Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
przy instalacji mandrake kopiuje tylko z jednego kompaktu
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: przy instalacji mandrake kopiuje tylko z jednego kompaktu

  1. #1
    Dołączył
    Nov 2003
    Postów
    3
    Wątków
    1
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    przy instalacji mandrake kopiuje tylko z jednego kompaktu

    dlaczego podczas instalacji kopiuje z jednego kompaktu i dlaczego przy instalacji nie moge wybrac innych narzedzi z pozostalych dwoch plytek
    początkujący użytkownik

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja







  3. #2
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    przy instalacji mandrake kopiuje tylko z jednego kompaktu

    A ile masz pamięci RAM ?

    jeżeli 64 to zapomnij aby podczas instalacji używać kolejnych 2 - płytek
    Na czas instalacji włóż minimum 128 Mb RAMu.
    siemka

  4. #3
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    34
    Postów
    1,740
    Wątków
    58
    Siła Reputacji
    43
    Reputacja
    141
    I napisz może która wersja Mandrake'a to jest...
    This is your life and it's ending one minute at a time.

  5. #4
    Dołączył
    Nov 2003
    Postów
    3
    Wątków
    1
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    werjsa 9.2 i tak mam 64mb ramu
    dlaczego nie chca sie instaloac pozostale
    i czy po instalacji 64 wystarczy by tego uzywac
    początkujący użytkownik

  6. #5
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    34
    Postów
    1,740
    Wątków
    58
    Siła Reputacji
    43
    Reputacja
    141
    Wystarczy
    A jaki proc?
    Będzie chodzić ciężko (nawet bardzo) i będzie dużo mielić.
    Chyba, że zrezygnujesz z trybu graficznego... :twisted:

    Ups! No i wychodzi na jaw brak snu...
    This is your life and it's ending one minute at a time.

  7. #6
    Avatar Druciak
    Druciak jest nieaktywny Gold Member
    Dystrybucja: 2.0 PLD Linux (Ac)
    Dołączył
    May 2003
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    1,537
    Wątków
    48
    Siła Reputacji
    39
    Reputacja
    71
    Wystarczy
    A jaki proc?
    Będzie chodzić ciężko (nawet bardzo) i będzie dużo mielić.
    Chyba, że zrezygnujesz z trybu tekstowego... :twisted:
    Trybu tekstowego
    Chyba zrezygnowac z trybu graficznego, a zaczac instalowac w trybie tekstowym.
    Aha, jesli sie zatrzymuje na 1 plycie, to moze warto sprobowac instalowac Mandrake przez siec :-) Mi na laczu 512/128 taka instalacja zajmuje ok 3 godzin, z tym ze nie patrzylem co sie dzieje i czasami komp dlugo czekal bym kliknal dalej, a moja reakcja nie byla zbyt bystra





Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 141
    Ostatni post / autor: 28.09.2005, 07:51
  2. bledy przy instalacji mdk 9.2
    By pandaboy in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 04.02.2004, 11:32
  3. Instalacja Mandrake z jednego CD
    By Anonymous in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 25.01.2004, 19:45
  4. Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 14.01.2004, 22:24

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •