Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
Porażające Komentarze....
Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Temat: Porażające Komentarze....

  1. #1
    Avatar alpin19
    alpin19 jest nieaktywny Gold Member
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Epox EP8RDA+
      • Procesor:
      • Intel(R) Celeron(R) CPU 2.60GHz
      • Karta Graficzna:
      • Intel Corporation 82845G/GL[Brookdale-G]/GE Chipset Integrated Graphics Device
      • Karta Dźwiękowa:
      • Intel Corporation 82801DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M) AC'97 Audio Controller
      • Kernel:
      • 2.6.12
    Dystrybucja: Gentoo 2005.1-r1 | 2.6.12
    Dołączył
    May 2004
    Skąd
    Warszawa
    Wiek
    34
    Postów
    1,144
    Wątków
    81
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    13
    Wpadłem na pomysł ażeby podrzucać tu co ciekawsze komentarze z różnych serwisów...
    KLAUZULA
    W poście mogą być dołączane odpowiedzi tylko i wyłącznie z linkami do różnego rodzaju komentarzy, bądź też ciekawych "ekspertyz", lub też arykułów.
    Posty bez takich odnośników, które będą komentowały podany wcześniej materiał będą usuwane.



    http://nt.interia.pl/news?sid=3113192&cid=...192&cinf=556298
    Originally posted by "chłopek roztropek"

    Badziewie
    chlopek-roztropek /27.10.2004 17:58/ Ten caly firefox to jakies badziewie na pewno. Nie instalowalem go wprawdzie, ale nawet screenow..........

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Wrocław
    Wiek
    34
    Postów
    2,467
    Wątków
    38
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    67
    Reputacja
    517
    To jeszcze jedna opinia "znafcy", także z Interii: http://nt.interia.pl/news?sid=3090086&cid=...086&cinf=554811
    Temat także dotyczył firefoksa
    Jak w ogole mozna porownywac firewalla do internet explorera, skoro pierwszy jest programem antywirusowym, a drugi przegladarka stron www. Czy autor w ogole ma pojecie o czym pisze?

  4. #3
    Dołączył
    Mar 2004
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    94
    Wątków
    11
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    28
    Reputacja
    1
    To ja z forum.gazeta.pl:
    1.) http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=3...7139999&v=2&s=0
    Pytanie: Jak nagrac płyte CD o rozmiarze 800 mb
    Odpowiedz "ekszperta": Wykozystaj NERO. Ustaw w opcjach.

    2.) http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=3...87008&a=8690333
    Profesjonalne opisanie tematu...

    3.) http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=3...7134204&v=2&s=0
    Pytanie: Mam drukarke laserową HP Laserjet 1200. Brzeg papieru wychodzi pobrudzony. Jak
    się dostać do wałka który może brudzić? Dzieki za kazda sensowna podpowiedz.
    Odpowiedz: Zobacz w ustawieniach , opcje wydruki i ustawienia drukowania.

    Jest wiecej takich "kwiatkow" :-)

  5. #4
    Dołączył
    Oct 2004
    Skąd
    /home
    Postów
    25
    Wątków
    4
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    27
    Reputacja
    1
    Chakiery oj chakiery
    http://uwaga.onet.pl/1194383,archiwum.html
    ....krowy doic
    "Śfjerzy kfjatek"
    hakerzy włamia sie wszendzie dla nich to wyzwanie konputer z zabespieczeniam dla niech to robota na 5 minut włamac sie do konputera

  6. #5
    Dołączył
    Aug 2004
    Postów
    130
    Wątków
    16
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    27
    Reputacja
    1
    Nie wiem czy to uznac za komentarz ale mnie porazilo :

    http://www.mandrake.pl/index.php?showtopic=9316


    "CHŁOPIE JESTEŚ BOGIEM! "
    Ostatnio edytowane przez suncez ; 29.10.2010 o 19:46
    BeteNoire

  7. #6
    Avatar Paszczak000
    Paszczak000 jest nieaktywny Borsuk
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Abit NF7
      • Procesor:
      • AMD Athlon 2600+
      • Karta Graficzna:
      • GForce 2 32MB
      • Karta Dźwiękowa:
      • Sound Blaster Live 5.1
      • Monitor:
      • LG FLATRON L1730S
      • Kernel:
      • 2.6.12-12mdk
    Dystrybucja: Mandriva 2006
    Dołączył
    Sep 2004
    Skąd
    Łódź
    Wiek
    31
    Postów
    321
    Wątków
    59
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    28
    Reputacja
    22
    http://info.onet.pl/1,15,11,8604970,257383...96,0,forum.html
    Kod:
    Nie rozumiem ludzi, którzy idą pod górkę! Linuxiarze (tak ich nazwę) ciągle komentują jak to Windowsy są lipne i tak dalej, ale nie zastanawialiście się nad tym, że wybieracie drogę pod górkę zamiast z górki?! Ludzie po to są eleganckie, przejżyste Windowsy żeby z nich korzystać. Wszystko jest podane na talerzu, trzeba to tylko umieć zjeść, a wy nieeeeeee! Wy musicie sobie robić jedzenie sami, od początku. Jak ktoś umie dobrze skonfigurować Windowsa to mu chodzi idealnie, tak jak wam Linux (tak mi się wydaje). Kto uważa, że nie mam racji? To sensownie proszę o wyjaśnienie, ale bez jakiś chorych jazd ludzie. No właśnie, siedzisz na Windowsie, brakuje ci Linuxa? To się w dosie pobaw, hahaha. Ale technika idzie do przodu, nie zatrzymujcie się na siłe w tyle ludziska/Linuxiarze! <-Wielkie mądre głowy... Jestem pewien w 100%, że niejeden człowiek korzystający z Windowsa ma większe pojęcie o komputerach, interneci itp. niż Linuxiarz. Linux to nic takiego, może jedynie na nim zatrzymuje się czas. Nie wiem. Windows jest OK!
    Ostatnio edytowane przez suncez ; 29.10.2010 o 19:50
    "Nobody will ever need more than 640k RAM!" -- Bill Gates, 1981
    "Windows 95 needs at least 8 MB RAM." -- Bill Gates, 1996
    "Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion
    Linux Registered User #371698

  8. #7
    Dołączył
    Jul 2004
    Skąd
    z grodu Kraka
    Postów
    179
    Wątków
    16
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    27
    Reputacja
    1
    Oryginał

    [quote][b]Haker to tez czlowiek... ale sa "zli" i "dobrzy" hakerzy...
    Ostatnio edytowane przez suncez ; 29.10.2010 o 20:04
    KOT - Ktoś Ogromnie Tajemniczy

    Linux Registred User #374675

    &lt;a href=&quot;http://www.firefox.pl/&quot;&gt;&lt;img src=&quot;http://www.firefox.pl/promo/180x60-f...woja.gif&quot; alt=&quot;Firefox. I Sieć jest Twoja.&quot; /&gt;&lt;/a&gt;

  9. #8
    Avatar Paszczak000
    Paszczak000 jest nieaktywny Borsuk
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Abit NF7
      • Procesor:
      • AMD Athlon 2600+
      • Karta Graficzna:
      • GForce 2 32MB
      • Karta Dźwiękowa:
      • Sound Blaster Live 5.1
      • Monitor:
      • LG FLATRON L1730S
      • Kernel:
      • 2.6.12-12mdk
    Dystrybucja: Mandriva 2006
    Dołączył
    Sep 2004
    Skąd
    Łódź
    Wiek
    31
    Postów
    321
    Wątków
    59
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    28
    Reputacja
    22
    czytać i płakać albo śmiać się ;-)
    http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=2944452&id_f=17
    Kod:
    Stacja dyskietek nie jest tania. Zapłaciłem w sklepie za stację LiteON x16 / x48 równo 100zł!!!
    albo
    Kod:
    Stacji dyskietek to nie mozna naprawić. Jest zamknięta szczelnie. żeby ją otworzyc to trzeba miec otwieracz do konserw. tylko że wtedy stacja na zawsze ulegnie zniszczeniu
    Ostatnio edytowane przez suncez ; 29.10.2010 o 20:04
    "Nobody will ever need more than 640k RAM!" -- Bill Gates, 1981
    "Windows 95 needs at least 8 MB RAM." -- Bill Gates, 1996
    "Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion
    Linux Registered User #371698

  10. #9
    Avatar Hagal
    Hagal Gość
    Normalnie mnie rozłożyło (z tego samego adresu http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=2944452&id_f=17) :
    Stacje dyskietek to jedne z najważniejszych elementów komputera. Bez stacji to nie bedzie działał komputer.
    p.s. więcej takich geniuszy i na świecie będzie weselej

    Pozdrawiam

  11. #10
    Avatar alpin19
    alpin19 jest nieaktywny Gold Member
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Epox EP8RDA+
      • Procesor:
      • Intel(R) Celeron(R) CPU 2.60GHz
      • Karta Graficzna:
      • Intel Corporation 82845G/GL[Brookdale-G]/GE Chipset Integrated Graphics Device
      • Karta Dźwiękowa:
      • Intel Corporation 82801DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M) AC'97 Audio Controller
      • Kernel:
      • 2.6.12
    Dystrybucja: Gentoo 2005.1-r1 | 2.6.12
    Dołączył
    May 2004
    Skąd
    Warszawa
    Wiek
    34
    Postów
    1,144
    Wątków
    81
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    13
    Jak nie wierzysz w top co napisałem, to wyjmij stację dyskietek z komputera.
    Włacz komputer i zobaczysz czy bedzie dzialał.
    Bez stacji dyskietek to komputer nie ma prawa działac.
    W biosie jest zaprogramowanie wykrywania stacji dyskietaek.
    Jak bios nie trafi na stacje to nie uruchomi komputera.

    A co do wypowiedzi poprzednika stacje sony czy toshiba to za drogie
    Mozna kupic przrcież za jakies 50 zł samsunga.
    Muszę to sprawdzić............... Ależ nie - przecież ja nie mam fdd, O ja biedny - nie uruchomię komputra... :-(

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 14.04.2005, 15:47

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •