Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
I NEED HELP linux i moja K7S5A :/
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: I NEED HELP linux i moja K7S5A :/

  1. #1
    Dołączył
    Jun 2003
    Postów
    2
    Wątków
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    I NEED HELP linux i moja K7S5A :/

    Nie moge zainstalowac linuxa w zaden sposob.
    Przy instalacji np: mandrake'a 9.0 przy sprawdzaniu hd.costam pojawia sie jakis blad i wyskakuje monit "lost interrupt" , po czym instalacja zawiesza sie i LIPA.Co to oznacza? Probowalem instalowac na roznych dyskach twardych ale caly czas to samo. Stad moje podejrzenia co do plyty glownej. Jesli ktos qma /msg tataro.
    Pozdry.
    .......

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    May 2003
    Skąd
    Wrocław
    Postów
    15
    Wątków
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    Moze jakis problem z AMD?
    Pozdrawiam
    Grzegorz W.
    _______________________________________
    -- MDK 9.0, Serwer: WWW, FTP, TS, Shoutcast --
    Compaq Desktop Pro EN
    PII 266MHz, 128 Mb RAM, HDD SB 40Gb
    eth0-Intel eepro 100Mb, eth1-Micronet 10/100Mb
    ISP:E-WRO <a href='http://www.e-wro.pl' target='_blank'>http://www.e-wro.pl</a>

  4. #3
    Dołączył
    Jun 2003
    Postów
    2
    Wątków
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    :>>

    so.....
    .......

  5. #4
    Dołączył
    Jun 2003
    Skąd
    Milicz
    Postów
    17
    Wątków
    0
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    hmmm

    Ja mam dokladnie taka plyte glowna i takich problemow nie mam co jedyne z dzwiekiem ale pod mandrake 9.0 jest a pod 9.1 juz go nie ma wiec nie wiem o co w tym chodzi i musz sam dzwiek ustawiac a takie bledy mam przy REDHAT od wersji 7.2 do dzisiejszej wiec ty moze sprubuj REDHATA moze u Ciebie bedzie latac
    POZDRAWIAM!
    PoWeR LiNuX

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Opis Plików Konfiguracyjnych.
    By nexo in forum OFF Topic
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 10.11.2004, 10:24
  2. Jak dlugo dziala wam Linux ?
    By Druciak in forum OFF Topic
    Odpowiedzi: 29
    Ostatni post / autor: 10.08.2004, 23:49
  3. Linux z gazety LINUX + Extra!. Czy dostępna jest pomoc tech?
    By Anonymous in forum Wersje pudełkowe i pomoc techniczna - opinie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 21.05.2004, 18:08
  4. Czy Linux może być lepszy od kobiety?
    By NeizD in forum OFF Topic
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 30.03.2004, 13:27

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •