Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
asmax ar801mp
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: asmax ar801mp

  1. #1
    Dołączył
    May 2009
    Postów
    1
    Wątków
    1
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    asmax ar801mp

    Witam.
    Posiadam modem asmax ar801mp i potrzebuję aktywować dhcp. Próbowałem skonfigurować modem przez ip adres ale nic nie dało się zrobić. Co ja mogę jeszcze zrobić?

    Poćwiczyć zasady poprawnej pisowni.
    V.
    Ostatnio edytowane przez vorlog ; 03.05.2009 o 00:44

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Avatar darcnet
    darcnet jest nieaktywny Seksowna Goldnerka
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • DFI LanParty X48-T2R
      • Procesor:
      • Intel Core 2 Duo E8600
      • Karta Graficzna:
      • GeForce GTX 280
      • Monitor:
      • Samsung SyncMaster 920NW
    Dystrybucja: #!, Emacs
    Dołączył
    Apr 2006
    Skąd
    Kraków
    Postów
    2,453
    Wątków
    63
    Siła Reputacji
    528
    Reputacja
    7514

    Odp: asmax ar801mp

    Np. opisać dokładnie, co robiłeś. Możesz przeczytać RTFM (link w moim podpisie), żeby dowiedzieć się, jak poprawnie zadawać pytania.
    A przede wszystkim odpowiedzieć na pytanie: czy problem dotyczy Windowsa XP? Jeśli tak to bardzo mi przykro, ale u nas pomocy nie otrzymasz...
    RTFM - naprawdę przeczytaj, zanim zadasz pytanie
    NIE UDZIELAM POMOCY NA JABBERZE ANI GADU-GADU (bo i raczej nie bywam)
    Linux Registered User #440416

  4. #3
    Avatar vorlog
    vorlog jest nieaktywny Hiperadministrator(ka)
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • ASUS P5L-VM 1394
      • Procesor:
      • PentiumD 3GHz
      • Karta Graficzna:
      • GeForce 8500 GT
      • Karta Dźwiękowa:
      • Creative Labs CA0106 Soundblaster
      • Monitor:
      • Iiyama ProLite B2409HDS
      • Kernel:
      • 3.16.0-4-686-pae #1 SMP Debian 3.16.7-ckt2-1 (2014-12-08) i686 GNU/Linux
    Dystrybucja: Debian8 Jessie
    Polska
    Dołączył
    Mar 2004
    Skąd
    Dąbrowa Tarnowska
    Wiek
    53
    Postów
    3,789
    Wątków
    108
    Siła Reputacji
    862
    Reputacja
    12400

    Odp: asmax ar801mp

    Darcnet, czemu ?
    Choćby skierowanie do innej stronki:
    http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic933152.html
    Tak na przyszłość- google to fajna rzecz...
    V.

    Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart


  5. #4
    Avatar POL_ED
    POL_ED jest nieaktywny Zbanowany admin
    Mężczyzna
    Dystrybucja: MDV2011-32,Debian Lenny, 64studio
    Polska
    Dołączył
    Jun 2005
    Skąd
    Tigerland
    Postów
    12,411
    Wątków
    232
    Siła Reputacji
    1272
    Reputacja
    18333

    Odp: asmax ar801mp

    Może nowy dział ?
    WinXP
    Proszę o używanie przycisków reputacji
    Jak stosować vbcode


    Jabber : [jabber]pol_ed[/jabber]

  6. #5
    Avatar darcnet
    darcnet jest nieaktywny Seksowna Goldnerka
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • DFI LanParty X48-T2R
      • Procesor:
      • Intel Core 2 Duo E8600
      • Karta Graficzna:
      • GeForce GTX 280
      • Monitor:
      • Samsung SyncMaster 920NW
    Dystrybucja: #!, Emacs
    Dołączył
    Apr 2006
    Skąd
    Kraków
    Postów
    2,453
    Wątków
    63
    Siła Reputacji
    528
    Reputacja
    7514

    Odp: asmax ar801mp

    Cytat Napisał vorlog
    Darcnet, czemu ?
    Choćby skierowanie do innej stronki:
    http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic933152.html
    Tak na przyszłość- google to fajna rzecz...
    V.
    Prawda. Ehh, oczy się kleją, to i głupoty gadam. Znowum źle posta przeczytał (że nie może połączenia przez DHCP skonfigurować). Chyba najwyższy czas w kimono walnąć...
    RTFM - naprawdę przeczytaj, zanim zadasz pytanie
    NIE UDZIELAM POMOCY NA JABBERZE ANI GADU-GADU (bo i raczej nie bywam)
    Linux Registered User #440416

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •