Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
ipv6 pod mandrake- czemu nie ? :)
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: ipv6 pod mandrake- czemu nie ? :)

  1. #1
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    FORDON/BYDGOSZCZ
    Postów
    130
    Wątków
    16
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1

    ipv6 pod mandrake- czemu nie ? :)

    Ok zaczynamy się bawić w konfigurowanie ipv6 pod mandrake.. Na początek ktoś może wrzuci jakieś dobre stronki zawierające opis tego problemu ? (ja mogę dodać tą : http://www.linuxcentrum.com/artykuly.php?id=55 ) -ps. coś mi nie wyszło chyba bo tunel XS26 nie działa w sensie - coś się sypie na Mandrake..

    może ktoś, kto już przez to przebrnął opowie nam o tym? Co Wy na to ?
    Pozdrawiam:
    soba
    -----------
    <a href='http://mandrake.pl/viewtopic.php?p=1013#1013' target='_blank'>http://mandrake.pl/viewtopic.php?p=1013#1013</a>

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Avatar Druciak
    Druciak jest nieaktywny Gold Member
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Abit BX-133RAID
      • Procesor:
      • Pentium III (Coppermine)
      • Karta Graficzna:
      • GeForce
      • Karta Dźwiękowa:
      • Creative Labs SB Live!
      • Monitor:
      • iiyama
      • Kernel:
      • 2.6.16.23-1
    Dystrybucja: 2.0 PLD Linux (Ac)
    Dołączył
    May 2003
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    1,537
    Wątków
    48
    Siła Reputacji
    37
    Reputacja
    71

    Hmm...

    Ale po co
    Tylko i wylacznie dla samego tesotwania
    No a moze da sie postawic siec LAN na ipv6 Ma jakies klasy nierutowalne tak jak ipv4
    A IPTables i shorewall bedzie z tym dzialac





  4. #3
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    FORDON/BYDGOSZCZ
    Postów
    130
    Wątków
    16
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1
    Ipv6 (sieć w sieci)- potrzebny by choćby mi był z wielu powodów (chcę zrobić także vhosty na serverze dla moich userów
    Pozdrawiam:
    soba
    -----------
    <a href='http://mandrake.pl/viewtopic.php?p=1013#1013' target='_blank'>http://mandrake.pl/viewtopic.php?p=1013#1013</a>

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 10.07.2004, 02:53
  2. Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 29.05.2004, 12:03

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •