Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
modprobe ! :(
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: modprobe ! :(

  1. #1
    Dołączył
    Nov 2003
    Skąd
    wawa
    Postów
    4
    Wątków
    2
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    modprobe ! :(

    Siemka. Kupiłem Mandrake 9.2 w Chipie i mam problem. Po instalacji zreebotowałem kompa... wszytko ok ale jak się ładuje sys to w pewnym momencie nie idzie dalej i pisze:

    "costam modprobe : modprobe insmod pwc failed"

    Z gory THX za odp. jestem wielkie newbie wiec prosze wytlumaczyć po "lamersku "

    Pozdrooo
    niema

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Avatar Borry
    Borry jest nieaktywny Gold Member
    Dystrybucja: Debian/Freesco/WinXP
    Dołączył
    Nov 2003
    Skąd
    Z mamusi i tatusia
    Postów
    1,531
    Wątków
    38
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    31
    Reputacja
    6
    1.Komp sie powinien sam zresetowac,bez twojej pomocy
    2.A probowales reinstalowac ? Moze to byl jakis blad przy instalowaniu po prostu ?
    A oto człowiek który potrafi usypiać cegły.
    --------------------
    JID : borry@chrome.pl (to NIE jest mail)

  4. #3
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Wrocław
    Wiek
    34
    Postów
    2,467
    Wątków
    38
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    66
    Reputacja
    517

    2.A probowales reinstalowac ? Moze to byl jakis blad przy instalowaniu po prostu ?
    Ke? Reinstalować Linuksa? Jak możesz? To nie windows. A do autora:podaj dokładnie ten komunikat. Może są tamjakieś ważne informacje - nawet na pewno są. Ewentualnie wciśnij control+c, aby przerwać tren proces.

  5. #4
    Dołączył
    Nov 2003
    Skąd
    wawa
    Postów
    4
    Wątków
    2
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    kurde... zrobiłem reinstall i musiałem formatować dysk... THX BORRY :?
    niema

  6. #5
    Avatar Borry
    Borry jest nieaktywny Gold Member
    Dystrybucja: Debian/Freesco/WinXP
    Dołączył
    Nov 2003
    Skąd
    Z mamusi i tatusia
    Postów
    1,531
    Wątków
    38
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    31
    Reputacja
    6
    kurde... zrobiłem reinstall i musiałem formatować dysk... THX BORRY
    Instalator pytał się Ciebie o to czy chcesz formatować dysk. Poza tym jak sam przyznałeś dopiero niedawno zaczłeś pracę, więc w sumie niewielka strata (chyba za bardzo jestem przyzywczajony do win i formatów co miesiąc)
    A oto człowiek który potrafi usypiać cegły.
    --------------------
    JID : borry@chrome.pl (to NIE jest mail)

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Kworld Kw-tv713xrf
    By pawelst81 in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 72
    Ostatni post / autor: 23.02.2005, 23:06
  2. [how-to] Lm_sensors
    By GCA in forum How-To
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 27.07.2004, 00:29
  3. Problem z instalowaniem AC97
    By Sir_Yaro in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 24.02.2004, 14:23
  4. kernel 2.4.23 prawie działa
    By Anonymous in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post / autor: 17.12.2003, 20:27
  5. modprobe CDCEther
    By Anonymous in forum Sieć
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 15.12.2003, 20:17

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •