Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
webmin
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: webmin

  1. #1
    Dołączył
    Sep 2003
    Skąd
    Rzeszów
    Postów
    12
    Wątków
    5
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    webmin

    ej jak ustawic zeby webmin byl dostepny nie tylko na serwerze, ale nawet z internetu ?
    dzieki!

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    34
    Postów
    1,740
    Wątków
    58
    Siła Reputacji
    42
    Reputacja
    141
    A nie jest? Webmin działa pod adresem: https://<adres_IP>:10000.
    This is your life and it's ending one minute at a time.

  4. #3
    Dołączył
    Sep 2003
    Skąd
    Rzeszów
    Postów
    12
    Wątków
    5
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    u mnie jakos nie
    macie moze doswiadczenie w instalowaniu Cpanela ?

  5. #4
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    34
    Postów
    1,740
    Wątków
    58
    Siła Reputacji
    42
    Reputacja
    141
    u mnie jakos nie
    Spróbuj jeszcze przez http:// zamiast przez https://. Port 10000 do domyślny port Webmin'a
    This is your life and it's ending one minute at a time.

  6. #5
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    webmin

    odblokuj port na Fireewall w mandrake 9.1 i 9. 2 Webmin jest tam blokowany.
    Pozdrawiam
    :shock:

  7. #6
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    juz dawno to zrobilem ui dziala

  8. #7
    Dołączył
    Mar 2007
    Postów
    11
    Wątków
    2
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Odp: webmin

    Jak odblokować ten port 10000 z netu przez ssh?
    Też mam problem z odpaleniem webmina z netu.
    Radek

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Webmin - "otrzymano Nieprawidlowy Certyfikat ..."
    By sulejman in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 16.11.2004, 17:32
  2. Webmin
    By pejo3n in forum Sieć
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 27.09.2004, 15:17
  3. WEBMIN
    By Anonymous in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 05.05.2004, 23:03
  4. webmin potrzebny czy nie???
    By numerek in forum OFF Topic
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 08.04.2004, 22:31
  5. webmin - gdzie httpd ?
    By weloo in forum Sieć
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 25.09.2003, 23:06

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •