Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Problem z mp3
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: Problem z mp3

  1. #1
    Avatar venus
    venus jest nieaktywny Boy Hotelowy
    Kobieta/Female
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Gwiezdna
      • Procesor:
      • INTEL CORE 2 DUO 5450 2x1,66GHz 2MB
      • Karta Graficzna:
      • ATI Radeon HD2600
      • Karta Dźwiękowa:
      • Toshiba Bass Enhanced Sound System
      • Monitor:
      • duuuuzyyyy :D
    Dystrybucja: WŁASNA (LFS)
    Dołączył
    Feb 2007
    Skąd
    Planeta Venus
    Wiek
    30
    Postów
    46
    Wątków
    6
    Siła Reputacji
    45
    Reputacja
    344

    Problem z mp3

    Witajcie, Mam problem z mp3. chodzi o to, że jakis czas temu nagrałam na nia muzykę i kilka plików tekstowych a teraz nie mogę ich usunąć, nie moge równiez sformatować mp3. Wyskakuje mi, że dysk jest chroniony a w samej mp3 nie ma chyba żadnych zabezpieczeń bynajmniej ja o nich nic nie wiem. Jak usunąc ta ochronę Poradźcie coś, muszę się tego pozbyć, bo to nie moja mp3:|
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez venus ; 20.04.2009 o 21:03
    Nie kołysz łodzią, na której siedzisz...

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Avatar kiko80
    kiko80 jest nieaktywny Borsuk
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • ??
      • Procesor:
      • i3 2410
      • Karta Graficzna:
      • Nvidia GT 540M
      • Kernel:
      • 3.6
    Dystrybucja: Kanotix x64
    Polska
    Dołączył
    Apr 2005
    Skąd
    /mnt/podlasie
    Wiek
    37
    Postów
    474
    Wątków
    12
    Siła Reputacji
    111
    Reputacja
    1281

    Odp: Problem z mp3

    Może jako root usuniesz
    Aptosid | Kernel-3.11 | KDE4.6| i3 2310 | DDR3 8 GB | nvidia GT 540M |
    Filefox.pl

  4. #3
    Avatar mr_x
    mr_x jest nieaktywny Super Moderator
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Asus M2N-SLI
      • Procesor:
      • AMD Athlon 64 X2 5000+
      • Karta Graficzna:
      • NV GF 9800 GTX+
      • Karta Dźwiękowa:
      • Integra
      • Monitor:
      • LG 24 cale (1920x1200)
    Dystrybucja: Mint (amd64)
    Polska
    Dołączył
    Oct 2006
    Skąd
    Białystok
    Wiek
    31
    Postów
    2,572
    Wątków
    135
    Siła Reputacji
    637
    Reputacja
    9135

    Odp: Problem z mp3

    A co na to konsola? W wyniku dmesg powinno coś być przy próbie używania urządzenia.

  5. #4
    Dołączył
    Jul 2004
    Postów
    751
    Wątków
    101
    Siła Reputacji
    143
    Reputacja
    1723

    Odp: Problem z mp3

    A co to za odtwarzacz? I jak chcesz, to sformatować(tzn. w linuksie czy w win)? Miałem kiedyś taki, w którym był jakis mały przełącznik, który robił takie rzeczy.
    Ceterum censeo Debian optimus est. |http://ludolfina.pl
    Esta chica tiene una sonrisa muy dulce.

  6. #5
    Avatar vorlog
    vorlog jest nieaktywny Hiperadministrator(ka)
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • ASUS P5L-VM 1394
      • Procesor:
      • PentiumD 3GHz
      • Karta Graficzna:
      • GeForce 8500 GT
      • Karta Dźwiękowa:
      • Creative Labs CA0106 Soundblaster
      • Monitor:
      • Iiyama ProLite B2409HDS
      • Kernel:
      • 3.16.0-4-686-pae #1 SMP Debian 3.16.7-ckt2-1 (2014-12-08) i686 GNU/Linux
    Dystrybucja: Debian8 Jessie
    Polska
    Dołączył
    Mar 2004
    Skąd
    Dąbrowa Tarnowska
    Wiek
    53
    Postów
    3,789
    Wątków
    108
    Siła Reputacji
    862
    Reputacja
    12400

    Odp: Problem z mp3

    Oczywiście, nasz przyjaciel gnejuszek ma na myśli przełączniczek zabezpieczający przed nieumyślnym skasowaniem danych.
    V.

    Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart


  7. #6
    Avatar venus
    venus jest nieaktywny Boy Hotelowy
    Kobieta/Female
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Gwiezdna
      • Procesor:
      • INTEL CORE 2 DUO 5450 2x1,66GHz 2MB
      • Karta Graficzna:
      • ATI Radeon HD2600
      • Karta Dźwiękowa:
      • Toshiba Bass Enhanced Sound System
      • Monitor:
      • duuuuzyyyy :D
    Dystrybucja: WŁASNA (LFS)
    Dołączył
    Feb 2007
    Skąd
    Planeta Venus
    Wiek
    30
    Postów
    46
    Wątków
    6
    Siła Reputacji
    45
    Reputacja
    344

    Odp: Problem z mp3

    Cytat Napisał gnejusz pompejusz
    A co to za odtwarzacz? I jak chcesz, to sformatować(tzn. w linuksie czy w win)? Miałem kiedyś taki, w którym był jakis mały przełącznik, który robił takie rzeczy.
    Nie wiem co to za odtwarzacz, nie ma żadnej nazwy na nim . Nie ma w nim żadnego przełącznika, przynajmniej ja go nie widzę;/ Mój lap wogóle go nie czyta, u Macieja na Windows próbowałam go formatować i nie można.:|
    Ostatnio edytowane przez vorlog ; 21.04.2009 o 21:06
    Nie kołysz łodzią, na której siedzisz...

  8. #7
    Avatar mr_x
    mr_x jest nieaktywny Super Moderator
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Asus M2N-SLI
      • Procesor:
      • AMD Athlon 64 X2 5000+
      • Karta Graficzna:
      • NV GF 9800 GTX+
      • Karta Dźwiękowa:
      • Integra
      • Monitor:
      • LG 24 cale (1920x1200)
    Dystrybucja: Mint (amd64)
    Polska
    Dołączył
    Oct 2006
    Skąd
    Białystok
    Wiek
    31
    Postów
    2,572
    Wątków
    135
    Siła Reputacji
    637
    Reputacja
    9135

    Odp: Problem z mp3

    Może głupie pytanie, ale próbowałaś też na GNU/Linuksie?

  9. #8
    Dołączył
    Jul 2004
    Postów
    751
    Wątków
    101
    Siła Reputacji
    143
    Reputacja
    1723

    Odp: Problem z mp3

    A może jeszcze jakiś komputer spróbuj. Ew. powyciągaj drukarki, skanery, kamerki(tylko na chwilę rzecz jasna). U mojej siostry to pomagało na niesforne pendrajwy.
    A może jaki wirus na nim jest i może rzeczywiście tylko z lin się go podda anihilacji umożliwiając normalny dostęp...

    Na specjalnom pośbe forloga.
    Ostatnio edytowane przez gnejusz pompejusz ; 21.04.2009 o 22:26
    Ceterum censeo Debian optimus est. |http://ludolfina.pl
    Esta chica tiene una sonrisa muy dulce.

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •