Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
Mandrake 9.1 i K3B 0.9
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Mandrake 9.1 i K3B 0.9

  1. #1
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    Mandrake 9.1 i K3B 0.9

    Bardzo prosze o pomoc:

    mam Mandrake`a 9.1 i nagrywarke USB 2.0 Liteon.
    Uzywajac programu K3B w wersji 0.9 probuje skopiowac dowolna plyte i za kazdym razem otrzymuje komunikat o bledzie, cos w stylu:
    "Error, only one TOC file expected". Dlaczego? Dzieje sie tak przy probie kopiowania kazdej plyty (niezaleznie od zawartosci), natomiast bez problemu moge nagrac np. to co mam na dysku.

    serdecznie pozdrawiam
    Maciek

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    33
    Postów
    1,740
    Wątków
    58
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    41
    Reputacja
    141
    TOC to Table Of Contents, czyli spis tego, co znajduje się na płycie. Tyle wiem...
    This is your life and it's ending one minute at a time.

  4. #3
    Dołączył
    Aug 2003
    Postów
    9
    Wątków
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    Sedecznie dziekuje za odpowiedz, niestety juz o tym wiedzialem, ale skad bierze sie wiecej TOC? Lesna zagadka.
    Serdecznie pozdrawiam
    Maciek

  5. #4
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    33
    Postów
    1,740
    Wątków
    58
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    41
    Reputacja
    141
    A sprawdzałeś pod Windą? Czy tam także wyskakuje podobny błąd? Jeżeli tak, to może to być wina płyty...
    This is your life and it's ending one minute at a time.

  6. #5
    Dołączył
    Aug 2003
    Postów
    9
    Wątków
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    Nagrywarka jest OK, dziala pod WinXP, to tez nie jest kwestia plyty, jak napisalem wczesniej dzieje sie tak przy probie kopiowania kazdej plyty.
    Szkoda, a juz myslalem, ze wyrzuce windowsa zupelnie
    Serdecznie pozdrawiam
    Maciek

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 10.07.2004, 02:53
  2. Aktualizacje Mandrake
    By Prozac in forum Wersje pudełkowe i pomoc techniczna - opinie
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 21.05.2004, 23:58
  3. 3 partycje - 3 systemy (w tym Mandrake)
    By Anonymous in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 20.05.2004, 10:31
  4. Dysk w Mandrake 10 !!!
    By Snuff in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 05.05.2004, 23:47

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •