Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
Brak dzwieku
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Brak dzwieku

  1. #1
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    Brak dzwieku

    Zainstalowalem sobie Mandrake 9.1, wszystko sie pieknie zainstalowalo, ale cos nie ma dzwieku. Co jest grane :cry: Prosze o jasne i konkretne odpowiedzi.

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    z Jarocina
    Postów
    21
    Wątków
    1
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    Spróbuj w centrum sterowania KDE pobawić się ustawieniami serwera dzwieku, zobacz czy przy starcie odpalaja się usługi sound i alsa, pobaw się Aumixem
    Ponoć czescy naukowcy wynaleźli teleporter...
    http://hajkju.pl

  4. #3
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    34
    Postów
    1,740
    Wątków
    58
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    41
    Reputacja
    141
    No wiesz wojtasin... Mogłeś podać więcej szczegółów, np. jaka karta dźwiękowa Sam do niedawna miałem taki problem (AC97 zintegrowana na płycie, jakaś VIAxxxx) a niby miałem prawidłowy sterownik zainstalowany. Wlazłem do Centrum Sterowania, zmieniłem sterownik na inny, podobnie brzmiący i wreszcie działa!
    This is your life and it's ending one minute at a time.

  5. #4
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    z Jarocina
    Postów
    21
    Wątków
    1
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    No wiesz wojtasin... Mogłeś podać więcej szczegółów, np. jaka karta dźwiękowa Sam do niedawna miałem taki problem (AC97 zintegrowana na płycie, jakaś VIAxxxx) a niby miałem prawidłowy sterownik zainstalowany. Wlazłem do Centrum Sterowania, zmieniłem sterownik na inny, podobnie brzmiący i wreszcie działa!
    ja też to miałem, ale zwracam uwage na to, że ja odpowiadałem na pytanie i komentarz na temat szczegółów ma niewłaściwego adresta, a przynajmniej takie jest moje subiektywne odczucie
    Ponoć czescy naukowcy wynaleźli teleporter...
    http://hajkju.pl

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Brak Dzwieku
    By Łuksik in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 30.08.2004, 08:56
  2. Brak dzwięku
    By Anonymous in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 01.07.2004, 19:11
  3. Piexl View TV Brak dzwieku
    By Predent in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 07.03.2004, 23:46
  4. Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 25.01.2004, 00:25

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •