Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
Ładowanie modulów w MDK9.2 ?!
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: Ładowanie modulów w MDK9.2 ?!

  1. #1
    Dołączył
    Nov 2003
    Postów
    2
    Wątków
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Ładowanie modulów w MDK9.2 ?!

    Czy mogłby ktoś napisać jak mam wyłączyć automatyczne ładowanie modułu speedtch podczas startu systemu.
    Z góry thx za pomoc.
    Pozdrawiam.
    AMD Athlon 1,7
    EPOX 8RDA3+
    512 DDR CL 2,5
    WD 80GB
    Radeon 9500

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    34
    Postów
    1,740
    Wątków
    58
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    42
    Reputacja
    141
    Dopisz komendę do: /etc/rc.d/rc (na koniec pliku). Powinno wystarczyć
    This is your life and it's ending one minute at a time.

  4. #3
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Wrocław
    Wiek
    35
    Postów
    2,467
    Wątków
    38
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    67
    Reputacja
    517
    Dopisz komendę do: /etc/rc.d/rc (na koniec pliku). Powinno wystarczyć
    Ale czy pytanie nie było o to jak wyłączyć ?

    Wyłączyć można tak: zakomentować w /etc/modules lub /etc/modules.conf dopisac do plilku: /etc/hotplug/blacklist

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. dzwiek mdk9.2
    By Anonymous in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 06.03.2004, 12:18
  2. Nie mam mychy pod MDK9.2 :(
    By Snajper in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 23.02.2004, 17:36
  3. Jak to jest z tą Alsą w MDK9.2
    By Hektorek in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 04.01.2004, 09:22
  4. Jak wrócić do MDK9.2
    By Snajper in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 03.01.2004, 21:36

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •