Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
Jak dodać Ruski Język do Kmail ????? Pilne !!!!
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Jak dodać Ruski Język do Kmail ????? Pilne !!!!

  1. #1
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Bytom
    Postów
    5
    Wątków
    2
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Jak dodać Ruski Język do Kmail ????? Pilne !!!!

    Siemanko wszystkim :-)

    Mam kłopota a mianowicie pilnie potrzebuje mieć w Kmail język rosyjski ....
    W ustawieniach byl tylko do wyboru język angielski a mi kurde jest ruski potrzebny ... jak mozecie to powiedzcie co zainstalowac albo wogole co zrobic z tym faktem ... czas to pieniadz prosze o szybka pomoc


    Mam LinuXa Mandreaka 9.2 ;-)
    Bez KoMeNtArZa

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    DG
    Wiek
    42
    Postów
    683
    Wątków
    38
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    212
    Reputacja
    2735
    urpmi kde-i18n-ru

  4. #3
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Bytom
    Postów
    5
    Wątków
    2
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    Kurde domyslam sie ze mam uruchomic konsole ale normalnie poprzez uruchom aplikacje==>terminale==>konsola No i wpisalem to co mi podano i zonk ... nie da sie ... ;/ Moze jakijs literki tam zabraklo albo cus ... albo jakis pakiet trza doinstalowac POMOCY ;-)
    Bez KoMeNtArZa

  5. #4
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Bytom
    Postów
    5
    Wątków
    2
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    HAHAHA

    Zrobilem ! Trza sie bylo jako root zalogowac hehe ... oki thank's za koda ... ;-)

    Wielkie Dzieki
    Bez KoMeNtArZa

  6. #5
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    DG
    Wiek
    42
    Postów
    683
    Wątków
    38
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    212
    Reputacja
    2735
    ech.........

    1. odpal konsolę poprzez ALT+F2 i wpisz tam: konsole
    2. w konsoli wpisz: su - zostaniesz poproszony o wpisanie hasła roota
    wpisz je ( uwaga nie pojawia się ono na ekranie)
    3. urpmi kde-i18n-ru i zostaniesz poproszony o włożenie odpowiedniej płytki

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •