Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
modprobe ! :(
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: modprobe ! :(

  1. #1
    Dołączył
    Nov 2003
    Skąd
    wawa
    Postów
    4
    Wątków
    2
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    modprobe ! :(

    Siemka. Kupiłem Mandrake 9.2 w Chipie i mam problem. Po instalacji zreebotowałem kompa... wszytko ok ale jak się ładuje sys to w pewnym momencie nie idzie dalej i pisze:

    "costam modprobe : modprobe insmod pwc failed"

    Z gory THX za odp. jestem wielkie newbie wiec prosze wytlumaczyć po "lamersku "

    Pozdrooo
    niema

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Avatar Borry
    Borry jest nieaktywny Gold Member
    Dystrybucja: Debian/Freesco/WinXP
    Dołączył
    Nov 2003
    Skąd
    Z mamusi i tatusia
    Postów
    1,531
    Wątków
    38
    Siła Reputacji
    33
    Reputacja
    6
    1.Komp sie powinien sam zresetowac,bez twojej pomocy
    2.A probowales reinstalowac ? Moze to byl jakis blad przy instalowaniu po prostu ?
    A oto człowiek który potrafi usypiać cegły.
    --------------------
    JID : borry@chrome.pl (to NIE jest mail)

  4. #3
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Wrocław
    Wiek
    35
    Postów
    2,467
    Wątków
    38
    Siła Reputacji
    68
    Reputacja
    517

    2.A probowales reinstalowac ? Moze to byl jakis blad przy instalowaniu po prostu ?
    Ke? Reinstalować Linuksa? Jak możesz? To nie windows. A do autora:podaj dokładnie ten komunikat. Może są tamjakieś ważne informacje - nawet na pewno są. Ewentualnie wciśnij control+c, aby przerwać tren proces.

  5. #4
    Dołączył
    Nov 2003
    Skąd
    wawa
    Postów
    4
    Wątków
    2
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    kurde... zrobiłem reinstall i musiałem formatować dysk... THX BORRY :?
    niema

  6. #5
    Avatar Borry
    Borry jest nieaktywny Gold Member
    Dystrybucja: Debian/Freesco/WinXP
    Dołączył
    Nov 2003
    Skąd
    Z mamusi i tatusia
    Postów
    1,531
    Wątków
    38
    Siła Reputacji
    33
    Reputacja
    6
    kurde... zrobiłem reinstall i musiałem formatować dysk... THX BORRY
    Instalator pytał się Ciebie o to czy chcesz formatować dysk. Poza tym jak sam przyznałeś dopiero niedawno zaczłeś pracę, więc w sumie niewielka strata (chyba za bardzo jestem przyzywczajony do win i formatów co miesiąc)
    A oto człowiek który potrafi usypiać cegły.
    --------------------
    JID : borry@chrome.pl (to NIE jest mail)

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Kworld Kw-tv713xrf
    By pawelst81 in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 72
    Ostatni post / autor: 23.02.2005, 22:06
  2. [how-to] Lm_sensors
    By GCA in forum How-To
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 26.07.2004, 23:29
  3. Problem z instalowaniem AC97
    By Sir_Yaro in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 24.02.2004, 13:23
  4. kernel 2.4.23 prawie działa
    By Anonymous in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post / autor: 17.12.2003, 19:27
  5. modprobe CDCEther
    By Anonymous in forum Sieć
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 15.12.2003, 19:17

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •