Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
problem z OpenOffice
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: problem z OpenOffice

  1. #1
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    gliwice
    Postów
    3
    Wątków
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    problem z OpenOffice

    mandrake 9.2

    problem polega na tym ze jak odpalam openoffice obojetnie co writer,calc,draw wywala okienko z paskiem ze laduje i juz tak zostaje po kilku zqablokowaniach ekranu wszystko sie laduje ale nie wiem czy to jest sposob poprostu niecierpliwie sie i tak robie, odinstalowalem pakiet i zainstalowalem ponownie i dalej to samo czy ktos z was mial juz tkie dziwne objawy jak tak to napiszcie jak sobie z tym poradzic z gory wielkie THX
    mandrake 9.2

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Wrocław
    Wiek
    35
    Postów
    2,467
    Wątków
    38
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    67
    Reputacja
    517
    Uruchom OO z konsoli i patrz co napisze. Inaczej nic konkretnego nie da się powiedzieć.

  4. #3
    Dołączył
    Oct 2003
    Postów
    108
    Wątków
    5
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    Pytanie podstawowe gdzie go instalujesz? W katalogu domowym czy innym?

  5. #4
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    gliwice
    Postów
    3
    Wątków
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    jak odpalam z konsoli to wszystko ok z tym ze jak zamkne konsole to zamykam roniez oo

    a drugie pytanie nie wiem gdzie sie instaluje bo z menu "start" kilkam na konfiguracja /pakiety i tam daje isnatalacje lub usuwanie

    sorki ale jestem nowy wiec :shock:
    mandrake 9.2

  6. #5
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    Przepraszam że się wtrącam mi też wywala błąd OpenOffice jak zamykam po zapisaniu pliku pojawia się okienko z błędem

    Błąd przy zapisywaniu dokumentu file:///usr/local/OpenOffice/user/basic/script.xlc/
    Bląd ogólny
    Błąd wejścia/wyjścia

    Dwukrotnie trzeba kliknąć ok i wszystko się zamyka.
    natomiast dokument który edytowałem zapisuje się jak najbardziej poprawnie. Mimo wszystko komunikat jest nieco denerwujący. Czy jak bym zainstalował OpenOffice w katalogu domowym użytkownika było by wszystko OK ?

  7. #6
    Dołączył
    Oct 2003
    Postów
    108
    Wątków
    5
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    Zainstalowałem właśnie dodatkowo pakiet OOo obok tego z MDK i coś pokombinowałem podczas instalacji wodotrysków - mam taki sam objaw jak u was dokument się zapisuje ale wychodzą błędy, sprawdze na drugim kompie bo tam mam tą samą instalacje co jest nie tak to napisze.

  8. #7
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    gliwice
    Postów
    3
    Wątków
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    nie no mi zaisuje sie normalnie ale jak odpalam nawet z konsoli to trwa to 4 minuty i okienko z paskiem widze na wszystkich pulpitach wnerwiajace na maxa :evil:
    mandrake 9.2

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Problem z KDE 3.2
    By Anonymous in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 22.03.2004, 13:24
  2. standardowo mandrake i problem z siecią
    By Anonymous in forum Sieć
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 07.03.2004, 16:39
  3. OpenOffice - pomocy...
    By Slig in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 09.01.2004, 14:22
  4. instalacja drukarki HP Deskjet 3325 - problem
    By Anonymous in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 17
    Ostatni post / autor: 12.12.2003, 23:11

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •