Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
Diablo
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Temat: Diablo

  1. #1
    Dołączył
    Dec 2003
    Postów
    11
    Wątków
    3
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Diablo

    Coraz bardziesz zwiększa się % sciągnięcia Mandrake, a ja nie mogęsie powstrzymać od gry w Diablo2LOD na battlenecie, ciągle jestem sceptycznie nastawiony i choć widziałem w sieci screeny emulatorów i działającego diabła, to jednak zastanawiam się czy istnieje jakiś inny sposób gry, z pominieciem emu (przy okazji - ile z szybkości kompa zje mi taki emu? mam durona 800 128 Sdr Geforce 2 MX 400/400 32 MB) bo niewiem czy nie bedzie mi skakać moja ulubiona gierka.

    A tak poza tym to UT oraz ET - jestem bardzo zainteresowany informacjami o ich instalacji/działaniu - z tego co wiem da się je poprostu zainstalować nie używając emu - czy gry chodzą tak samo szybko jak na windzie? A może wolniej/szybciej?

    Z góry dzięki.

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Avatar Druciak
    Druciak jest nieaktywny Gold Member
    • Platforma sprzętowa
      • Płyta Główna:
      • Abit BX-133RAID
      • Procesor:
      • Pentium III (Coppermine)
      • Karta Graficzna:
      • GeForce
      • Karta Dźwiękowa:
      • Creative Labs SB Live!
      • Monitor:
      • iiyama
      • Kernel:
      • 2.6.16.23-1
    Dystrybucja: 2.0 PLD Linux (Ac)
    Dołączył
    May 2003
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    1,537
    Wątków
    48
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    37
    Reputacja
    71

    Re: Diablo

    A tak poza tym to UT oraz ET - jestem bardzo zainteresowany informacjami o ich instalacji/działaniu - z tego co wiem da się je poprostu zainstalować nie używając emu - czy gry chodzą tak samo szybko jak na windzie? A może wolniej/szybciej?
    Jesli chodzi o ET to instalacja jest banalnie prosta.
    Sciagasz plik et-linux-2.56-2.x86.run
    Nadajesz mu odpowiednie prawa.
    Kod:
    chmod +x et-linux-2.56-2.x86.run
    I pozostaje juz tylko uruchomic instalacje.
    Kod:
    ./et-linux-2.56-2.x86.run
    Jesli bedziesz to robil w trybie graficznym, to powinno sie pojawic ladne okienko z pytaniem gdzie to instalowac, czy ma instalowac PunkBuster'a itp.
    Hmm... chyba bedzie prosil o haslo roota, ale nie pamietam. Jak nie bedzie sie chcial instalowac, a o haslo roota nie poprosi, to odpal to z konta root.

    Ps. Co do Diablo to nie wiem... Mialem sie zabrac za probe instalacji na wine, ale jakos tak nie moge sie zabrac. Juz z pol roku w to nie gralem, a podobno wyszedl nowy patch ktory duzo zmienia i poprawia :twisted:





  4. #3
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    DG
    Wiek
    42
    Postów
    683
    Wątków
    38
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    213
    Reputacja
    2735
    Jeśli chodzi o UT to instalator znajdzesz na http://osgaming.net/Downloads/Linux/Installers/

  5. #4
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Tarnów
    Postów
    205
    Wątków
    0
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    Diablo2 chodzi na winex idealnie, bez emulatora sie nie da.
    <img src='http://www.proftpd.de/forum2/images/smiles/icon_rtfm.gif' border='0' alt='user posted image'>
    Powered by FreeBSD 5.2-RC2

  6. #5
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Łomża
    Postów
    647
    Wątków
    18
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1
    Diablo2 chodzi na winex idealnie, bez emulatora sie nie da.
    winex to nie emulator ...

  7. #6
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Tarnów
    Postów
    205
    Wątków
    0
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    Masz racje, moj blad. Ale nie zmienia to faktu ze bez wine(x) sie nie da
    <img src='http://www.proftpd.de/forum2/images/smiles/icon_rtfm.gif' border='0' alt='user posted image'>
    Powered by FreeBSD 5.2-RC2

  8. #7
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Łomża
    Postów
    647
    Wątków
    18
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1
    Przez was jakos zatesknilem za BN, przypomnialy mi sie czasy SOJi, GF, WindForce itd, zrezygnowalem glownie z powodu coraz czesciej pojawiajacych sie "duped" i "bugget" itemow, ale chyba zobacze co sie zminilo gdy pojawil sie nowy patch, nie moge znalesc 2 plytek to zainstaluje single i sprawdze czy wgoule sie odpali a jak cos to zaczne kombinowac brakujace plytki

  9. #8
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Łomża
    Postów
    647
    Wątków
    18
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1
    Jednak jedna plytka nie wystarczy, musze poczekac na pozostale :?

  10. #9
    Dołączył
    Feb 2004
    Skąd
    Sucha Beskidzka, Krakow
    Postów
    3
    Wątków
    0
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    Czy winex chodzi bez zainstalowanego windowsa?

  11. #10
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Łomża
    Postów
    647
    Wątków
    18
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1
    Czy winex chodzi bez zainstalowanego windowsa?
    Jasne ze chodzi
    <img src='http://siara.moon-station.us/images/signatures/2532798644039441935ad9.gif' border='0' alt='user posted image'>

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Diablo Lod Ii
    By Piter00 in forum Emulacja
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 02.01.2005, 19:12
  2. Diablo 1
    By mistix in forum Gry
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 23.09.2004, 22:18
  3. Pentagram Diablo 56x Zewnętrzny Modem
    By djwindows in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 14.09.2004, 02:32
  4. Diablo 2 Na Fullscreen?
    By Apco in forum Gry
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 16.08.2004, 20:46

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •