Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Nie dzialaja serwery
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Nie dzialaja serwery

  1. #1
    Dołączył
    Sep 2003
    Skąd
    Rzeszów
    Postów
    12
    Wątków
    5
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Nie dzialaja serwery

    Zainstalowalem Mandrake 9.1, skonfigurowałem SDI, odpalilem serwery, ale nie dzialaja
    sa widoczne tylko z sieci, apacha skonfigurowalem poprawnie.
    Aha i nawet z wewnetrznej sieci nie mam dostepu do SSh
    co to moze byc ?
    z gory dzieki

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja







  3. #2
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    34
    Postów
    1,740
    Wątków
    58
    Siła Reputacji
    43
    Reputacja
    141
    Wstępne pytanie: instalowałeś z dołączonych RPMów, ściągniętych RPMów czy ze źródeł?
    Możesz też przeczytać mój mini-poradnik.
    This is your life and it's ending one minute at a time.

  4. #3
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    dobra dzieki juz obczailem

  5. #4
    Dołączył
    Sep 2003
    Skąd
    opolskie
    Postów
    79
    Wątków
    14
    Siła Reputacji
    31
    Reputacja
    1
    Jak obczaiłes, to napisz, co było. Ja miałem coś podobnego, ale same procesy działały, tylko nie dało się z zewnątrz na nie "wejść". Winny był firewall - proste, ale dojście do tego zajęło mi ponad 2h.
    Teddy47
    ---------
    "Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej" :-D

  6. #5
    Dołączył
    Sep 2003
    Skąd
    Rzeszów
    Postów
    12
    Wątków
    5
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    no to u mnie bylo cos takiego ze wpisywalem do firewalla ale nie zapisywalem
    spoko. to byly moje pierwsze dni na mandrake....

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Nvidia Steorwniki Nie Dzialaja
    By oczko1986 in forum Łowca błędów
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 07.10.2004, 18:30
  2. Serwery
    By siwy11111 in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 25.08.2004, 16:55
  3. Serwery Wirtualne
    By siwy11111 in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 06.08.2004, 13:03
  4. Serwery
    By evil in forum Sieć
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 08.10.2003, 12:47
  5. Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 23.09.2003, 19:41

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •