Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
I NEED HELP linux i moja K7S5A :/
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: I NEED HELP linux i moja K7S5A :/

  1. #1
    Dołączył
    Jun 2003
    Postów
    2
    Wątków
    1
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    I NEED HELP linux i moja K7S5A :/

    Nie moge zainstalowac linuxa w zaden sposob.
    Przy instalacji np: mandrake'a 9.0 przy sprawdzaniu hd.costam pojawia sie jakis blad i wyskakuje monit "lost interrupt" , po czym instalacja zawiesza sie i LIPA.Co to oznacza? Probowalem instalowac na roznych dyskach twardych ale caly czas to samo. Stad moje podejrzenia co do plyty glownej. Jesli ktos qma /msg tataro.
    Pozdry.
    .......

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    May 2003
    Skąd
    Wrocław
    Postów
    15
    Wątków
    1
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    Moze jakis problem z AMD?
    Pozdrawiam
    Grzegorz W.
    _______________________________________
    -- MDK 9.0, Serwer: WWW, FTP, TS, Shoutcast --
    Compaq Desktop Pro EN
    PII 266MHz, 128 Mb RAM, HDD SB 40Gb
    eth0-Intel eepro 100Mb, eth1-Micronet 10/100Mb
    ISP:E-WRO <a href='http://www.e-wro.pl' target='_blank'>http://www.e-wro.pl</a>

  4. #3
    Dołączył
    Jun 2003
    Postów
    2
    Wątków
    1
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    :>>

    so.....
    .......

  5. #4
    Dołączył
    Jun 2003
    Skąd
    Milicz
    Postów
    17
    Wątków
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    hmmm

    Ja mam dokladnie taka plyte glowna i takich problemow nie mam co jedyne z dzwiekiem ale pod mandrake 9.0 jest a pod 9.1 juz go nie ma wiec nie wiem o co w tym chodzi i musz sam dzwiek ustawiac a takie bledy mam przy REDHAT od wersji 7.2 do dzisiejszej wiec ty moze sprubuj REDHATA moze u Ciebie bedzie latac
    POZDRAWIAM!
    PoWeR LiNuX

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Opis Plików Konfiguracyjnych.
    By nexo in forum OFF Topic
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 10.11.2004, 10:24
  2. Jak dlugo dziala wam Linux ?
    By Druciak in forum OFF Topic
    Odpowiedzi: 29
    Ostatni post / autor: 10.08.2004, 23:49
  3. Linux z gazety LINUX + Extra!. Czy dostępna jest pomoc tech?
    By Anonymous in forum Wersje pudełkowe i pomoc techniczna - opinie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 21.05.2004, 18:08
  4. Czy Linux może być lepszy od kobiety?
    By NeizD in forum OFF Topic
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 30.03.2004, 13:27

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •