Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Mandriva Xtreme 3 pulpit 3d
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Temat: Mandriva Xtreme 3 pulpit 3d

  1. #1
    Dołączył
    Nov 2008
    Postów
    5
    Wątków
    3
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Mandriva Xtreme 3 pulpit 3d

    Witam

    Mam Mandriva xtreme 3, zainstalowany sterownik do karty zamknięty x1300 and later a kartę mam x1650. KDE 4.1 +compiz fusion -obsługa natywna, pozaznaczane efekty różne, ale efektów nie widać. Już 3 raz instaluję
    Ostatnio edytowane przez kaju007 ; 06.04.2009 o 19:36

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja







  3. #2
    Avatar POL_ED
    POL_ED jest nieaktywny Zbanowany admin
    Mężczyzna
    Dystrybucja: MDV2011-32,Debian Lenny, 64studio
    Dołączył
    Jun 2005
    Skąd
    Tigerland
    Postów
    12,425
    Wątków
    233
    Siła Reputacji
    1274
    Reputacja
    18333

    Odp: Mandriva etreme 3 pulpit 3d

    Mandriva Xtreme 3 jest wersją komercyjną - płatną - i jako taka ma pełne wsparcie techniczne Strefy.
    Proszę o używanie przycisków reputacji
    Jak stosować vbcode


    Jabber : [jabber]pol_ed[/jabber]

  4. #3
    Dołączył
    Nov 2008
    Skąd
    Rybnik
    Wiek
    26
    Postów
    632
    Wątków
    76
    Siła Reputacji
    220
    Reputacja
    2971

    Odp: Mandriva etreme 3 pulpit 3d

    Po pierwsze Xtreme, a nie extreme po drugie wejdź w konsolę (terminal) i wklep drak3d, tam zaznacz Compiz Fusion, potem wyloguj się, po ponownym zalogowaniu powinno działać
    Ostatnio edytowane przez bleake ; 06.04.2009 o 19:36
    #make ..

    Linux Registered User:#485710 | Systemowiec.pl
    Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś.

  5. #4
    Dołączył
    Nov 2008
    Postów
    5
    Wątków
    3
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Odp: Mandriva etreme 3 pulpit 3d

    Cytat Napisał ziolo4ever
    Po pierwsze Xtreme, a nie extreme po drugie wejdź w konsolę (terminal) i wklep drak3d, tam zaznacz Compiz Fusion, potem wyloguj się, po ponownym zalogowaniu powinno działać.

    Właśnie mam tak zrobione i nie działa

  6. #5
    Dołączył
    Nov 2008
    Skąd
    Rybnik
    Wiek
    26
    Postów
    632
    Wątków
    76
    Siła Reputacji
    220
    Reputacja
    2971

    Odp: Mandriva etreme 3 pulpit 3d

    Po pierwsze, jeżeli masz Mdv legalnie, to zaaktywuj pomoc techniczną, może coś Ci poradzą http://www.mandrivaclub.pl/strefa/.

    Po drugie, uzupełnij w profilu jaki masz sprzęt, łatwiej będzie Ci pomóc.
    #make ..

    Linux Registered User:#485710 | Systemowiec.pl
    Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś.

  7. #6
    Dołączył
    Nov 2008
    Postów
    5
    Wątków
    3
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Odp: Mandriva etreme 3 pulpit 3d

    Mogę stwierdzić, ze z kartą ati 1600 na sterowniku ati1300 i późniejszych pulpit 3D nie działa.
    Ostatnio edytowane przez vorlog ; 21.04.2009 o 17:35

  8. #7
    Avatar Odysseusz
    Odysseusz jest nieaktywny Sprzedawca Żywopłotów
    Mężczyzna
    Dystrybucja: Mandriva Free 2010.2
    Dołączył
    Nov 2006
    Skąd
    Mazury, Garbate w dodatku
    Postów
    263
    Wątków
    13
    Siła Reputacji
    135
    Reputacja
    1661

    Odp: Mandriva etreme 3 pulpit 3d

    hmmm... mała uwaga - pomoc Strefy jest ograniczona czasowo - mam przedłużone konto o rok i w tym zero pomocy (wykorzystana w roku poprzednim) Tak więc można mieć legalną wersję i nie mieć pomocy - choć dodam, że można za 30 zł wykupić nowy okres pomocy i go aktywować.
    Sama pomoc Strefy jest bardzo rzetelna - polecam...
    ...wszyscy szukamy Itaki...

  9. #8
    Avatar vorlog
    vorlog jest nieaktywny Hiperadministrator(ka)
    Mężczyzna
    Dystrybucja: Debian8 Jessie
    Dołączył
    Mar 2004
    Skąd
    Dąbrowa Tarnowska
    Wiek
    54
    Postów
    3,795
    Wątków
    109
    Siła Reputacji
    863
    Reputacja
    12400

    Odp: Mandriva etreme 3 pulpit 3d

    Wersja Free nie jest ograniczona czasowo, pomoc w jej temacie również.
    Regulamin nic nie wspomina o płatnościach, co do rejestracji na forum.
    V.

    Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart


  10. #9
    Dołączył
    Apr 2006
    Skąd
    Kraków
    Postów
    2,453
    Wątków
    63
    Siła Reputacji
    530
    Reputacja
    7514

    Odp: Mandriva etreme 3 pulpit 3d

    Odysseusz, początkujący to raczej mają najnowszą wersję Xtreme. A ta zawsze ma wsparcie pomocy technicznej.
    RTFM - naprawdę przeczytaj, zanim zadasz pytanie
    NIE UDZIELAM POMOCY NA JABBERZE ANI GADU-GADU (bo i raczej nie bywam)
    Linux Registered User #440416

  11. #10
    Avatar vorlog
    vorlog jest nieaktywny Hiperadministrator(ka)
    Mężczyzna
    Dystrybucja: Debian8 Jessie
    Dołączył
    Mar 2004
    Skąd
    Dąbrowa Tarnowska
    Wiek
    54
    Postów
    3,795
    Wątków
    109
    Siła Reputacji
    863
    Reputacja
    12400

    Odp: Mandriva etreme 3 pulpit 3d

    Cytat Napisał darcnet
    Odysseusz, początkujący to raczej mają najnowszą wersję Xtreme. A ta zawsze ma wsparcie pomocy technicznej.
    A niby torrents.org pomocy nie świadczy?
    V.

    Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart


Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •