Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
problem z logowaniem
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: problem z logowaniem

  1. #1
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    tarnobrzeg
    Postów
    5
    Wątków
    2
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    problem z logowaniem

    witam mam problem z logowaniem na server na mandrake 9.1 poprostu server po zainstalowaniu dziala bez zazutow jednak po upluwie doby nie moge sie na niego zalogowac wpisuje login potem haslo i wyskakuje mi tylko data ostatniego logowania sie bez wiersza polecen
    reset oczywiscie konczy sie tragicznie bo nawet si pozniej nie uruchamia
    moze mial ktos podobny problem albo zna rozwiazanie
    bede wdzieczny za kazdego reposta
    budda

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Wrocław
    Wiek
    34
    Postów
    2,467
    Wątków
    38
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    66
    Reputacja
    517

    Re: problem z logowaniem

    witam mam problem z logowaniem na server na mandrake 9.1 poprostu server po zainstalowaniu dziala bez zazutow jednak po upluwie doby nie moge sie na niego zalogowac wpisuje login potem haslo i wyskakuje mi tylko data ostatniego logowania sie bez wiersza polecen
    reset oczywiscie konczy sie tragicznie bo nawet si pozniej nie uruchamia
    moze mial ktos podobny problem albo zna rozwiazanie
    bede wdzieczny za kazdego reposta
    Może postaraj się jakoś dostać do logów. Mogą tam być jakieś ciekawe informacje. Jeśli nie będziesz mógł się zalogować dalej, to postaraj się skorzystać z jakiegoś Knopixxa. Może to naprowadzie Cię na jakieś rozwiązanie

  4. #3
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    tarnobrzeg
    Postów
    5
    Wątków
    2
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    no nie moge sie zalogowac zrobilem reset no i rzeznia znowu system do robienia ... ehhh mozliwe ze jakis wlam byl no lae nei potrafie sie dostac do logow bez zalogowania no nic poprostu nastepnym razem musze zadbac o lepszego firewalla moze to cos pomorze jak ktos zna jakiegos godnego polecenia to prosze o opis i konfiguracje albo jakies odnosniki tylko najlepiej na chlopski rozum tlumaczone ze wszelkimi szczegolami bo ja raczej jestem poczatkujacy - dzieki za reposty
    pozdrawiam
    budda

  5. #4
    Avatar Druciak
    Druciak jest nieaktywny Gold Member
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Abit BX-133RAID
      • Procesor:
      • Pentium III (Coppermine)
      • Karta Graficzna:
      • GeForce
      • Karta Dźwiękowa:
      • Creative Labs SB Live!
      • Monitor:
      • iiyama
      • Kernel:
      • 2.6.16.23-1
    Dystrybucja: 2.0 PLD Linux (Ac)
    Dołączył
    May 2003
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    1,537
    Wątków
    48
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    36
    Reputacja
    71
    dobry firewall Moze shorewall ;-)





  6. #5
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    tarnobrzeg
    Postów
    5
    Wątków
    2
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    no tak shorewall bo to standard w mandrake ale jak go skonfigurowac moze ktos podpowie bo jak go wlanczam to wogole mi neta odcina
    a jakis firewall musi byc z wiadomych powodow
    jak ktos moze to prosze o tlumaczenie "na chlopski rozum"
    z gory dziekuje
    pozdrawiam
    budda

  7. #6
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    FORDON/BYDGOSZCZ
    Postów
    130
    Wątków
    16
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1

    re:)

    Witam.

    Nie bierz poziomu zabezpieczeń paranoidalnego, nie zmieniaj na siłę chmod`ów- a będzie grało.
    Pozdrawiam:
    soba
    -----------
    <a href='http://mandrake.pl/viewtopic.php?p=1013#1013' target='_blank'>http://mandrake.pl/viewtopic.php?p=1013#1013</a>

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Problem Z Logowaniem W America's Army
    By Sephiroth in forum Gry
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 22.02.2005, 09:55
  2. Mandrake 10.0 , Problem Z Logowaniem Sie Jako Root
    By małpa in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 07.12.2004, 11:41
  3. Ssh Problem Z Logowaniem
    By spioch in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 14.10.2004, 16:26
  4. problem z logowaniem - HELP!
    By ppatrykp in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 30.04.2004, 22:00
  5. problem z logowaniem na konto root
    By Ghost in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 18.10.2003, 11:26

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •