Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Virtualbox USB
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: Virtualbox USB

  1. #1
    Avatar saturn
    saturn jest nieaktywny Sprzedawca Żywopłotów
    Mężczyzna
    Dystrybucja: Mandriva 2010
    Dołączył
    Feb 2009
    Postów
    125
    Wątków
    41
    Siła Reputacji
    20
    Reputacja
    1

    Virtualbox USB

    Witajcie

    Problem polega na tym, ze kiedy podpinam USB, virtualbox wykrywa urzadzenie, ale nie jest podswietlone, kiedy klikam PPM na USB na dole okna (No USB devices attached).
    I teraz nie wiem o co chodzi z tym USB.
    Wszystko inne jak myszka czy klawiatura jest wykryte i zapisane czarnym drukiem a kiedy podpinam pen drive czy iPoda zapisane jest szarym drukiem tak jakby nie wykrywalo.
    Czy spotkal sie ktos moze z tym wczesniej?
    Dzieki za pomoc.
    Pozdrawiam.

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja







  3. #2
    Avatar mr_x
    mr_x jest nieaktywny Super Moderator
    Mężczyzna
    Dystrybucja: Mint (amd64)
    Dołączył
    Oct 2006
    Skąd
    Białystok
    Wiek
    32
    Postów
    2,573
    Wątków
    135
    Siła Reputacji
    639
    Reputacja
    9135

    Odp: Virtualbox USB

    Zobacz. Tam co prawda jest dla Ubuntu, ale pod MDV da się też to zastosować.

  4. #3
    Avatar saturn
    saturn jest nieaktywny Sprzedawca Żywopłotów
    Mężczyzna
    Dystrybucja: Mandriva 2010
    Dołączył
    Feb 2009
    Postów
    125
    Wątków
    41
    Siła Reputacji
    20
    Reputacja
    1

    Odp: Virtualbox USB

    Wielkie dzieki. Dziala.
    Generalnie nic nie musialem robic wystarczylo, ze zresetowalem kompa i virtualbox zamontowal urzadzenia. Jesli ktos posiada iPhona lub iPoda to rozwiazanie (virtualbox + iPhone i iPod) dziala na 100%.

    Pozdrawiam

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •