Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
flash !!!!!!! - jak zainstalowac flasha ???
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: flash !!!!!!! - jak zainstalowac flasha ???

  1. #1
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Katowice
    Postów
    5
    Wątków
    2
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    flash !!!!!!! - jak zainstalowac flasha ???

    prosze o opis instalacji flash, za kazda pomoc serdeczne dzieki

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Dec 2003
    Postów
    93
    Wątków
    2
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    Ze strony http://macromedia.rediris.es/site_ri.html sciagnij odpowiedni pakiet dla twojej wersji. Kolejno w katalogu ze sciagnietym pakietem wpisz: urpmi flash-plugin* zaakceptuj zaleznosci do sciagniecia. Kolejno konqueror - ustawienia - Konfiguracja: Konqueror - Wtyczki - kliknij w przycisk Znajdz nowe wtyczki. Winno dzialac! :-)

  4. #3
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    dzieki,sprobuje

  5. #4
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    z tego co wiem takie komendy o ile to komenda, wpisuje sie w terminalu, a tu odpowiedz " brak pakietu, co dalej albo prosze o scislejszy opis postepowania, jesli mozna

  6. #5
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    mam opere i widzi plugin "libflashplayer"ale strony we flash'u nie chodza tylko czrae tlo

  7. #6
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    Re: flash !!!!!!! - jak zainstalowac flasha ???

    prosze o opis instalacji flash, za kazda pomoc serdeczne dzieki
    wejdz np. na http://rpm.pbone.net i sciagnij .rpm z flashem dla Mdk

  8. #7
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Katowice
    Postów
    5
    Wątków
    2
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    dzieki, ale juz uruchomilem *.TGZ w terminalu i juz smiga

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Flash W Konqueror -da Sie?
    By naskaxp in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 15
    Ostatni post / autor: 24.04.2005, 16:38
  2. java flash Mozilla problem
    By tt48 in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 11.07.2004, 13:50
  3. Mozilla i Flash
    By mistix in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 04.03.2004, 20:55
  4. Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 22.01.2004, 05:30
  5. Mozilla 1.4.2 i Flash player 6
    By mistix in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 22.01.2004, 05:14

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •