Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
Czy... 9.2
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Temat: Czy... 9.2

  1. #1
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    33
    Postów
    1,740
    Wątków
    58
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    41
    Reputacja
    141

    Czy... 9.2

    Czy mieliście już do czynienia z Mandaryną 9.2? Mnie, szczerze mówiąc, coraz bardzie kusi, żeby ściągnąć tego RC1 i wypróbować
    This is your life and it's ending one minute at a time.

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    FORDON/BYDGOSZCZ
    Postów
    130
    Wątków
    16
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1

    re

    Szczerze mówiąc ja się zadomowiłem na 9.0 (nei narzekam).. ale chmm jak wyjdzie stablina wersja 9.2 to zobaczymy - może się skuszę .. (zależy wszystko od tego co mi zaoferuje nowa dystrybucja ..)
    Pozdrawiam:
    soba
    -----------
    <a href='http://mandrake.pl/viewtopic.php?p=1013#1013' target='_blank'>http://mandrake.pl/viewtopic.php?p=1013#1013</a>

  4. #3
    Avatar Druciak
    Druciak jest nieaktywny Gold Member
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Abit BX-133RAID
      • Procesor:
      • Pentium III (Coppermine)
      • Karta Graficzna:
      • GeForce
      • Karta Dźwiękowa:
      • Creative Labs SB Live!
      • Monitor:
      • iiyama
      • Kernel:
      • 2.6.16.23-1
    Dystrybucja: 2.0 PLD Linux (Ac)
    Dołączył
    May 2003
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    1,537
    Wątków
    48
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    36
    Reputacja
    71
    Mi narazie nie chce sie nagrywac, bo aktualnie mam tylko 1 plytke CD-RW. Ale moze nagram na zwykle CD-R i sprawdze. Tylko ze nie sprawdze jak dziala tryb graficzny, bo na moim serwerku to nie za bardzo chca dzialac :-(





  5. #4
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    FORDON/BYDGOSZCZ
    Postów
    130
    Wątków
    16
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1

    re "na moim sterowniku to niezabardzo chce działać"

    Witam.
    Zawsze można zainstalować standardowy vga ..
    Powiedz jeszcze jaką kartę posiadasz?
    Pozdrawiam:
    soba
    -----------
    <a href='http://mandrake.pl/viewtopic.php?p=1013#1013' target='_blank'>http://mandrake.pl/viewtopic.php?p=1013#1013</a>

  6. #5
    Avatar Druciak
    Druciak jest nieaktywny Gold Member
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Abit BX-133RAID
      • Procesor:
      • Pentium III (Coppermine)
      • Karta Graficzna:
      • GeForce
      • Karta Dźwiękowa:
      • Creative Labs SB Live!
      • Monitor:
      • iiyama
      • Kernel:
      • 2.6.16.23-1
    Dystrybucja: 2.0 PLD Linux (Ac)
    Dołączył
    May 2003
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    1,537
    Wątków
    48
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    36
    Reputacja
    71
    Ja teraz w moim Serwerku mam S3Trio3D/2X 4MB.
    Mialem swego czasu Rive TNT 16MB, ale pozyczylem koledze, ale ja na serwerku nie korzystam z graficznej konsoli... tylko z trybu tekstowego. Co innego w pracy... tutaj oczywiscie pracuje w trybie graficznym, ale i tak staram sie jak najwiecej robic w konsoli. Caly czas planuje przejsc na PLD, bo Dobre bo Polskie Z ta beta sie jednak wstrzymam, ale jak tylko wyjdzie wersja Finalna to od razu ja instaluje na kompie w pracy





  7. #6
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    FORDON/BYDGOSZCZ
    Postów
    130
    Wątków
    16
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1

    re:)

    Witam.
    Jak S3trio to powinien bezproblemowo zainstalować - też miałem tę kartę i SuSeE 5.2 - - kiedyś i działało hehe.
    Pozdrawiam:
    soba
    -----------
    <a href='http://mandrake.pl/viewtopic.php?p=1013#1013' target='_blank'>http://mandrake.pl/viewtopic.php?p=1013#1013</a>

  8. #7
    Avatar Druciak
    Druciak jest nieaktywny Gold Member
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Abit BX-133RAID
      • Procesor:
      • Pentium III (Coppermine)
      • Karta Graficzna:
      • GeForce
      • Karta Dźwiękowa:
      • Creative Labs SB Live!
      • Monitor:
      • iiyama
      • Kernel:
      • 2.6.16.23-1
    Dystrybucja: 2.0 PLD Linux (Ac)
    Dołączył
    May 2003
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    1,537
    Wątków
    48
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    36
    Reputacja
    71

    Re: re:)

    Witam.
    Jak S3trio to powinien bezproblemowo zainstalować - też miałem tę kartę i SuSeE 5.2 - - kiedyś i działało hehe.
    Ja instalowalem na moim Serwerku (opis tutaj) i konsola graficzna chodzila, ale strasznie wolno, a KDE wogule nie chcial sie uruchamiac, moglem jedynie pracowac na WindowMaker czy IceWM, czy jak mu tam :twisted: Ogolnie chce ten Serwerek troche zmodyfikwac, chce wlozyc dwa PIII 600Mhz i 512RAM, ale narazie nie moge znalesc takich ladnych prockow i troche szkoda mi na to pieniedzy, ale w niedlugim czasie kto wie... moze jednak kupie cos do niego ;-)





  9. #8
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    FORDON/BYDGOSZCZ
    Postów
    130
    Wątków
    16
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    Witam.
    Otóż na moje powinno się wybrać najstarszy z możliwych dostępnych przy jinstalacjii server Xf..

    No 2 x PII to już fajnie
    Ja planuję chociaż 2 x PII - a jak wiatr pomyślnie zawieje to ultra sparca 2x(no nie wiem ..
    Pozdrawiam:
    soba
    -----------
    <a href='http://mandrake.pl/viewtopic.php?p=1013#1013' target='_blank'>http://mandrake.pl/viewtopic.php?p=1013#1013</a>

  10. #9
    Avatar imported_Pic
    imported_Pic Gość
    . Caly czas planuje przejsc na PLD, bo Dobre bo Polskie
    Jak narazie to radze sie wstrzymać 8)

  11. #10
    Avatar Druciak
    Druciak jest nieaktywny Gold Member
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Abit BX-133RAID
      • Procesor:
      • Pentium III (Coppermine)
      • Karta Graficzna:
      • GeForce
      • Karta Dźwiękowa:
      • Creative Labs SB Live!
      • Monitor:
      • iiyama
      • Kernel:
      • 2.6.16.23-1
    Dystrybucja: 2.0 PLD Linux (Ac)
    Dołączył
    May 2003
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    1,537
    Wątków
    48
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    36
    Reputacja
    71
    . Caly czas planuje przejsc na PLD, bo Dobre bo Polskie
    Jak narazie to radze sie wstrzymać 8)
    Na razie czekam na wersje 2.0, miala byc jakos po wakacjach, wiec mysle ze na koniec roku, ew. na poczatku 2004 cos sie pojawi. Mam nadzieje ze juz na jadrze 2.6, by nie zestarzalo sie jak te 2.2 co aktualnie w PLD siedzi. Wszystkie te przejscia na 2.4 jakos mi nie podchodzily.





Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •