Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
Nie dzialaja serwery
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Nie dzialaja serwery

  1. #1
    Dołączył
    Sep 2003
    Skąd
    Rzeszów
    Postów
    12
    Wątków
    5
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Nie dzialaja serwery

    Zainstalowalem Mandrake 9.1, skonfigurowałem SDI, odpalilem serwery, ale nie dzialaja
    sa widoczne tylko z sieci, apacha skonfigurowalem poprawnie.
    Aha i nawet z wewnetrznej sieci nie mam dostepu do SSh
    co to moze byc ?
    z gory dzieki

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    33
    Postów
    1,740
    Wątków
    58
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    41
    Reputacja
    141
    Wstępne pytanie: instalowałeś z dołączonych RPMów, ściągniętych RPMów czy ze źródeł?
    Możesz też przeczytać mój mini-poradnik.
    This is your life and it's ending one minute at a time.

  4. #3
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    dobra dzieki juz obczailem

  5. #4
    Dołączył
    Sep 2003
    Skąd
    opolskie
    Postów
    79
    Wątków
    14
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    28
    Reputacja
    1
    Jak obczaiłes, to napisz, co było. Ja miałem coś podobnego, ale same procesy działały, tylko nie dało się z zewnątrz na nie "wejść". Winny był firewall - proste, ale dojście do tego zajęło mi ponad 2h.
    Teddy47
    ---------
    "Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej" :-D

  6. #5
    Dołączył
    Sep 2003
    Skąd
    Rzeszów
    Postów
    12
    Wątków
    5
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    no to u mnie bylo cos takiego ze wpisywalem do firewalla ale nie zapisywalem
    spoko. to byly moje pierwsze dni na mandrake....

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Nvidia Steorwniki Nie Dzialaja
    By oczko1986 in forum Łowca błędów
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 07.10.2004, 19:30
  2. Serwery
    By siwy11111 in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 25.08.2004, 17:55
  3. Serwery Wirtualne
    By siwy11111 in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 06.08.2004, 14:03
  4. Serwery
    By evil in forum Sieć
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 08.10.2003, 13:47
  5. Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 23.09.2003, 20:41

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •