Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
Przeźroczysty Panel?? Czy to możliwe??
Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Temat: Przeźroczysty Panel?? Czy to możliwe??

  1. #1
    Avatar ToMaS
    ToMaS jest nieaktywny Boy Hotelowy
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Gigabyte 965P-DS3
      • Procesor:
      • Intel Core2Duo E6400
      • Karta Graficzna:
      • GF 7900 GTO 512 DDR2
      • Karta Dźwiękowa:
      • Realtec ALC883 (zintegrowana)
      • Monitor:
      • Samsung 205BW
    Dystrybucja: Mandriva 2007
    Dołączył
    Sep 2003
    Skąd
    Kraków
    Wiek
    42
    Postów
    17
    Wątków
    2
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Przeźroczysty Panel?? Czy to możliwe??

    Witam Wszystkich
    Czy jest możliwe ustawienie aby panel był przeźroczysty? w MDK 9.1 albo 9.2

    A przy okazji...czy wie ktoś jak zmodyfikować podpisy pod ikonkami Cd-romu, stacji dyskietek, śmietnika...czy jest możliwe w ogóle usunięcie tych podpisów?

    Pozdrawiam
    "Czasem lepiej milczeć i wyglądać na idiotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    Re: Przeźroczysty Panel?? Czy to możliwe??

    Witam Wszystkich
    Czy jest możliwe ustawienie aby panel był przeźroczysty? w MDK 9.1 albo 9.2

    A przy okazji...czy wie ktoś jak zmodyfikować podpisy pod ikonkami Cd-romu, stacji dyskietek, śmietnika...czy jest możliwe w ogóle usunięcie tych podpisów?

    Pozdrawiam
    Heh, też mnie od wczoraj nurtuje to pytanie. Ale wymyśliłem, że spróbuję jako tło dac png z przezroczystym tłem. - Jeszcze nie próbowałem, ale może podziała?

  4. #3
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

  5. #4
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    DG
    Wiek
    42
    Postów
    683
    Wątków
    38
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    213
    Reputacja
    2735
    ...tylko że chodzi o panel a nie o menu

  6. #5
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    Seryjnego sie nie da, ale mozna podmienic.

  7. #6
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Wrocław
    Wiek
    35
    Postów
    2,467
    Wątków
    38
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    67
    Reputacja
    517
    Nie. To jest KDE. Naprawdę sądzisz, że w MDK nie da się? Otóż informuję Cię - da się zrobić tak jak Ty masz na tym screenie.

  8. #7
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    teoretycznie sie da, ale jak miałem mdk 9.1 to nie było opcji przeźroczystosći menu. A w Aurxie jest .
    p.s. ja doskonale wiem że kde to kde, a linux to linux, ale są różne kompilacje.

  9. #8
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    Hehehe to znowu ja: dla przeżroczystego kicerka : http://www.kde-look.org/content/show.php?content=2177
    Wafel

  10. #9
    Dołączył
    Oct 2003
    Postów
    14
    Wątków
    3
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Co to za pasek u gory ??


  11. #10
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    Re: Co to za pasek u gory ??

    theme karamby - keramba

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Czy Jest Takie Coś Możliwe ?
    By rzuku69 in forum Sieć
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 04.09.2004, 00:26
  2. windrukarka pod linuksem - a jednak możliwe
    By guitarrizer in forum OFF Topic
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 04.06.2004, 19:16
  3. Xfce - lista aplikacji, dodatkowy panel
    By Sir_Yaro in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 03.05.2004, 14:26
  4. Font z windows(sa) w linux(ksie) czy to możliwe?
    By Anonymous in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 20.12.2003, 13:36

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •