Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Mandrake 9.1 brak dzwieku
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Mandrake 9.1 brak dzwieku

  1. #1
    Dołączył
    Jul 2003
    Postów
    1
    Wątków
    1
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Mandrake 9.1 brak dzwieku

    Mandrake 9.1 posidam od wczoraj i niestety do tej pory nei uporalem sie z problemem dzieku;/mam dzwiek na plycie via ac 97... pomocy

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja







  3. #2
    Dołączył
    Jun 2003
    Skąd
    Olkusz
    Postów
    22
    Wątków
    5
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    Wciskasz odpowiednik Windowsowego Start (obrazek z K na pasku zadan) :wink: Potem Multimedia==>Dzwiek==>Aumix i tam wszystko poglasniasz

  4. #3
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Gdansk
    Postów
    20
    Wątków
    3
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    Wciskasz odpowiednik Windowsowego Start (obrazek z K na pasku zadan) :wink: Potem Multimedia==>Dzwiek==>Aumix i tam wszystko poglasniasz
    Lub w Centrum sterowania - Dzwiek - i zaznacz uruchom serwer dzwieku przy logowaniu

  5. #4
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Gdansk
    Postów
    20
    Wątków
    3
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    Wciskasz odpowiednik Windowsowego Start (obrazek z K na pasku zadan) :wink: Potem Multimedia==>Dzwiek==>Aumix i tam wszystko poglasniasz
    Lub w Centrum sterowania - Dzwiek - i zaznacz uruchom serwer dzwieku przy logowaniu
    Jeszcze uruchamiasz Kmix'a i zaznaczasz sterowanie glosnoscia na Tacce systemowej i masz jak w windzie ikone glosniczka

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Kde 3.3 - Próba Instalacji
    By MarusMK in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 56
    Ostatni post / autor: 15.10.2004, 14:34
  2. Brak Dzwieku Po Instalacji Mandrake 10
    By yarec in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 29.07.2004, 20:14
  3. Brak Dzwięku w Mandrake 10.0 Community
    By BieDronA in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 28.05.2004, 20:51
  4. Mandrake 9,2 i brak dzwięku AC97 C-Media
    By Anonymous in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 14.03.2004, 16:05
  5. mandrake 8.2 i brak dzwieku AC97
    By wokr in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 22.07.2003, 12:23

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •