Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
Bład, jak sie tego pozbyc ?
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Bład, jak sie tego pozbyc ?

  1. #1
    Avatar lenek34
    lenek34 jest nieaktywny Boy Hotelowy
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • ASRock K8NF4G-SATA2
      • Karta Graficzna:
      • NVIDIA GeForce 6100
      • Karta Dźwiękowa:
      • Realtek ALC660/861
      • Monitor:
      • LG 775FT Plus
    Dystrybucja: Mandriva 2009, Windows XP
    Dołączył
    Mar 2009
    Skąd
    Ostrołęka/Wawa
    Postów
    22
    Wątków
    9
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Bład, jak sie tego pozbyc ?

    Witam

    Gdy w chodzę na strone której nie ma np.ddd wyskakuje mi błąd tak jak na zdjeciu i musze zawsze brać anuluj i dopiero mam jakiś komunikat w przeglądarce

    A jak wchodzę na strony które istnieje nie ma tego błędu, ale czasami się pojawia i w wtedy klikam anuluj i dalej stronka się ładuje

    Problem pojawił się odkąd mam router, gdy miałem modem adsl nie było tego problemu

    Dodam że wcześniej wyskakiwało inne okienko: podaj nazwę użytkownika i hasło uzytkownika dostępu do internetu, ale w opcjach tego okienka coś poprzestawiałem i teraz wyskakuje inne okienko które jest na zdjęciu (w tym okienku tez klikałem anuluj i dalej strona sie ładowała)

    Proszę o pomoc, bo to jest wkurzające
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	blad.JPG
Wyświetleń:	128
Rozmiar:	72.2 KB
ID:	1268  

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Avatar grzempek
    grzempek jest nieaktywny programista? moze kiedyś.
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • P5B
      • Procesor:
      • C2D6600
      • Karta Graficzna:
      • NVIDIA Gforce 7900GS
      • Karta Dźwiękowa:
      • Creative Audigy2 ZS Gold
      • Monitor:
      • LG W2252V
      • Kernel:
      • 2.6.30-1-686-bigmem
    Dystrybucja: Debian testing
    Dołączył
    Jan 2007
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    35
    Postów
    1,111
    Wątków
    82
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    223
    Reputacja
    2988

    Odp: Bład, jak sie tego pozbyc ?

    Problem najprawdopodobniej dotyczy ustawień routera...wklej te ustawienia tutaj

  4. #3
    Avatar mr_x
    mr_x jest nieaktywny Super Moderator
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Asus M2N-SLI
      • Procesor:
      • AMD Athlon 64 X2 5000+
      • Karta Graficzna:
      • NV GF 9800 GTX+
      • Karta Dźwiękowa:
      • Integra
      • Monitor:
      • LG 24 cale (1920x1200)
    Dystrybucja: Mint (amd64)
    Polska
    Dołączył
    Oct 2006
    Skąd
    Białystok
    Wiek
    31
    Postów
    2,572
    Wątków
    135
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    636
    Reputacja
    9135

    Odp: Bład, jak sie tego pozbyc ?

    Jak na moje oko, powodem może być pozostałość po sterownikach modemu ADSL. Jeśli nie usunąłeś ich, zrób to.

  5. #4
    Dołączył
    Dec 2004
    Skąd
    Brno
    Wiek
    35
    Postów
    1,449
    Wątków
    35
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    192
    Reputacja
    2462

    Odp: Bład, jak sie tego pozbyc ?

    "Jednej rzeczy nauczyłem się w moim długim życiu:
    że cała nasza nauka w konfrontacji z rzeczywistością
    wydaje się prymitywna i dziecinna - a jednak jest to
    najcenniejsza rzecz, jaką posiadamy."

    Albert Einstein

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •