Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
webmin
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: webmin

  1. #1
    Dołączył
    Sep 2003
    Skąd
    Rzeszów
    Postów
    12
    Wątków
    5
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    webmin

    ej jak ustawic zeby webmin byl dostepny nie tylko na serwerze, ale nawet z internetu ?
    dzieki!

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    33
    Postów
    1,740
    Wątków
    58
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    41
    Reputacja
    141
    A nie jest? Webmin działa pod adresem: https://<adres_IP>:10000.
    This is your life and it's ending one minute at a time.

  4. #3
    Dołączył
    Sep 2003
    Skąd
    Rzeszów
    Postów
    12
    Wątków
    5
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    u mnie jakos nie
    macie moze doswiadczenie w instalowaniu Cpanela ?

  5. #4
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    33
    Postów
    1,740
    Wątków
    58
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    41
    Reputacja
    141
    u mnie jakos nie
    Spróbuj jeszcze przez http:// zamiast przez https://. Port 10000 do domyślny port Webmin'a
    This is your life and it's ending one minute at a time.

  6. #5
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    webmin

    odblokuj port na Fireewall w mandrake 9.1 i 9. 2 Webmin jest tam blokowany.
    Pozdrawiam
    :shock:

  7. #6
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    juz dawno to zrobilem ui dziala

  8. #7
    Dołączył
    Mar 2007
    Postów
    11
    Wątków
    2
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Odp: webmin

    Jak odblokować ten port 10000 z netu przez ssh?
    Też mam problem z odpaleniem webmina z netu.
    Radek

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Webmin - "otrzymano Nieprawidlowy Certyfikat ..."
    By sulejman in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 16.11.2004, 17:32
  2. Webmin
    By pejo3n in forum Sieć
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 27.09.2004, 15:17
  3. WEBMIN
    By Anonymous in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 05.05.2004, 23:03
  4. webmin potrzebny czy nie???
    By numerek in forum OFF Topic
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 08.04.2004, 22:31
  5. webmin - gdzie httpd ?
    By weloo in forum Sieć
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 25.09.2003, 23:06

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •