Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Bład, jak sie tego pozbyc ?
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Bład, jak sie tego pozbyc ?

  1. #1
    Avatar lenek34
    lenek34 jest nieaktywny Boy Hotelowy
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • ASRock K8NF4G-SATA2
      • Karta Graficzna:
      • NVIDIA GeForce 6100
      • Karta Dźwiękowa:
      • Realtek ALC660/861
      • Monitor:
      • LG 775FT Plus
    Dystrybucja: Mandriva 2009, Windows XP
    Dołączył
    Mar 2009
    Skąd
    Ostrołęka/Wawa
    Postów
    22
    Wątków
    9
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Bład, jak sie tego pozbyc ?

    Witam

    Gdy w chodzę na strone której nie ma np.ddd wyskakuje mi błąd tak jak na zdjeciu i musze zawsze brać anuluj i dopiero mam jakiś komunikat w przeglądarce

    A jak wchodzę na strony które istnieje nie ma tego błędu, ale czasami się pojawia i w wtedy klikam anuluj i dalej stronka się ładuje

    Problem pojawił się odkąd mam router, gdy miałem modem adsl nie było tego problemu

    Dodam że wcześniej wyskakiwało inne okienko: podaj nazwę użytkownika i hasło uzytkownika dostępu do internetu, ale w opcjach tego okienka coś poprzestawiałem i teraz wyskakuje inne okienko które jest na zdjęciu (w tym okienku tez klikałem anuluj i dalej strona sie ładowała)

    Proszę o pomoc, bo to jest wkurzające
    Załączone miniatury Załączone miniatury blad.JPG  

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Avatar grzempek
    grzempek jest nieaktywny programista? moze kiedyś.
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • P5B
      • Procesor:
      • C2D6600
      • Karta Graficzna:
      • NVIDIA Gforce 7900GS
      • Karta Dźwiękowa:
      • Creative Audigy2 ZS Gold
      • Monitor:
      • LG W2252V
      • Kernel:
      • 2.6.30-1-686-bigmem
    Dystrybucja: Debian testing
    Dołączył
    Jan 2007
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    35
    Postów
    1,111
    Wątków
    82
    Siła Reputacji
    224
    Reputacja
    2988

    Odp: Bład, jak sie tego pozbyc ?

    Problem najprawdopodobniej dotyczy ustawień routera...wklej te ustawienia tutaj

  4. #3
    Avatar mr_x
    mr_x jest nieaktywny Super Moderator
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Asus M2N-SLI
      • Procesor:
      • AMD Athlon 64 X2 5000+
      • Karta Graficzna:
      • NV GF 9800 GTX+
      • Karta Dźwiękowa:
      • Integra
      • Monitor:
      • LG 24 cale (1920x1200)
    Dystrybucja: Mint (amd64)
    Polska
    Dołączył
    Oct 2006
    Skąd
    Białystok
    Wiek
    31
    Postów
    2,572
    Wątków
    135
    Siła Reputacji
    637
    Reputacja
    9135

    Odp: Bład, jak sie tego pozbyc ?

    Jak na moje oko, powodem może być pozostałość po sterownikach modemu ADSL. Jeśli nie usunąłeś ich, zrób to.

  5. #4
    Dołączył
    Dec 2004
    Skąd
    Brno
    Wiek
    36
    Postów
    1,449
    Wątków
    35
    Siła Reputacji
    193
    Reputacja
    2462

    Odp: Bład, jak sie tego pozbyc ?

    "Jednej rzeczy nauczyłem się w moim długim życiu:
    że cała nasza nauka w konfrontacji z rzeczywistością
    wydaje się prymitywna i dziecinna - a jednak jest to
    najcenniejsza rzecz, jaką posiadamy."

    Albert Einstein

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •