Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Brak dzwieku
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Brak dzwieku

  1. #1
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    Brak dzwieku

    Zainstalowalem sobie Mandrake 9.1, wszystko sie pieknie zainstalowalo, ale cos nie ma dzwieku. Co jest grane :cry: Prosze o jasne i konkretne odpowiedzi.

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja







  3. #2
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    z Jarocina
    Postów
    21
    Wątków
    1
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    Spróbuj w centrum sterowania KDE pobawić się ustawieniami serwera dzwieku, zobacz czy przy starcie odpalaja się usługi sound i alsa, pobaw się Aumixem
    Ponoć czescy naukowcy wynaleźli teleporter...
    http://hajkju.pl

  4. #3
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    34
    Postów
    1,740
    Wątków
    58
    Siła Reputacji
    43
    Reputacja
    141
    No wiesz wojtasin... Mogłeś podać więcej szczegółów, np. jaka karta dźwiękowa Sam do niedawna miałem taki problem (AC97 zintegrowana na płycie, jakaś VIAxxxx) a niby miałem prawidłowy sterownik zainstalowany. Wlazłem do Centrum Sterowania, zmieniłem sterownik na inny, podobnie brzmiący i wreszcie działa!
    This is your life and it's ending one minute at a time.

  5. #4
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    z Jarocina
    Postów
    21
    Wątków
    1
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    No wiesz wojtasin... Mogłeś podać więcej szczegółów, np. jaka karta dźwiękowa Sam do niedawna miałem taki problem (AC97 zintegrowana na płycie, jakaś VIAxxxx) a niby miałem prawidłowy sterownik zainstalowany. Wlazłem do Centrum Sterowania, zmieniłem sterownik na inny, podobnie brzmiący i wreszcie działa!
    ja też to miałem, ale zwracam uwage na to, że ja odpowiadałem na pytanie i komentarz na temat szczegółów ma niewłaściwego adresta, a przynajmniej takie jest moje subiektywne odczucie
    Ponoć czescy naukowcy wynaleźli teleporter...
    http://hajkju.pl

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Brak Dzwieku
    By Łuksik in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 30.08.2004, 07:56
  2. Brak dzwięku
    By Anonymous in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 01.07.2004, 18:11
  3. Piexl View TV Brak dzwieku
    By Predent in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 07.03.2004, 22:46
  4. Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 24.01.2004, 23:25

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •