style='color:red'> WindowsMe</span>

    <span style='color:red'>INFO:</span>
    <span style='color:red'>GG:</span> 1571032
    <span style='color:red'>MAIL:</span> nowak_michal(at)o2(dot)pl
    <span style='color:red'>WWW:</span> <a href='http://morgius.mylog.pl' target='_blank'>http://morgius.mylog.pl</a>
    ...już niedługo będzię coś lepszego
    -jak opanuje edytor htmlowy w mdk

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja







  3. #2
    Avatar Borry
    Borry jest nieaktywny Gold Member
    Dystrybucja: Debian/Freesco/WinXP
    Dołączył
    Nov 2003
    Skąd
    Z mamusi i tatusia
    Postów
    1,531
    Wątków
    38
    Siła Reputacji
    33
    Reputacja
    6
    Jeżeli chcesz zresetować komputer możesz skorzystać z trzech możliwości:
    nacisnąc jednocześnie alt+ctr+del
    Kod:
    shutdown -r now
    lub
    Kod:
    reboot
    Jeżeli chcesz zakończyć pracę możesz wpisać
    Kod:
    shutdown -h now
    lub
    Kod:
    halt
    A oto człowiek który potrafi usypiać cegły.
    --------------------
    JID : borry@chrome.pl (to NIE jest mail)

  4. #3
    Dołączył
    Sep 2003
    Skąd
    Łódź
    Postów
    1,412
    Wątków
    10
    Siła Reputacji
    33
    Reputacja
    1
    Jest Wyloguj a jak na nie klikniesz to sie pojawi troche wiecej opcji (rowniez ta oczekiwana)

  5. #4
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Olsztyn
    Postów
    36
    Wątków
    8
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1

    i jeszcze

    poweroff

  6. #5
    Dołączył
    Jan 2004
    Postów
    23
    Wątków
    5
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    re

    przepraszam, ale miałeś racje z tym bezwarunkowym chichotem..:-)
    Co do wyłączenia - oczywiście że przez Power OFF.
    Zgadzam się także z przedmówacami... Skrajny przypadek to wykręcic korki albo wyciągnąć wtyczkę z kontaktu..:-)
    pozdrawiam

  7. #6
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    cyt:
    "Jest Wyloguj a jak na nie klikniesz to sie pojawi troche wiecej opcji (rowniez ta oczekiwana)"

    A w moim systemie po tym, czarny ekran i napis "Signal out of range" 17,3 KHz 30|Hz

  8. #7
    Dołączył
    Jan 2004
    Skąd
    komputer
    Postów
    1,035
    Wątków
    37
    Siła Reputacji
    32
    Reputacja
    1
    to już coś z grafiką nie tak masz ale niestety nie wiem co.
    | mail: karbowski[na]gmail.com | jid: smuki[na]chrome.pl | gg: 4250718 |
    [url=http://smuki.jogger.pl]Mój blog</a> | linux@chat.chrome.pl - fajny pokój czaterski
    http://my.opera.com/smuki/affiliate/lang/pl - wspomóż głodujące dzieci w Etiopii [licencją na Opere].

  9. #8
    Dołączył
    Feb 2004
    Skąd
    Z pokoju
    Postów
    390
    Wątków
    36
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1
    K/wyloguj/zakmnij system/ok.

    =============

    A w moim systemie po tym, czarny ekran i napis "Signal out of range" 17,3 KHz 30|Hz
    To juz patrz na instrukcje monitora
    lu: 35 10 30
    Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma...

  10. #9
    Dołączył
    Jan 2004
    Skąd
    Gdansk
    Wiek
    39
    Postów
    3,675
    Wątków
    214
    Siła Reputacji
    160
    Reputacja
    1854
    no to juz chyba mozna zamknac co nie?

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. zarty i dowcipy
    By Druciak in forum OFF Topic
    Odpowiedzi: 964
    Ostatni post / autor: 19.09.2016, 20:59
  2. Mandrake 10.0 Powerpack W Komputer Świat
    By przybysz1985 in forum OFF Topic
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 14.01.2005, 23:04
  3. Komputer Nie Daje Się Wyłaczyć
    By marbe in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 23.12.2004, 11:16
  4. Power down a komputer sie nie wyłącza ??
    By Anonymous in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 03.05.2004, 20:53
  5. IceWM - wylacz komputer
    By Loch in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 03.03.2004, 08:35

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •