Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
[How-To] Konfiguracja Neostrady - modem Sagem F@st 800 - Strona 4
Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Temat: [How-To] Konfiguracja Neostrady - modem Sagem F@st 800

  1. #31
    Avatar POL_ED
    POL_ED jest nieaktywny Zbanowany admin
    Mężczyzna
    Dystrybucja: MDV2011-32,Debian Lenny, 64studio
    Polska
    Dołączył
    Jun 2005
    Skąd
    Tigerland
    Postów
    12,411
    Wątków
    232
    Siła Reputacji
    1272
    Reputacja
    18333

    Odp: [How-To] Konfiguracja Neostrady - modem Sagem F@st 800

    Dlaczego miałeś w wyniku również
    Kod:
    /lib/modules/2.6.17-14mdvcustom/extra/ueagle4-atm.ko
    to nie wiem.

    Teraz wygląda dobrze. Modem powinien teraz poddać się konfiguracji połączenia.

    Albo pilki konfiguracyjne ręcznie zapisać w/g tego co wcześniej podawałem.
    Jeżeli masz Netia na kablu TPSA to parametry podajesz dla TPSA.
    Ostatnio edytowane przez suncez ; 31.10.2010 o 15:06
    Proszę o używanie przycisków reputacji
    Jak stosować vbcode


    Jabber : [jabber]pol_ed[/jabber]

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #32
    Dołączył
    Dec 2007
    Postów
    6
    Wątków
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Odp: [How-To] Konfiguracja Neostrady - modem Sagem F@st 800

    Dobra nudzi mi sie to opisze co jak trzeba. A wiec istalacja firmware. Nalezy pobrac ten plik: ftp://ftp.tuwien.ac.at/pub/linux/aur...r12.0.i386.rpm nastepnie zainstalowac go. Po instalacji przechodzimi do konsoli i wpisujemy: su <hasło roota> a nastepnie majac roota wpisujemy: drakconnect
    Kiedy odpali nam sie program wybieramy zakladke DSL-->Unknown ADSL-USB Modem-->Telekomunikacja Polska (TPSA/Neostrada)-->PPP przez ATM(PPPoA)-->Pozniej wpisujemy swojego uzytkownika i haslo.
    Klikamy dalej i zaznaczamy dwie opcje (Pozwól uzytkownikom na zarzadzanie polaczeniem oraz Uruchom połączenie przy starcie.
    Jeśli zapyta czy chcemu ustanowic połączenie klikamy NIE i restartujemy komputer. Po ponownym uruchomieniu powinnismy juz mnie dobrze skonfigurowany mode z dzialajacym internetem.

  4. #33
    Avatar POL_ED
    POL_ED jest nieaktywny Zbanowany admin
    Mężczyzna
    Dystrybucja: MDV2011-32,Debian Lenny, 64studio
    Polska
    Dołączył
    Jun 2005
    Skąd
    Tigerland
    Postów
    12,411
    Wątków
    232
    Siła Reputacji
    1272
    Reputacja
    18333

    Odp: [How-To] Konfiguracja Neostrady - modem Sagem F@st 800

    @ mentorsct,

    Cieszymy się niezmiernie, że rozwiązałeś ten problem

    Przecztaj 7 post w niniejszym How-To

    Nie wiem po co mieszasz ludziom w głowach.
    Twoja sprawa co instalujesz w swoim systemi, ale nie udzielaj porad innym, aby mieszali paczki z różnych dystrybucji.

    ueagle-firmware-1.1-1mdv2007.0.noarch.rpm
    ueagle-firmware-1.1-2mdv2008.0.noarch.rpm

    ===========================================
    /Edit:

    Zobacz
    .
    .
    Ostatnio edytowane przez POL_ED ; 09.10.2009 o 19:42
    Proszę o używanie przycisków reputacji
    Jak stosować vbcode


    Jabber : [jabber]pol_ed[/jabber]

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •