Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
Grafika
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: Grafika

  1. #1
    Dołączył
    Sep 2003
    Skąd
    Oslo Norwegia
    Postów
    7
    Wątków
    3
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Grafika

    :twisted: Instalowalem mandrake od nowa i dalej jest problem z karta grafiki-monitorem, albo rozdzielczoscia czy ktos wie jak zinstalowac "standarty" przy instalacji w tescie X jest ok a przy odpaleniu "pingwin" mi miga ...... Nie mam ochoty dac za wygrana... na poprzednim laptopie bylo okaj a na tym cos nie pasi....
    a, mam linuxa po norwesku ale w komandach to chyba niema roznicy
    Pomocy !
    Troll Oslo

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    FORDON/BYDGOSZCZ
    Postów
    130
    Wątków
    16
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1

    re :)

    Witam.

    Ok - przepraszam, ale na moje zbyt chaotycznie przedstawiłeś problem (możliwe, że jest to też mój błąd, że tak piszę, niestety nie czytałem twojego wcześniejszego postu w tej sprawie ...)

    Opisz dokładniej: gdzie instalujesz (sptrzęt, oraz ver linuxa), także dokładnie gdzie Ci się Xsy wywieszają - podaj najlepiej komunikat błędu..., nie rozumiem też zdania "przy instalacji w tescie X jest ok a przy odpaleniu "pingwin" mi miga ...... " ?

    Opisz więc dokładniej problem, a postaram się Tobie pomóc ...
    Pozdrawiam:
    soba
    -----------
    <a href='http://mandrake.pl/viewtopic.php?p=1013#1013' target='_blank'>http://mandrake.pl/viewtopic.php?p=1013#1013</a>

  4. #3
    Dołączył
    Sep 2003
    Skąd
    Oslo Norwegia
    Postów
    7
    Wątków
    3
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Grafika

    hei.
    mialem na mysli pod koniec instalacji jest konfiguracja X i wybieram karte grafiki zgodna z tym co jest w laptopie, monitor (laptop monitor 800 x 900 , czy cos takiego ) i rozdzielczosc , 800 x... potwierdzam i koniec instalacji po odpaleniu pc od nowz w meny wchodze na linux -ladoeanie plikuw ...... niebieskie okno z napisem witamy w wielu jezykach i .... czrne tlo z jakimis napisami , podobne do dos-u i w lewym gornym rogu pingwin linuxu , wszystko wola o imie uzytkownika i password (nie podawalem zadnego przy instalacji, bez hasla i paswordu ! ) no ta cala scena " mruga ".
    Pisze haotycznie, nie znam zbyt dobrze polskich okreslen w dziedzinie komputerowei (i nie tylko..)wiec prubuje wszystko tlumaczyc na polski i moze dlatego tak dziwnie sie to czyta,
    Troll Oslo

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Linux Manfrake 10 Officjal - jaka grafika
    By muminj23 in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 07.07.2004, 21:45
  2. grafika w mandrake 9.2
    By Anonymous in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 20.03.2004, 20:30
  3. Jaka grafika do mandrake 9.2
    By papcio24 in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 11.03.2004, 12:42

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •