Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Jak dodać Ruski Język do Kmail ????? Pilne !!!!
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Jak dodać Ruski Język do Kmail ????? Pilne !!!!

  1. #1
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Bytom
    Postów
    5
    Wątków
    2
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Jak dodać Ruski Język do Kmail ????? Pilne !!!!

    Siemanko wszystkim :-)

    Mam kłopota a mianowicie pilnie potrzebuje mieć w Kmail język rosyjski ....
    W ustawieniach byl tylko do wyboru język angielski a mi kurde jest ruski potrzebny ... jak mozecie to powiedzcie co zainstalowac albo wogole co zrobic z tym faktem ... czas to pieniadz prosze o szybka pomoc


    Mam LinuXa Mandreaka 9.2 ;-)
    Bez KoMeNtArZa

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja







  3. #2
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    DG
    Wiek
    43
    Postów
    683
    Wątków
    38
    Siła Reputacji
    214
    Reputacja
    2735
    urpmi kde-i18n-ru

  4. #3
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Bytom
    Postów
    5
    Wątków
    2
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    Kurde domyslam sie ze mam uruchomic konsole ale normalnie poprzez uruchom aplikacje==>terminale==>konsola No i wpisalem to co mi podano i zonk ... nie da sie ... ;/ Moze jakijs literki tam zabraklo albo cus ... albo jakis pakiet trza doinstalowac POMOCY ;-)
    Bez KoMeNtArZa

  5. #4
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Bytom
    Postów
    5
    Wątków
    2
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    HAHAHA

    Zrobilem ! Trza sie bylo jako root zalogowac hehe ... oki thank's za koda ... ;-)

    Wielkie Dzieki
    Bez KoMeNtArZa

  6. #5
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    DG
    Wiek
    43
    Postów
    683
    Wątków
    38
    Siła Reputacji
    214
    Reputacja
    2735
    ech.........

    1. odpal konsolę poprzez ALT+F2 i wpisz tam: konsole
    2. w konsoli wpisz: su - zostaniesz poproszony o wpisanie hasła roota
    wpisz je ( uwaga nie pojawia się ono na ekranie)
    3. urpmi kde-i18n-ru i zostaniesz poproszony o włożenie odpowiedniej płytki

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •