Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Nie działa PrintScreen
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Nie działa PrintScreen

  1. #1
    Dołączył
    Jan 2007
    Skąd
    opolskie
    Wiek
    36
    Postów
    196
    Wątków
    36
    Siła Reputacji
    35
    Reputacja
    183

    Nie działa PrintScreen

    Jak w temacie. Klawiatura standartowa, bez klawiszy multimedialnych itp. System: MDV 2009.0 free



    ----edit----
    już znalazłem program, ale interesuje mnie teraz jak odblokować ten klawisz środowisko graficzne to kde4
    Ostatnio edytowane przez spell ; 13.02.2009 o 18:47

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Avatar mr_x
    mr_x jest nieaktywny Super Moderator
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Asus M2N-SLI
      • Procesor:
      • AMD Athlon 64 X2 5000+
      • Karta Graficzna:
      • NV GF 9800 GTX+
      • Karta Dźwiękowa:
      • Integra
      • Monitor:
      • LG 24 cale (1920x1200)
    Dystrybucja: Mint (amd64)
    Polska
    Dołączył
    Oct 2006
    Skąd
    Białystok
    Wiek
    31
    Postów
    2,572
    Wątków
    135
    Siła Reputacji
    637
    Reputacja
    9135

    Odp: Nie działa PrintScreen

    Klawisz, czy funkcję? Masz KSnapshot zainstalowany?

  4. #3
    Avatar redflow
    redflow jest nieaktywny documentation daemon
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • ASUS P5K PRO
      • Procesor:
      • Pentium Dual-Core E5200
      • Karta Graficzna:
      • GeForce 9500GT
      • Karta Dźwiękowa:
      • HiFime 9018
      • Monitor:
      • EIZO FlexScan S2231W
      • Kernel:
      • 3.12.8
    Dystrybucja: Arch Linux x86_64
    Polska
    Dołączył
    Jul 2004
    Wiek
    43
    Postów
    2,271
    Wątków
    36
    Siła Reputacji
    461
    Reputacja
    6435

    Odp: Nie działa PrintScreen

    systemsettings --> input actions
    ... being a Linux user is sort of like living in a house inhabited by a large family of carpenters and architects. Every morning when you wake up, the house is a little different.
    Maybe there is a new turret, or some walls have moved. Or perhaps someone has temporarily removed the floor under your bed.

  5. #4
    Dołączył
    Jan 2007
    Skąd
    opolskie
    Wiek
    36
    Postów
    196
    Wątków
    36
    Siła Reputacji
    35
    Reputacja
    183

    Odp: Nie działa PrintScreen

    Cytat Napisał mr_x
    Klawisz, czy funkcję? Masz KSnapshot zainstalowany?
    programu brak, chodzi o funkcję.


    redflow wydaje mi się, że jest wszystko ok.

  6. #5
    Avatar mr_x
    mr_x jest nieaktywny Super Moderator
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Asus M2N-SLI
      • Procesor:
      • AMD Athlon 64 X2 5000+
      • Karta Graficzna:
      • NV GF 9800 GTX+
      • Karta Dźwiękowa:
      • Integra
      • Monitor:
      • LG 24 cale (1920x1200)
    Dystrybucja: Mint (amd64)
    Polska
    Dołączył
    Oct 2006
    Skąd
    Białystok
    Wiek
    31
    Postów
    2,572
    Wątków
    135
    Siła Reputacji
    637
    Reputacja
    9135

    Odp: Nie działa PrintScreen

    Ten program (KSnapshot) służy właśnie do robienia zrzutów ekranu.

  7. #6
    Avatar redflow
    redflow jest nieaktywny documentation daemon
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • ASUS P5K PRO
      • Procesor:
      • Pentium Dual-Core E5200
      • Karta Graficzna:
      • GeForce 9500GT
      • Karta Dźwiękowa:
      • HiFime 9018
      • Monitor:
      • EIZO FlexScan S2231W
      • Kernel:
      • 3.12.8
    Dystrybucja: Arch Linux x86_64
    Polska
    Dołączył
    Jul 2004
    Wiek
    43
    Postów
    2,271
    Wątków
    36
    Siła Reputacji
    461
    Reputacja
    6435

    Odp: Nie działa PrintScreen

    Kod:
    $ which ksnapshot
    Jesli rzeczywiście nie jest zainstalowany, to powinien być w metapakiecie kdegraphics.


    Jak to zdaje ci się?

    http://wstaw.org/d/4516
    ... being a Linux user is sort of like living in a house inhabited by a large family of carpenters and architects. Every morning when you wake up, the house is a little different.
    Maybe there is a new turret, or some walls have moved. Or perhaps someone has temporarily removed the floor under your bed.

  8. #7
    Dołączył
    Jan 2007
    Skąd
    opolskie
    Wiek
    36
    Postów
    196
    Wątków
    36
    Siła Reputacji
    35
    Reputacja
    183

    Odp: Nie działa PrintScreen

    ksnapshot dodałem. Bardzo łatwy i przyjemny program. No a tego http://wstaw.org/d/4516 nie umiem odszukać w systemie

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •