Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
Porażające Komentarze.... - Strona 2
Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 39

Temat: Porażające Komentarze....

  1. #11
    Avatar DRACO_WAHATEVER
    DRACO_WAHATEVER jest nieaktywny "Jego Upierdliwość"
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Gigabyte 7VT600P-RZ
      • Procesor:
      • Amd Athlon XP 2600+
      • Karta Graficzna:
      • HiS Excalibur ATI Radeon 9000 pro
      • Karta Dźwiękowa:
      • zintegrowana ac'97 realtek
      • Kernel:
      • 2.6.24.5-desktop-2mnb i 2.6.24.5-laptop-2mnb
    Dystrybucja: Mandriva 2010 One
    Dołączył
    Jul 2004
    Skąd
    Szczecin
    Wiek
    31
    Postów
    2,054
    Wątków
    40
    Downloads
    7
    Uploads
    1
    Siła Reputacji
    271
    Reputacja
    3619
    kolejne texty w tym watku sa jezcze bardziej porazajace..........................
    skad oi maja takie ceny?100 zeta za fdd?heh dobre ,niewidzialem od dawna drozszych niz 39 pln



    p.s. ja tez niemam fdd wiec moj kompoter niedziala? to z czego ja pisze?

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #12
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    katowice
    Wiek
    38
    Postów
    1,437
    Wątków
    26
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    33
    Reputacja
    63
    przebrnął ktoś przez wszystkie 72 strony tego tematu?
    ja po 3 ledwo spod biurka wyszedłem
    Bardzo były moderator działu oprogramowanie.

  4. #13
    Avatar alpin19
    alpin19 jest nieaktywny Gold Member
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Epox EP8RDA+
      • Procesor:
      • Intel(R) Celeron(R) CPU 2.60GHz
      • Karta Graficzna:
      • Intel Corporation 82845G/GL[Brookdale-G]/GE Chipset Integrated Graphics Device
      • Karta Dźwiękowa:
      • Intel Corporation 82801DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M) AC'97 Audio Controller
      • Kernel:
      • 2.6.12
    Dystrybucja: Gentoo 2005.1-r1 | 2.6.12
    Dołączył
    May 2004
    Skąd
    Warszawa
    Wiek
    34
    Postów
    1,144
    Wątków
    81
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    28
    Reputacja
    13
    Ja byłem senny, więc nie było mi tak do śmiechu. Poza tym podchodzę do tego z dystansem, ale takiego czegoś jeszcze nie widziałem....

  5. #14
    Avatar karak67
    karak67 jest nieaktywny Sprzedawca Żywopłotów
    Mężczyzna
    Dystrybucja: MAC OSX TIGER/MDV 2008.1 Free/WinXP SP3
    Dołączył
    Oct 2004
    Postów
    113
    Wątków
    19
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    26
    Reputacja
    1
    p.s. więcej takich geniuszy i na świecie będzie weselej


    Ale jaja, ale jaja Koniec świata
    Zdrówka dla wszystkich.
    Ostatnio edytowane przez suncez ; 29.10.2010 o 20:06

  6. #15
    Dołączył
    Dec 2004
    Skąd
    Białystok
    Postów
    8
    Wątków
    0
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    Totalny brak kultury. Szkoda gadać. ;|

    cytat z ostatniej strony tego tematu o fdd:

    Stacja dyskietek jest potrzebna. bez niej nie zainstaluje się zaden sytem operacyjny.
    Do systemu na Win 2000 potrzebne jest 4 dyskietki
    do win XP az 6 dyskietek
    do win 98 czy 95 tylko jedna.

    W komputerze musi byc koniecznie stacja dykietek!
    Mam pytanie - pewnie nie na właściwym forum zadaję, ale cóż - czy to prawda?

    LOL, albo to:
    Kupiłem sobie w tym tygodniu komputer i mam internet, przypadkiem natrafiłem na tę strone. Chciałbym osobiście sprawdzić, czy to taka trudna rzecz z tą naprawą stacji dyskietek. Czy ktoś może mi powidzieć, gdzie szukać w komputerze tej stacji?
    Czy to jest z tyłu komputera?
    Ostatnio edytowane przez suncez ; 29.10.2010 o 20:06

  7. #16
    Avatar Borry
    Borry jest nieaktywny Gold Member
    Dystrybucja: Debian/Freesco/WinXP
    Dołączył
    Nov 2003
    Skąd
    Z mamusi i tatusia
    Postów
    1,531
    Wątków
    38
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    6
    Jak nie wierzysz w top co napisałem, to wyjmij stację dyskietek z komputera.
    Włacz komputer i zobaczysz czy bedzie dzialał.
    Ma rację ! Moje 486 nie działa kiedy odłącze FDD. A to, że jest to jedyny napęd zewnętrzny to taki mały szczegół
    Ostatnio edytowane przez suncez ; 29.10.2010 o 20:07
    A oto człowiek który potrafi usypiać cegły.
    --------------------
    JID : borry@chrome.pl (to NIE jest mail)

  8. #17
    Avatar Paszczak000
    Paszczak000 jest nieaktywny Borsuk
    Mężczyzna
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Abit NF7
      • Procesor:
      • AMD Athlon 2600+
      • Karta Graficzna:
      • GForce 2 32MB
      • Karta Dźwiękowa:
      • Sound Blaster Live 5.1
      • Monitor:
      • LG FLATRON L1730S
      • Kernel:
      • 2.6.12-12mdk
    Dystrybucja: Mandriva 2006
    Dołączył
    Sep 2004
    Skąd
    Łódź
    Wiek
    30
    Postów
    321
    Wątków
    59
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    27
    Reputacja
    22
    Rozmowa z grupy pl.comp.networking
    Niewiem czy to właściwa grupa, ale napiszę. 20 metrów od mojego domu jest zakopany światłowód Netii. Załóżmy, że mógłbym odkopać go i przeciąć i wyjąć kilka nitek. Jakie urzadzenie jest potrzebne do połączenia mojego kompa z tym światłowodem, aby przy jego użyciu łączyć się z internetem? Jeśli jest to w ogóle możliwe to jaki byłby koszt przedsięwzięcia i ewentualna prędkość transmisji danych?

    Odpowiedź
    Cóż. Potrzebujesz do tego świderek i zaworek. Wiercisz otwór w światłowodzie, tylko czujnie. Jak zacznie wyciekać światło to natychmiast wbijasz zaworek. Potem możesz podstawiać knister na pakiety. Tylko nie pal przy tym, bo może niezły pożar być. Najlepiej zrób wcinkę u sąsiada na polu, wtedy będzie na niego. Ale uważaj bo jak Netia skapnie się, że im ciśnienie fotonów w wiązce spadło to możesz być pewien, że wyślą ekipę remontową. Musisz zamaskować zaworek. Z kanisterkiem idziesz do domu, zanurzasz kabel sieciowy i snifferem wybierasz te pakiety, które są TCP/IP. Reszte możesz wywalić. A w drugą stronę - wysyłasz zapytania do kanisterka i jak będzie odpowiednie ciśnienie to możesz iść do zaworka i podłączyć kanister. Wtedy na zasadzie różnicy stężeń twoje pakiety przejdą do światłowodu, a kanister napełni się nowymi pakietami. Musisz tylko długo czekać, bo odpowiedzi na twoje zapytania nie muszą przyjść szybko. Najlepiej wpuść do kanistra parę tracertów. Po ich zachowaniu będziesz wiedział czy pakiety już wróciły. (Ale uważaj, żeby pingów nie zeżarły). Najlepiej podłączać się w biały dzień, wtedy nikt nie zauważy uciekających fotonów. W nocy masz przerąbane - będzie cię na ostatnią milę widać.
    "Nobody will ever need more than 640k RAM!" -- Bill Gates, 1981
    "Windows 95 needs at least 8 MB RAM." -- Bill Gates, 1996
    "Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion
    Linux Registered User #371698

  9. #18
    Avatar numerek
    numerek jest nieaktywny Królik Zabójca
    Mężczyzna
    Dystrybucja: PclinuxOs/win XP
    Dołączył
    Nov 2003
    Skąd
    trójmiasto
    Postów
    2,579
    Wątków
    182
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    -11
    czytalem to kiedys dawno temu ale i teraz usmiałem się nieźle
    dobre dobre
    ludzie to maja fantazje tak jak i ten co na onecie pisze scenariusz do klanu

  10. #19
    Avatar Hagal
    Hagal Gość
    Riposta genialna
    Ciekawe czy gość próbował zastosować się do wskazówek ?


    Pozdrawiam

  11. #20
    Dołączył
    Jan 2004
    Skąd
    komputer
    Postów
    1,035
    Wątków
    37
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    oto co napisał mi ooo kiedy nie znalazł katalogu z konfiguracja:
    I'm confused because I can't find OpenOffice's user files.
    Your ~/.sversionrc file tells they should be under /home/smuki/.openoffice/1.1.2,
    but they are not. Please fix the situation manually.
    You may want to edit ~/.sversionrc to indicate where is OO
    installed, or remove it if you did remove your installation
    directory manually (you bad one).
    niby nic wielkiego, a jednak pozytywne emocje wzbudza - żadko komputer zwraca sie do mnie jak do kumpla.
    Ostatnio edytowane przez suncez ; 29.10.2010 o 20:08
    | mail: karbowski[na]gmail.com | jid: smuki[na]chrome.pl | gg: 4250718 |
    [url=http://smuki.jogger.pl]Mój blog</a> | linux@chat.chrome.pl - fajny pokój czaterski
    http://my.opera.com/smuki/affiliate/lang/pl - wspomóż głodujące dzieci w Etiopii [licencją na Opere].

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 14.04.2005, 15:47

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •