Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
Mandrake 9.1 brak dzwieku
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Mandrake 9.1 brak dzwieku

  1. #1
    Dołączył
    Jul 2003
    Postów
    1
    Wątków
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Mandrake 9.1 brak dzwieku

    Mandrake 9.1 posidam od wczoraj i niestety do tej pory nei uporalem sie z problemem dzieku;/mam dzwiek na plycie via ac 97... pomocy

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Jun 2003
    Skąd
    Olkusz
    Postów
    22
    Wątków
    5
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    Wciskasz odpowiednik Windowsowego Start (obrazek z K na pasku zadan) :wink: Potem Multimedia==>Dzwiek==>Aumix i tam wszystko poglasniasz

  4. #3
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Gdansk
    Postów
    20
    Wątków
    3
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    Wciskasz odpowiednik Windowsowego Start (obrazek z K na pasku zadan) :wink: Potem Multimedia==>Dzwiek==>Aumix i tam wszystko poglasniasz
    Lub w Centrum sterowania - Dzwiek - i zaznacz uruchom serwer dzwieku przy logowaniu

  5. #4
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Gdansk
    Postów
    20
    Wątków
    3
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    Wciskasz odpowiednik Windowsowego Start (obrazek z K na pasku zadan) :wink: Potem Multimedia==>Dzwiek==>Aumix i tam wszystko poglasniasz
    Lub w Centrum sterowania - Dzwiek - i zaznacz uruchom serwer dzwieku przy logowaniu
    Jeszcze uruchamiasz Kmix'a i zaznaczasz sterowanie glosnoscia na Tacce systemowej i masz jak w windzie ikone glosniczka

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Kde 3.3 - Próba Instalacji
    By MarusMK in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 56
    Ostatni post / autor: 15.10.2004, 15:34
  2. Brak Dzwieku Po Instalacji Mandrake 10
    By yarec in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 29.07.2004, 21:14
  3. Brak Dzwięku w Mandrake 10.0 Community
    By BieDronA in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 28.05.2004, 21:51
  4. Mandrake 9,2 i brak dzwięku AC97 C-Media
    By Anonymous in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 14.03.2004, 17:05
  5. mandrake 8.2 i brak dzwieku AC97
    By wokr in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 22.07.2003, 13:23

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •