Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Polskie znaki w menu OpenOffice
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Polskie znaki w menu OpenOffice

  1. #1
    Dołączył
    Jan 2004
    Skąd
    Olkusz
    Postów
    50
    Wątków
    4
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1

    Polskie znaki w menu OpenOffice

    jak w temacie. Nie mam polskich fontów w menu OpenOffice (np. zamiast narzędzia mam narz{]dzia) Czy da się to ustawić Jeśli tak, to gdzie Dziekuje za pomoc.

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    Re: Polskie znaki w menu OpenOffice

    jak w temacie. Nie mam polskich fontów w menu OpenOffice (np. zamiast narzędzia mam narz{]dzia) Czy da się to ustawić Jeśli tak, to gdzie Dziekuje za pomoc.
    Trzeba pobrać czcionki Windows w Centrum Sterowania Mandrake w sekcji system/drakfont i to wszystko :twisted:

  4. #3
    Dołączył
    Jan 2004
    Skąd
    Olkusz
    Postów
    50
    Wątków
    4
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    Dziekuję Pomogło

  5. #4
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Olsztyn
    Postów
    36
    Wątków
    8
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1

    albo

    można też nie pobierać jeno ustawić np. Helvetica (Adobe)

  6. #5
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    Odznaczyć, w jakiejś aplikacji OO, pole "zastosuj tabelę zmian" w menu narzędzia -> opcje -> zamiana czcionek. Mi pomogło :wink:

  7. #6
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    panowie,
    Dziękuje, jesteście nieocenieni

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Polskie Znaki W Openoffice "wytłuszczone"
    By wieczk in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 08.10.2006, 23:27
  2. Polskie Znaki W Kde + Openoffice
    By Borys in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 29.08.2004, 15:41
  3. RTCW problem z uruchomieniem
    By ..::Smelu::.. in forum Gry
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 18.04.2004, 17:14
  4. Jak uruchomić polskie literki w menu OpenOffice z MDK 9.2?
    By wojciech70 in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 19.01.2004, 11:07
  5. Evolution i polskie znaki
    By Anonymous in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 19.12.2003, 20:55

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •