Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
glibc-2.3.2 problem
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: glibc-2.3.2 problem

  1. #1
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    glibc-2.3.2 problem

    cze all
    kiedy pisze ./configure wyskakuje mi
    configure: error: you must configure in a separate build directory

    szukalem na ten temt w necie ale jedyna porad na ten temat to zeby najpierw wklepac make clean ale to tez nie pomoglo

    przejzalem tez man ale nic na ten temat nie zauwazylem

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    34
    Postów
    1,740
    Wątków
    58
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    42
    Reputacja
    141
    A zajrzałeś do pliku INSTALL? Czy zajrzałeś do dokumentacji producenta programu? Tam powinno pisać, co robić, aby prawidłowo przeprowadzić instalację...
    This is your life and it's ending one minute at a time.

  4. #3
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    no ofkos ze zajzalem tylko ze ja nie zabardzo kumam angielski i mam z e zrozumienim readmy i install. Probowalem tam w /usr/gnu/glibc-build cos zdzialac ale mi to nie wyszlo plz o pomoc!

  5. #4
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    34
    Postów
    1,740
    Wątków
    58
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    42
    Reputacja
    141
    No to rzuć tutaj ten INSTALL, to ktoś Ci z pewnością dopomoże
    This is your life and it's ending one minute at a time.

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Problem Przy Ladowaniu Systemu
    By Aurela in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 13.02.2005, 21:16
  2. Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 14.05.2004, 02:12
  3. mandrake10 +neostrada
    By Photo5 in forum Sieć
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 15.04.2004, 12:14
  4. standardowo mandrake i problem z siecią
    By Anonymous in forum Sieć
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 07.03.2004, 16:39

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •