Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
asmax ar801mp
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: asmax ar801mp

  1. #1
    Dołączył
    May 2009
    Postów
    1
    Wątków
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    asmax ar801mp

    Witam.
    Posiadam modem asmax ar801mp i potrzebuję aktywować dhcp. Próbowałem skonfigurować modem przez ip adres ale nic nie dało się zrobić. Co ja mogę jeszcze zrobić?

    Poćwiczyć zasady poprawnej pisowni.
    V.
    Ostatnio edytowane przez vorlog ; 03.05.2009 o 00:44

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Avatar darcnet
    darcnet jest nieaktywny Seksowna Goldnerka
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • DFI LanParty X48-T2R
      • Procesor:
      • Intel Core 2 Duo E8600
      • Karta Graficzna:
      • GeForce GTX 280
      • Monitor:
      • Samsung SyncMaster 920NW
    Dystrybucja: #!, Emacs
    Dołączył
    Apr 2006
    Skąd
    Kraków
    Postów
    2,453
    Wątków
    63
    Downloads
    4
    Uploads
    1
    Siła Reputacji
    528
    Reputacja
    7514

    Odp: asmax ar801mp

    Np. opisać dokładnie, co robiłeś. Możesz przeczytać RTFM (link w moim podpisie), żeby dowiedzieć się, jak poprawnie zadawać pytania.
    A przede wszystkim odpowiedzieć na pytanie: czy problem dotyczy Windowsa XP? Jeśli tak to bardzo mi przykro, ale u nas pomocy nie otrzymasz...
    RTFM - naprawdę przeczytaj, zanim zadasz pytanie
    NIE UDZIELAM POMOCY NA JABBERZE ANI GADU-GADU (bo i raczej nie bywam)
    Linux Registered User #440416

  4. #3
    Avatar vorlog
    vorlog jest nieaktywny Hiperadministrator(ka)
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • ASUS P5L-VM 1394
      • Procesor:
      • PentiumD 3GHz
      • Karta Graficzna:
      • GeForce 8500 GT
      • Karta Dźwiękowa:
      • Creative Labs CA0106 Soundblaster
      • Monitor:
      • Iiyama ProLite B2409HDS
      • Kernel:
      • 3.16.0-4-686-pae #1 SMP Debian 3.16.7-ckt2-1 (2014-12-08) i686 GNU/Linux
    Dystrybucja: Debian8 Jessie
    Polska
    Dołączył
    Mar 2004
    Skąd
    Dąbrowa Tarnowska
    Wiek
    53
    Postów
    3,789
    Wątków
    108
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    861
    Reputacja
    12400

    Odp: asmax ar801mp

    Darcnet, czemu ?
    Choćby skierowanie do innej stronki:
    http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic933152.html
    Tak na przyszłość- google to fajna rzecz...
    V.

    Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart


  5. #4
    Avatar POL_ED
    POL_ED jest nieaktywny Zbanowany admin
    Mężczyzna
    Dystrybucja: MDV2011-32,Debian Lenny, 64studio
    Polska
    Dołączył
    Jun 2005
    Skąd
    Tigerland
    Postów
    12,405
    Wątków
    231
    Downloads
    150
    Uploads
    102
    Siła Reputacji
    1271
    Reputacja
    18333

    Odp: asmax ar801mp

    Może nowy dział ?
    WinXP
    Proszę o używanie przycisków reputacji
    Jak stosować vbcode


    Jabber : [jabber]pol_ed[/jabber]

  6. #5
    Avatar darcnet
    darcnet jest nieaktywny Seksowna Goldnerka
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • DFI LanParty X48-T2R
      • Procesor:
      • Intel Core 2 Duo E8600
      • Karta Graficzna:
      • GeForce GTX 280
      • Monitor:
      • Samsung SyncMaster 920NW
    Dystrybucja: #!, Emacs
    Dołączył
    Apr 2006
    Skąd
    Kraków
    Postów
    2,453
    Wątków
    63
    Downloads
    4
    Uploads
    1
    Siła Reputacji
    528
    Reputacja
    7514

    Odp: asmax ar801mp

    Cytat Napisał vorlog
    Darcnet, czemu ?
    Choćby skierowanie do innej stronki:
    http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic933152.html
    Tak na przyszłość- google to fajna rzecz...
    V.
    Prawda. Ehh, oczy się kleją, to i głupoty gadam. Znowum źle posta przeczytał (że nie może połączenia przez DHCP skonfigurować). Chyba najwyższy czas w kimono walnąć...
    RTFM - naprawdę przeczytaj, zanim zadasz pytanie
    NIE UDZIELAM POMOCY NA JABBERZE ANI GADU-GADU (bo i raczej nie bywam)
    Linux Registered User #440416

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •