Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Grafika
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: Grafika

  1. #1
    Dołączył
    Sep 2003
    Skąd
    Oslo Norwegia
    Postów
    7
    Wątków
    3
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Grafika

    :twisted: Instalowalem mandrake od nowa i dalej jest problem z karta grafiki-monitorem, albo rozdzielczoscia czy ktos wie jak zinstalowac "standarty" przy instalacji w tescie X jest ok a przy odpaleniu "pingwin" mi miga ...... Nie mam ochoty dac za wygrana... na poprzednim laptopie bylo okaj a na tym cos nie pasi....
    a, mam linuxa po norwesku ale w komandach to chyba niema roznicy
    Pomocy !
    Troll Oslo

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    FORDON/BYDGOSZCZ
    Postów
    130
    Wątków
    16
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1

    re :)

    Witam.

    Ok - przepraszam, ale na moje zbyt chaotycznie przedstawiłeś problem (możliwe, że jest to też mój błąd, że tak piszę, niestety nie czytałem twojego wcześniejszego postu w tej sprawie ...)

    Opisz dokładniej: gdzie instalujesz (sptrzęt, oraz ver linuxa), także dokładnie gdzie Ci się Xsy wywieszają - podaj najlepiej komunikat błędu..., nie rozumiem też zdania "przy instalacji w tescie X jest ok a przy odpaleniu "pingwin" mi miga ...... " ?

    Opisz więc dokładniej problem, a postaram się Tobie pomóc ...
    Pozdrawiam:
    soba
    -----------
    <a href='http://mandrake.pl/viewtopic.php?p=1013#1013' target='_blank'>http://mandrake.pl/viewtopic.php?p=1013#1013</a>

  4. #3
    Dołączył
    Sep 2003
    Skąd
    Oslo Norwegia
    Postów
    7
    Wątków
    3
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Grafika

    hei.
    mialem na mysli pod koniec instalacji jest konfiguracja X i wybieram karte grafiki zgodna z tym co jest w laptopie, monitor (laptop monitor 800 x 900 , czy cos takiego ) i rozdzielczosc , 800 x... potwierdzam i koniec instalacji po odpaleniu pc od nowz w meny wchodze na linux -ladoeanie plikuw ...... niebieskie okno z napisem witamy w wielu jezykach i .... czrne tlo z jakimis napisami , podobne do dos-u i w lewym gornym rogu pingwin linuxu , wszystko wola o imie uzytkownika i password (nie podawalem zadnego przy instalacji, bez hasla i paswordu ! ) no ta cala scena " mruga ".
    Pisze haotycznie, nie znam zbyt dobrze polskich okreslen w dziedzinie komputerowei (i nie tylko..)wiec prubuje wszystko tlumaczyc na polski i moze dlatego tak dziwnie sie to czyta,
    Troll Oslo

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Linux Manfrake 10 Officjal - jaka grafika
    By muminj23 in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 07.07.2004, 21:45
  2. grafika w mandrake 9.2
    By Anonymous in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 20.03.2004, 20:30
  3. Jaka grafika do mandrake 9.2
    By papcio24 in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 11.03.2004, 12:42

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •