Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
ipv6 pod mandrake- czemu nie ? :)
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: ipv6 pod mandrake- czemu nie ? :)

  1. #1
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    FORDON/BYDGOSZCZ
    Postów
    130
    Wątków
    16
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1

    ipv6 pod mandrake- czemu nie ? :)

    Ok zaczynamy się bawić w konfigurowanie ipv6 pod mandrake.. Na początek ktoś może wrzuci jakieś dobre stronki zawierające opis tego problemu ? (ja mogę dodać tą : http://www.linuxcentrum.com/artykuly.php?id=55 ) -ps. coś mi nie wyszło chyba bo tunel XS26 nie działa w sensie - coś się sypie na Mandrake..

    może ktoś, kto już przez to przebrnął opowie nam o tym? Co Wy na to ?
    Pozdrawiam:
    soba
    -----------
    <a href='http://mandrake.pl/viewtopic.php?p=1013#1013' target='_blank'>http://mandrake.pl/viewtopic.php?p=1013#1013</a>

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Avatar Druciak
    Druciak jest nieaktywny Gold Member
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Abit BX-133RAID
      • Procesor:
      • Pentium III (Coppermine)
      • Karta Graficzna:
      • GeForce
      • Karta Dźwiękowa:
      • Creative Labs SB Live!
      • Monitor:
      • iiyama
      • Kernel:
      • 2.6.16.23-1
    Dystrybucja: 2.0 PLD Linux (Ac)
    Dołączył
    May 2003
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    1,537
    Wątków
    48
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    36
    Reputacja
    71

    Hmm...

    Ale po co
    Tylko i wylacznie dla samego tesotwania
    No a moze da sie postawic siec LAN na ipv6 Ma jakies klasy nierutowalne tak jak ipv4
    A IPTables i shorewall bedzie z tym dzialac





  4. #3
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    FORDON/BYDGOSZCZ
    Postów
    130
    Wątków
    16
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    Ipv6 (sieć w sieci)- potrzebny by choćby mi był z wielu powodów (chcę zrobić także vhosty na serverze dla moich userów
    Pozdrawiam:
    soba
    -----------
    <a href='http://mandrake.pl/viewtopic.php?p=1013#1013' target='_blank'>http://mandrake.pl/viewtopic.php?p=1013#1013</a>

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 10.07.2004, 02:53
  2. Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 29.05.2004, 12:03

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •