Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
bledy podczas kopiowania plikow
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: bledy podczas kopiowania plikow

  1. #1
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    bledy podczas kopiowania plikow

    Kideys juz probwalem zasitlowac mandrake 9.1 ale mi sie nie udalo i dalem sobie spokoj jednak dzisaij znow cos mnie napadalo i na dysku na ktorym byl XP...chcialem zasitnlowac Mandrake 9.1 jednak przy kopiwoaniu plikow wyskakiwaly bledy typu : Blad kopiwoania pliki jakiegos tam... i tak co chiwla sie pojawialo co moze byc powodem takiego zjawiska ?

    Komputerek : athlon 1700 xp+ 256 ddr 6gb dysk gefroce mx440 64mb karta sieciowa realtecka karta dzwiekowa sound blaster 128 karta pinnacle system karta fax modemowa nagrywarka cd-rom LG a i plytka glowna mainboarda czy jakos tak PLIS POMOZCIE

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja







  3. #2
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Wrocław
    Wiek
    35
    Postów
    2,467
    Wątków
    38
    Siła Reputacji
    69
    Reputacja
    517
    Brudna/źle nagrana płyta, "uwalony" cdrom. Ale stawiam na płytki.

  4. #3
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    jezeli Ci powie ze podczas instalki 8.1 ( zestaw oryginalny ) podczas instalki innej kopii 8.1 oraz jeszcze innego zestawu plyt 9.1 dzeieje sie to samo to co wtedy ?

  5. #4
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Wrocław
    Wiek
    35
    Postów
    2,467
    Wątków
    38
    Siła Reputacji
    69
    Reputacja
    517
    To komplikuje sprawę. Dzieje się tak przy jakichś konkretnych pakietach, czy losowo? W czsasie instalacji - kiedy pojawiaja się błedy - przełącz się na konsolę. ctrl+alt+f1 do f6 . Na którejś będą informację o tym co sie dokładnie dzieje. Może tam coś będzie napisane. Jeśli masz dostęp do innego konputera/cdromu spróbuj tam zainstalować. Jeśli pójdzie dobrze to znaczy, że Twój sprzęt ma jakiś problem, jeśli źle, to nie wiem co o tym myśleć...

  6. #5
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    pakiety to tak ..
    RPM ktorys z pierwszych plikow XFREE FONTS XFREE..... I XFREE.... to sa 4 pliki ale czasem jescze sie wiesza na 10 seknd przed koncem

  7. #6
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    bocian przyniosl
    Postów
    127
    Wątków
    8
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1
    Stawialbym na konflikt sprzetowy. Jest to troche klopotliwe do wykrycia. Trzeba po kolei sprawdzac wszystkie urzadzenia we/wy. Zaczalbym od podmiany kosci pamieci, potem grafika (te komunikaty z XFREE), dzwiekowka, faxmodem itd. Jest to troche upierdliwe, no ale jak na razie jest to (obok przegladania komunikatow) jedyne wyjscie.

    PS
    Podobala mi sie marka plyty - plyta Mainboarda :wink:

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Błąd Podczas Sprawdzania Sys. Plików :(
    By Gangst3R in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 15
    Ostatni post / autor: 05.10.2009, 12:55
  2. Komendy W Konsoli
    By numerek in forum OFF Topic
    Odpowiedzi: 28
    Ostatni post / autor: 01.07.2008, 20:26
  3. Blad podczas instalacji Mandrake 9.1 - POMOCY!!!!!
    By Zyon in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 08.04.2004, 18:04
  4. Bład podczas kompilacji 2.4.23
    By Nessay in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 23.12.2003, 14:06

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •