Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Przeźroczysty Panel?? Czy to możliwe??
Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Temat: Przeźroczysty Panel?? Czy to możliwe??

  1. #1
    Dołączył
    Sep 2003
    Skąd
    Kraków
    Wiek
    43
    Postów
    17
    Wątków
    2
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Przeźroczysty Panel?? Czy to możliwe??

    Witam Wszystkich
    Czy jest możliwe ustawienie aby panel był przeźroczysty? w MDK 9.1 albo 9.2

    A przy okazji...czy wie ktoś jak zmodyfikować podpisy pod ikonkami Cd-romu, stacji dyskietek, śmietnika...czy jest możliwe w ogóle usunięcie tych podpisów?

    Pozdrawiam
    "Czasem lepiej milczeć i wyglądać na idiotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja







  3. #2
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    Re: Przeźroczysty Panel?? Czy to możliwe??

    Witam Wszystkich
    Czy jest możliwe ustawienie aby panel był przeźroczysty? w MDK 9.1 albo 9.2

    A przy okazji...czy wie ktoś jak zmodyfikować podpisy pod ikonkami Cd-romu, stacji dyskietek, śmietnika...czy jest możliwe w ogóle usunięcie tych podpisów?

    Pozdrawiam
    Heh, też mnie od wczoraj nurtuje to pytanie. Ale wymyśliłem, że spróbuję jako tło dac png z przezroczystym tłem. - Jeszcze nie próbowałem, ale może podziała?

  4. #3
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

  5. #4
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    DG
    Wiek
    43
    Postów
    683
    Wątków
    38
    Siła Reputacji
    214
    Reputacja
    2735
    ...tylko że chodzi o panel a nie o menu

  6. #5
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    Seryjnego sie nie da, ale mozna podmienic.

  7. #6
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Wrocław
    Wiek
    35
    Postów
    2,467
    Wątków
    38
    Siła Reputacji
    69
    Reputacja
    517
    Nie. To jest KDE. Naprawdę sądzisz, że w MDK nie da się? Otóż informuję Cię - da się zrobić tak jak Ty masz na tym screenie.

  8. #7
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    teoretycznie sie da, ale jak miałem mdk 9.1 to nie było opcji przeźroczystosći menu. A w Aurxie jest .
    p.s. ja doskonale wiem że kde to kde, a linux to linux, ale są różne kompilacje.

  9. #8
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    Hehehe to znowu ja: dla przeżroczystego kicerka : http://www.kde-look.org/content/show.php?content=2177
    Wafel

  10. #9
    Dołączył
    Oct 2003
    Postów
    14
    Wątków
    3
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Co to za pasek u gory ??


  11. #10
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    Re: Co to za pasek u gory ??

    theme karamby - keramba

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Czy Jest Takie Coś Możliwe ?
    By rzuku69 in forum Sieć
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 03.09.2004, 22:26
  2. windrukarka pod linuksem - a jednak możliwe
    By guitarrizer in forum OFF Topic
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 04.06.2004, 17:16
  3. Xfce - lista aplikacji, dodatkowy panel
    By Sir_Yaro in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 03.05.2004, 12:26
  4. Font z windows(sa) w linux(ksie) czy to możliwe?
    By Anonymous in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 20.12.2003, 11:36

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •