Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
odświeżanie w X
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: odświeżanie w X

  1. #1
    Dołączył
    Aug 2003
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    26
    Wątków
    13
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1

    odświeżanie w X

    Jak zmienić częstotliwośc odswieżania w MDK 9 normalnie mogę tylko zmienić rozdzielczość
    Z góry dziękuję

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    Wszystko jest XF86Config-4, możesz uruchomić xvidtune (chyba jest w mandrake)

  4. #3
    Dołączył
    Oct 2003
    Postów
    108
    Wątków
    5
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    Najlepiej zmianiać to ręcznie w pliku konfiguracyjnym od X-sów. Łatwo znależć bo to plik tekstowy :/

  5. #4
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    34
    Postów
    1,740
    Wątków
    58
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    41
    Reputacja
    141
    Pamiętaj tylko, że ustawienie zbyt dużej ilość Hz, może doprowadzić do uszkodzenia (ficzycznego) monitora. Więc ostrożnie :!:
    This is your life and it's ending one minute at a time.

  6. #5
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Wrocław
    Wiek
    35
    Postów
    2,467
    Wątków
    38
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    67
    Reputacja
    517
    Pamiętaj tylko, że ustawienie zbyt dużej ilość Hz, może doprowadzić do uszkodzenia (ficzycznego) monitora. Więc ostrożnie :!:
    To chyba jeszcze zależy od monitora. Te lepsze powinny się same wyłączać przy przekroczeniu pewnych parametrów. Ale i tak trzeba uważać

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Uparte Odświeżanie
    By pooki in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 13.03.2005, 12:39
  2. Odświeżanie Na Wersjach 10.1
    By iDAREK in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 27.11.2004, 12:51
  3. Jak W Konsoli Sprawdzić Odświeżanie Monitora
    By Kruszes in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 01.11.2004, 19:29
  4. odświeżanie w mandrake 9.2.
    By Anonymous in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 28
    Ostatni post / autor: 30.08.2004, 22:17

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •