Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
Nie działa PrintScreen
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Nie działa PrintScreen

  1. #1
    Dołączył
    Jan 2007
    Skąd
    opolskie
    Wiek
    35
    Postów
    196
    Wątków
    36
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    34
    Reputacja
    183

    Nie działa PrintScreen

    Jak w temacie. Klawiatura standartowa, bez klawiszy multimedialnych itp. System: MDV 2009.0 free



    ----edit----
    już znalazłem program, ale interesuje mnie teraz jak odblokować ten klawisz środowisko graficzne to kde4
    Ostatnio edytowane przez spell ; 13.02.2009 o 18:47

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Avatar mr_x
    mr_x jest nieaktywny Super Moderator
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Asus M2N-SLI
      • Procesor:
      • AMD Athlon 64 X2 5000+
      • Karta Graficzna:
      • NV GF 9800 GTX+
      • Karta Dźwiękowa:
      • Integra
      • Monitor:
      • LG 24 cale (1920x1200)
    Dystrybucja: Mint (amd64)
    Polska
    Dołączył
    Oct 2006
    Skąd
    Białystok
    Wiek
    31
    Postów
    2,572
    Wątków
    135
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    636
    Reputacja
    9135

    Odp: Nie działa PrintScreen

    Klawisz, czy funkcję? Masz KSnapshot zainstalowany?

  4. #3
    Avatar redflow
    redflow jest nieaktywny documentation daemon
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • ASUS P5K PRO
      • Procesor:
      • Pentium Dual-Core E5200
      • Karta Graficzna:
      • GeForce 9500GT
      • Karta Dźwiękowa:
      • HiFime 9018
      • Monitor:
      • EIZO FlexScan S2231W
      • Kernel:
      • 3.12.8
    Dystrybucja: Arch Linux x86_64
    Polska
    Dołączył
    Jul 2004
    Wiek
    43
    Postów
    2,271
    Wątków
    36
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    460
    Reputacja
    6435

    Odp: Nie działa PrintScreen

    systemsettings --> input actions
    ... being a Linux user is sort of like living in a house inhabited by a large family of carpenters and architects. Every morning when you wake up, the house is a little different.
    Maybe there is a new turret, or some walls have moved. Or perhaps someone has temporarily removed the floor under your bed.

  5. #4
    Dołączył
    Jan 2007
    Skąd
    opolskie
    Wiek
    35
    Postów
    196
    Wątków
    36
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    34
    Reputacja
    183

    Odp: Nie działa PrintScreen

    Cytat Napisał mr_x
    Klawisz, czy funkcję? Masz KSnapshot zainstalowany?
    programu brak, chodzi o funkcję.


    redflow wydaje mi się, że jest wszystko ok.

  6. #5
    Avatar mr_x
    mr_x jest nieaktywny Super Moderator
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Asus M2N-SLI
      • Procesor:
      • AMD Athlon 64 X2 5000+
      • Karta Graficzna:
      • NV GF 9800 GTX+
      • Karta Dźwiękowa:
      • Integra
      • Monitor:
      • LG 24 cale (1920x1200)
    Dystrybucja: Mint (amd64)
    Polska
    Dołączył
    Oct 2006
    Skąd
    Białystok
    Wiek
    31
    Postów
    2,572
    Wątków
    135
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    636
    Reputacja
    9135

    Odp: Nie działa PrintScreen

    Ten program (KSnapshot) służy właśnie do robienia zrzutów ekranu.

  7. #6
    Avatar redflow
    redflow jest nieaktywny documentation daemon
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • ASUS P5K PRO
      • Procesor:
      • Pentium Dual-Core E5200
      • Karta Graficzna:
      • GeForce 9500GT
      • Karta Dźwiękowa:
      • HiFime 9018
      • Monitor:
      • EIZO FlexScan S2231W
      • Kernel:
      • 3.12.8
    Dystrybucja: Arch Linux x86_64
    Polska
    Dołączył
    Jul 2004
    Wiek
    43
    Postów
    2,271
    Wątków
    36
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    460
    Reputacja
    6435

    Odp: Nie działa PrintScreen

    Kod:
    $ which ksnapshot
    Jesli rzeczywiście nie jest zainstalowany, to powinien być w metapakiecie kdegraphics.


    Jak to zdaje ci się?

    http://wstaw.org/d/4516
    ... being a Linux user is sort of like living in a house inhabited by a large family of carpenters and architects. Every morning when you wake up, the house is a little different.
    Maybe there is a new turret, or some walls have moved. Or perhaps someone has temporarily removed the floor under your bed.

  8. #7
    Dołączył
    Jan 2007
    Skąd
    opolskie
    Wiek
    35
    Postów
    196
    Wątków
    36
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    34
    Reputacja
    183

    Odp: Nie działa PrintScreen

    ksnapshot dodałem. Bardzo łatwy i przyjemny program. No a tego http://wstaw.org/d/4516 nie umiem odszukać w systemie

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •