Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
NEOSTRADA (MODEM USB) I MDK 9.1!!!!
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: NEOSTRADA (MODEM USB) I MDK 9.1!!!!

  1. #1
    Dołączył
    Jun 2003
    Postów
    10
    Wątków
    3
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    NEOSTRADA (MODEM USB) I MDK 9.1!!!!

    Jak to jest z neostradą pod USB i MDK9.1(obsługuje czy nie?)
    Potrzebuje opis konfiguracji

    ewentualnie prosze o kontakt
    e-mail: lukaszch@invar.net.pl

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Jul 2003
    Postów
    8
    Wątków
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Neostrada

    Z tego co widzialem opis jak to zainstalowac jest w instrukcji obslugi.
    http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=info&p1=instrukcje a tu znajdziesz jako pdf

  4. #3
    Dołączył
    May 2003
    Skąd
    POLSKA
    Postów
    78
    Wątków
    3
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    świat sdi - tam jest wyczerpująca odpowiedz + skrypt + configi

    http://mat.e-ar.pl/~mannix/
    Chomik Sierściuch - stary "chomik" na nowej drodze

  5. #4
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    problem z neo+

    Mam neo+ chce zrobić sobie srwer na jakiś linuxa lub coś inegomój modem to segam nie moge znaleść sterowników może ktoś ma już zrobiony taki serwer i ma sprawdzone sterownki
    mój mail lukasznowak_87@wp.pl

  6. #5
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    Re: Neostrada

    Z tego co widzialem opis jak to zainstalowac jest w instrukcji obslugi.
    http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=info&p1=instrukcje a tu znajdziesz jako pdf
    jezeli uda sie komus instalacja wg tej instrukcji i ze sterami tepsy to... chyle czolo

  7. #6
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    mi sie udalo, ale tak nie do konca, zrywa polaczenie tak po 10 min :twisted: (sync error)

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 50
    Ostatni post / autor: 29.10.2005, 17:43
  2. Neostrada Nie łączy Po Restarcie
    By dworzec in forum Sieć
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 05.01.2005, 10:54
  3. Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 17.04.2004, 10:19
  4. prosze o pomoc - oczywiscie modem
    By Marek in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 16.01.2004, 13:39

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •