Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
NEOSTRADA (MODEM USB) I MDK 9.1!!!!
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: NEOSTRADA (MODEM USB) I MDK 9.1!!!!

  1. #1
    Dołączył
    Jun 2003
    Postów
    10
    Wątków
    3
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    NEOSTRADA (MODEM USB) I MDK 9.1!!!!

    Jak to jest z neostradą pod USB i MDK9.1(obsługuje czy nie?)
    Potrzebuje opis konfiguracji

    ewentualnie prosze o kontakt
    e-mail: lukaszch@invar.net.pl

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja







  3. #2
    Dołączył
    Jul 2003
    Postów
    8
    Wątków
    1
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Neostrada

    Z tego co widzialem opis jak to zainstalowac jest w instrukcji obslugi.
    http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=info&p1=instrukcje a tu znajdziesz jako pdf

  4. #3
    Dołączył
    May 2003
    Skąd
    POLSKA
    Postów
    78
    Wątków
    3
    Siła Reputacji
    31
    Reputacja
    1
    świat sdi - tam jest wyczerpująca odpowiedz + skrypt + configi

    http://mat.e-ar.pl/~mannix/
    Chomik Sierściuch - stary "chomik" na nowej drodze

  5. #4
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    problem z neo+

    Mam neo+ chce zrobić sobie srwer na jakiś linuxa lub coś inegomój modem to segam nie moge znaleść sterowników może ktoś ma już zrobiony taki serwer i ma sprawdzone sterownki
    mój mail lukasznowak_87@wp.pl

  6. #5
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    Re: Neostrada

    Z tego co widzialem opis jak to zainstalowac jest w instrukcji obslugi.
    http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=info&p1=instrukcje a tu znajdziesz jako pdf
    jezeli uda sie komus instalacja wg tej instrukcji i ze sterami tepsy to... chyle czolo

  7. #6
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    mi sie udalo, ale tak nie do konca, zrywa polaczenie tak po 10 min :twisted: (sync error)

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 50
    Ostatni post / autor: 29.10.2005, 16:43
  2. Neostrada Nie łączy Po Restarcie
    By dworzec in forum Sieć
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 05.01.2005, 09:54
  3. Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 17.04.2004, 09:19
  4. prosze o pomoc - oczywiscie modem
    By Marek in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 16.01.2004, 12:39

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •