Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
Dźwięk raz jest, raz go nie ma (flash i dźwięki systemowe)
Pokaż wyniki od 1 do 1 z 1

Temat: Dźwięk raz jest, raz go nie ma (flash i dźwięki systemowe)

  1. #1
    Dołączył
    Apr 2009
    Postów
    1
    Wątków
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Question Dźwięk raz jest, raz go nie ma (flash i dźwięki systemowe)

    Witam

    Mam kartę dźwiękową Creative X-Fi XremeMusic. Mój problem polega na tym że od momentu zainstalowania systemu i sterowników do karty, dźwięk pojawia się i znika za każdym włączeniem komputera. Jeżeli trafię na moment kiedy nie ma dźwięku to:

    -nie ma go we flashu (youtube i inne)
    -nie ma dźwięków systemowych (podląd piosenek itd)
    -regulacja głośności na dolnym pasku wariuje ( nie mogę wyciszyć, suwak cały czas wywalany jest do góry
    -dźwięk JEST w odtwarzaczach muzyki

    Co udało mi się ustalić to to, że nie jest to spowodowane flashem. Nie jest to też uzależnione od sposobu wyłączania komputera



    Bardzo prosze o pomoc, i byłbym wdzięczny gdyby wszelkie wskazówki były pisane w miare czytelny sposób (jestem kompletnie początkujący, system konfigurowany był przez mojego kolegę, który nie wie za bardzo co na mój problem poradzić)

    Pozdrawiam
    Marcin

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •