Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
100% procka przez HAL ?
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: 100% procka przez HAL ?

  1. #1
    Avatar moonster10
    moonster10 jest nieaktywny Borsuk
    Mężczyzna
    Dystrybucja: mandriva 2010 FREE/KDE4.3
    Dołączył
    Jun 2005
    Skąd
    EARTH
    Postów
    341
    Wątków
    81
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    25
    Reputacja
    1

    100% procka przez HAL ?

    Regularnie co kilkanaście minut proces hald-addon-input rezerwuje sobie 100% mocy rdzenia. Pomaga restart systemu ale ile można. Wiem z google, że problem istnieje ale jak go rozwiązać ?

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Avatar darcnet
    darcnet jest nieaktywny Seksowna Goldnerka
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • DFI LanParty X48-T2R
      • Procesor:
      • Intel Core 2 Duo E8600
      • Karta Graficzna:
      • GeForce GTX 280
      • Monitor:
      • Samsung SyncMaster 920NW
    Dystrybucja: #!, Emacs
    Dołączył
    Apr 2006
    Skąd
    Kraków
    Postów
    2,453
    Wątków
    63
    Downloads
    4
    Uploads
    1
    Siła Reputacji
    528
    Reputacja
    7514

    Odp: 100% procka przez HAL ?

    Zerknij. Post #2.
    RTFM - naprawdę przeczytaj, zanim zadasz pytanie
    NIE UDZIELAM POMOCY NA JABBERZE ANI GADU-GADU (bo i raczej nie bywam)
    Linux Registered User #440416

  4. #3
    Avatar moonster10
    moonster10 jest nieaktywny Borsuk
    Mężczyzna
    Dystrybucja: mandriva 2010 FREE/KDE4.3
    Dołączył
    Jun 2005
    Skąd
    EARTH
    Postów
    341
    Wątków
    81
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    25
    Reputacja
    1

    Odp: 100% procka przez HAL ?

    O to chodzi ? http://launchpadlibrarian.net/135655...put-nval.patch
    - ale co z tym robić (noga jestem w angielskim języku)

  5. #4
    Avatar grzempek
    grzempek jest nieaktywny programista? moze kiedyś.
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • P5B
      • Procesor:
      • C2D6600
      • Karta Graficzna:
      • NVIDIA Gforce 7900GS
      • Karta Dźwiękowa:
      • Creative Audigy2 ZS Gold
      • Monitor:
      • LG W2252V
      • Kernel:
      • 2.6.30-1-686-bigmem
    Dystrybucja: Debian testing
    Dołączył
    Jan 2007
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    35
    Postów
    1,111
    Wątków
    82
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    223
    Reputacja
    2988

    Odp: 100% procka przez HAL ?

    input-nval
    Poszukaj tego w systemie a następnie spachtuj

  6. #5
    Avatar Saddamus
    Saddamus jest nieaktywny Bulgotnik Wanienny
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Betonowa
      • Procesor:
      • Intel(R) Celeron(R) CPU 540@ 1.86GHz
      • Karta Graficzna:
      • Intel X3100
      • Karta Dźwiękowa:
      • intel
      • Monitor:
      • LCD
      • Kernel:
      • 2.6.26-1-amd64
    Dystrybucja: Rozwojowa *.deb
    Dołączył
    Aug 2004
    Skąd
    Wrocław
    Wiek
    36
    Postów
    1,271
    Wątków
    129
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    40
    Reputacja
    178

    Odp: 100% procka przez HAL ?

    Poszukaj tego w systemie a następnie spachtuj
    Jak się nie da, spróbuj przynajmniej złechtać.
    ROOT

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •