Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
Instalacja karty grafiki
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: Instalacja karty grafiki

  1. #1
    Dołączył
    Sep 2003
    Skąd
    Oslo Norwegia
    Postów
    7
    Wątków
    3
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Instalacja karty grafiki

    :twisted: Hei. przy instalacji Mandrake cos spiepsylem i karta graf. mi nie dziala , jak wejsc w tryb konfiguracji , ale musze to zrobic zaraz na starcie bo pozniej nic nie widac ,tylko takie kreski i paski.....
    Troll Oslo

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Avatar Druciak
    Druciak jest nieaktywny Gold Member
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Abit BX-133RAID
      • Procesor:
      • Pentium III (Coppermine)
      • Karta Graficzna:
      • GeForce
      • Karta Dźwiękowa:
      • Creative Labs SB Live!
      • Monitor:
      • iiyama
      • Kernel:
      • 2.6.16.23-1
    Dystrybucja: 2.0 PLD Linux (Ac)
    Dołączył
    May 2003
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    1,537
    Wątków
    48
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    37
    Reputacja
    71
    Ciezka sprawa, moze wloz plyte instalacyjna i zrob uaktualnienie Albo zainstaluj jeszcze raz...
    Mozna tez probowac cos w plikach konfiguracyjnych mieszac, ale ja tam nei wiem co, wiec wole nie doradzac.

    Zapomnialem sie zapytac. A jak to sie ma do dzialu WWW ;-)





  4. #3
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    :twisted: prubowalem ale wszystko zaczyna sie od poczatku... a niechce mi sie siedziec i czekac, ale widac iz niema wyjscia....

  5. #4
    Avatar Druciak
    Druciak jest nieaktywny Gold Member
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Abit BX-133RAID
      • Procesor:
      • Pentium III (Coppermine)
      • Karta Graficzna:
      • GeForce
      • Karta Dźwiękowa:
      • Creative Labs SB Live!
      • Monitor:
      • iiyama
      • Kernel:
      • 2.6.16.23-1
    Dystrybucja: 2.0 PLD Linux (Ac)
    Dołączył
    May 2003
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    1,537
    Wątków
    48
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    37
    Reputacja
    71
    :twisted: prubowalem ale wszystko zaczyna sie od poczatku... a niechce mi sie siedziec i czekac, ale widac iz niema wyjscia....
    Wyjscie jakies napewno jest, ale jeszcze nie wiem jakie, a aktualnie nie mam fizycznego dostepu do Linuxa i nie mam jak sprawdzic co mozna by zrobic. A przeciez zdalnie nie bede nic robil :-)

    To skad tu w WWW wzial sie ten temat ;-)





  6. #5
    Dołączył
    Sep 2003
    Skąd
    Oslo Norwegia
    Postów
    7
    Wątków
    3
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    masz na mysli to ze tu jestem na forum?
    mam kilka komputeruw i co innego na kazdym a na tym mi sie xp-ek chrzani (pirat...)
    Troll Oslo

  7. #6
    Avatar Druciak
    Druciak jest nieaktywny Gold Member
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Abit BX-133RAID
      • Procesor:
      • Pentium III (Coppermine)
      • Karta Graficzna:
      • GeForce
      • Karta Dźwiękowa:
      • Creative Labs SB Live!
      • Monitor:
      • iiyama
      • Kernel:
      • 2.6.16.23-1
    Dystrybucja: 2.0 PLD Linux (Ac)
    Dołączył
    May 2003
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    1,537
    Wątków
    48
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    37
    Reputacja
    71

    Nie nie

    Chodzi o to, ze na tronie glownej forum masz 3 dzialy:
    Linux Mandrake
    WWW
    OFF Topic

    Tak wiec czemu wybrales WWW jak to pytanie powinno byc w Linux Mandrake ;-) No ale nic nie szkodzi, przeciez nikt przez to nie umarl





  8. #7
    Dołączył
    Sep 2003
    Skąd
    Oslo Norwegia
    Postów
    7
    Wątków
    3
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    ee u mnie pisze "forum mandrake" no chyba ze cos zel znowu... oj pewnie czeka mnie cieszki tydzien na formatowaniu maszyn.....
    Troll Oslo

  9. #8
    Dołączył
    Sep 2003
    Skąd
    Oslo Norwegia
    Postów
    7
    Wątków
    3
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    AAAAAAAAAA JUZ JESTEM W DOMU!
    ZNALAZLEM SIE JUZ TU
    NO ALE NIKT NA TYM NIE UCIERPI....
    Troll Oslo

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 133
    Ostatni post / autor: 14.03.2008, 23:51
  2. Instalacja karty sieciowej Nforce:
    By Żbik in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 44
    Ostatni post / autor: 19.12.2006, 21:13
  3. problem z instalacja grafiki
    By PathFinder in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 14.03.2004, 19:19
  4. Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 13.03.2004, 11:10
  5. Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 25.01.2004, 22:38

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •