Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
a ja działam na manadrake 8.0
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: a ja działam na manadrake 8.0

  1. #1
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    3
    Wątków
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    a ja działam na manadrake 8.0

    Witam wszystkich,

    jeżeli chodzi o Linuxa to od niedawna zacząłem się nim bawić. Bill nie ma tego czego czegoś - ale pomińmy to milczeniem. Otóż mam także dystrybucję 9.1 ale niestety mam ziainstlowanego mandrake'a na laptopie o pramatrach:
    CPU 700MH - Intel Celeron
    RAM - 64MB (tu wielkie OJ!) - jest szansa ze dołoże kość 128 MB
    no i jak widać 9.1 musi chodzić wolno a8.0 chodzi pięknie i szybciutko. Tyle że nie ma już serwerów z updates!

    Gdzie możan je znaleźć?
    Cyz warto działać teraz jeszcze na mandrake 8.0?

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    3
    Wątków
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    a jednak 9.0

    Witam,
    Odpowiadam sam do siebie - dobrze.
    Niestey 8.0 - brzmi staro i przezucilem sie na 9.1

    Jest szansa ze dołoże jeszcze kość 128 i będę miał 192

  4. #3
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Tychy
    Postów
    3
    Wątków
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Re: a ja działam na manadrake 8.0

    to zależy do czego, na laptoku powinieneś to zmienić ja natomiast mam postawioną 8 w firmie jako serwer plików działa sobi 2 latai nie zamieżam go ruszać aż się komp zatrze lub zjara

  5. #4
    Avatar Druciak
    Druciak jest nieaktywny Gold Member
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Abit BX-133RAID
      • Procesor:
      • Pentium III (Coppermine)
      • Karta Graficzna:
      • GeForce
      • Karta Dźwiękowa:
      • Creative Labs SB Live!
      • Monitor:
      • iiyama
      • Kernel:
      • 2.6.16.23-1
    Dystrybucja: 2.0 PLD Linux (Ac)
    Dołączył
    May 2003
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    1,537
    Wątków
    48
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    37
    Reputacja
    71
    Ja mam kompa na Solarisie ktorego postawilem 3 lata temu, kiedy poznawalem co to Internet.... Wtedy pierwszy raz zobaczylem WinNT, a tu kazali mi Solarisa stawiac.

    Powiem tak. Tydzien sie meczyle mze skur.... ale udalo sie. Dziala... Skonfigurowalem na nim Serwer NEWS (INN). Jest OK. Jakos dziala... pewnie hakerzy do niego wchodza jak do siebie do domu, ale co mnie to obchodzi ;-) Mi kazali go tylko uruchomic Od 3 lat sie do niego nie dotknelem i nie zamierzam tego zmieniac ;-)

    Tez nie zamierzam sie do niego dotykac, az sie spali, ew. ktos go wylozy... wtedy planuje zainstalowac PLD i shorewalla (ech te przyzwyczajenia z MDK :wink: )





  6. #5
    Dołączył
    Nov 2003
    Postów
    13
    Wątków
    0
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    Ja mam kompa na Solarisie ktorego postawilem 3 lata temu, kiedy poznawalem co to Internet.... Wtedy pierwszy raz zobaczylem WinNT, a tu kazali mi Solarisa stawiac.

    Powiem tak. Tydzien sie meczyle mze skur.... ale udalo sie. Dziala... Skonfigurowalem na nim Serwer NEWS (INN). Jest OK. Jakos dziala... pewnie hakerzy do niego wchodza jak do siebie do domu, ale co mnie to obchodzi ;-) Mi kazali go tylko uruchomic Od 3 lat sie do niego nie dotknelem i nie zamierzam tego zmieniac ;-)

    Tez nie zamierzam sie do niego dotykac, az sie spali, ew. ktos go wylozy... wtedy planuje zainstalowac PLD i shorewalla (ech te przyzwyczajenia z MDK :wink: )
    Ale znam takich którzy wymienili Sola na... Mdk
    <a href='http://jabberpl.org/' target='_blank'>Jabber</a> ID: ketu(na)<a href='http://chrome.pl/' target='_blank'>chrome.pl</a>. Mój status:

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. dobry program do nagrywania cd pod manadrake 9.2?
    By maharha in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 24.02.2004, 11:57

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •