Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Ładowanie modulów w MDK9.2 ?!
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: Ładowanie modulów w MDK9.2 ?!

  1. #1
    Dołączył
    Nov 2003
    Postów
    2
    Wątków
    1
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Ładowanie modulów w MDK9.2 ?!

    Czy mogłby ktoś napisać jak mam wyłączyć automatyczne ładowanie modułu speedtch podczas startu systemu.
    Z góry thx za pomoc.
    Pozdrawiam.
    AMD Athlon 1,7
    EPOX 8RDA3+
    512 DDR CL 2,5
    WD 80GB
    Radeon 9500

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    34
    Postów
    1,740
    Wątków
    58
    Siła Reputacji
    43
    Reputacja
    141
    Dopisz komendę do: /etc/rc.d/rc (na koniec pliku). Powinno wystarczyć
    This is your life and it's ending one minute at a time.

  4. #3
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Wrocław
    Wiek
    35
    Postów
    2,467
    Wątków
    38
    Siła Reputacji
    68
    Reputacja
    517
    Dopisz komendę do: /etc/rc.d/rc (na koniec pliku). Powinno wystarczyć
    Ale czy pytanie nie było o to jak wyłączyć ?

    Wyłączyć można tak: zakomentować w /etc/modules lub /etc/modules.conf dopisac do plilku: /etc/hotplug/blacklist

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. dzwiek mdk9.2
    By Anonymous in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 06.03.2004, 11:18
  2. Nie mam mychy pod MDK9.2 :(
    By Snajper in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 23.02.2004, 16:36
  3. Jak to jest z tą Alsą w MDK9.2
    By Hektorek in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 04.01.2004, 08:22
  4. Jak wrócić do MDK9.2
    By Snajper in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 03.01.2004, 20:36

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •