Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
flash !!!!!!! - jak zainstalowac flasha ???
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: flash !!!!!!! - jak zainstalowac flasha ???

  1. #1
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Katowice
    Postów
    5
    Wątków
    2
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    flash !!!!!!! - jak zainstalowac flasha ???

    prosze o opis instalacji flash, za kazda pomoc serdeczne dzieki

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Dec 2003
    Postów
    93
    Wątków
    2
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1
    Ze strony http://macromedia.rediris.es/site_ri.html sciagnij odpowiedni pakiet dla twojej wersji. Kolejno w katalogu ze sciagnietym pakietem wpisz: urpmi flash-plugin* zaakceptuj zaleznosci do sciagniecia. Kolejno konqueror - ustawienia - Konfiguracja: Konqueror - Wtyczki - kliknij w przycisk Znajdz nowe wtyczki. Winno dzialac! :-)

  4. #3
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    dzieki,sprobuje

  5. #4
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    z tego co wiem takie komendy o ile to komenda, wpisuje sie w terminalu, a tu odpowiedz " brak pakietu, co dalej albo prosze o scislejszy opis postepowania, jesli mozna

  6. #5
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    mam opere i widzi plugin "libflashplayer"ale strony we flash'u nie chodza tylko czrae tlo

  7. #6
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    Re: flash !!!!!!! - jak zainstalowac flasha ???

    prosze o opis instalacji flash, za kazda pomoc serdeczne dzieki
    wejdz np. na http://rpm.pbone.net i sciagnij .rpm z flashem dla Mdk

  8. #7
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Katowice
    Postów
    5
    Wątków
    2
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    dzieki, ale juz uruchomilem *.TGZ w terminalu i juz smiga

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Flash W Konqueror -da Sie?
    By naskaxp in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 15
    Ostatni post / autor: 24.04.2005, 14:38
  2. java flash Mozilla problem
    By tt48 in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 11.07.2004, 11:50
  3. Mozilla i Flash
    By mistix in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 04.03.2004, 18:55
  4. Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 22.01.2004, 03:30
  5. Mozilla 1.4.2 i Flash player 6
    By mistix in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 22.01.2004, 03:14

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •