Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
przy instalacji mandrake kopiuje tylko z jednego kompaktu
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: przy instalacji mandrake kopiuje tylko z jednego kompaktu

  1. #1
    Dołączył
    Nov 2003
    Postów
    3
    Wątków
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    przy instalacji mandrake kopiuje tylko z jednego kompaktu

    dlaczego podczas instalacji kopiuje z jednego kompaktu i dlaczego przy instalacji nie moge wybrac innych narzedzi z pozostalych dwoch plytek
    początkujący użytkownik

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    przy instalacji mandrake kopiuje tylko z jednego kompaktu

    A ile masz pamięci RAM ?

    jeżeli 64 to zapomnij aby podczas instalacji używać kolejnych 2 - płytek
    Na czas instalacji włóż minimum 128 Mb RAMu.
    siemka

  4. #3
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    34
    Postów
    1,740
    Wątków
    58
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    42
    Reputacja
    141
    I napisz może która wersja Mandrake'a to jest...
    This is your life and it's ending one minute at a time.

  5. #4
    Dołączył
    Nov 2003
    Postów
    3
    Wątków
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    werjsa 9.2 i tak mam 64mb ramu
    dlaczego nie chca sie instaloac pozostale
    i czy po instalacji 64 wystarczy by tego uzywac
    początkujący użytkownik

  6. #5
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    34
    Postów
    1,740
    Wątków
    58
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    42
    Reputacja
    141
    Wystarczy
    A jaki proc?
    Będzie chodzić ciężko (nawet bardzo) i będzie dużo mielić.
    Chyba, że zrezygnujesz z trybu graficznego... :twisted:

    Ups! No i wychodzi na jaw brak snu...
    This is your life and it's ending one minute at a time.

  7. #6
    Avatar Druciak
    Druciak jest nieaktywny Gold Member
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Abit BX-133RAID
      • Procesor:
      • Pentium III (Coppermine)
      • Karta Graficzna:
      • GeForce
      • Karta Dźwiękowa:
      • Creative Labs SB Live!
      • Monitor:
      • iiyama
      • Kernel:
      • 2.6.16.23-1
    Dystrybucja: 2.0 PLD Linux (Ac)
    Dołączył
    May 2003
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    1,537
    Wątków
    48
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    37
    Reputacja
    71
    Wystarczy
    A jaki proc?
    Będzie chodzić ciężko (nawet bardzo) i będzie dużo mielić.
    Chyba, że zrezygnujesz z trybu tekstowego... :twisted:
    Trybu tekstowego
    Chyba zrezygnowac z trybu graficznego, a zaczac instalowac w trybie tekstowym.
    Aha, jesli sie zatrzymuje na 1 plycie, to moze warto sprobowac instalowac Mandrake przez siec :-) Mi na laczu 512/128 taka instalacja zajmuje ok 3 godzin, z tym ze nie patrzylem co sie dzieje i czasami komp dlugo czekal bym kliknal dalej, a moja reakcja nie byla zbyt bystra





Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 141
    Ostatni post / autor: 28.09.2005, 09:51
  2. bledy przy instalacji mdk 9.2
    By pandaboy in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 04.02.2004, 13:32
  3. Instalacja Mandrake z jednego CD
    By Anonymous in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 25.01.2004, 21:45
  4. Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 15.01.2004, 00:24

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •