Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
Opera 7
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Opera 7

  1. #1
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Wrocek
    Postów
    3
    Wątków
    2
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Opera 7

    Ja wiem...to pytanie rozwali nie jednego ale porpostu nie mam juz sily szukac..

    Mam opere od 2 dni, zaczalem sie bawic paskami zadan u gory programu no i powylaczalem je.... no a teraz nie wiem jak powlaczac..heh
    Ktos moze mnie namierzyc co mam kilkac zeby je spowrotem wlaczyc?
    Nie lubie lamerów...
    Nie lubie cheaterów...
    Sam nie lamuje...
    Sam nie cheatuje...

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Katowice
    Postów
    5
    Wątków
    2
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    witam, sprobuj prawym w polu gornej czesci opery, tam gdzie adres, tez mialem problem ale to tylko sugestia bo juz nie pamietam za bardzo . pozdrawiam

  4. #3
    Avatar Yoghurt
    Yoghurt jest nieaktywny Sprzedawca Żywopłotów
    Mężczyzna
    Dystrybucja: mandrake 10.1
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    WaWa
    Postów
    115
    Wątków
    9
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1

    :)

    Naciśnij ALT + ewentualnie jakaś literka np p Wtedy powinien się pojawić pasek, wybierzesz opcje i sobie przełączysz

  5. #4
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Olsztyn
    Postów
    36
    Wątków
    8
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    Jeśli masz chociaż główne menu wybierz WIDOK i tam sobie włącz poszczególne paski narzędziowe. Ew. sporóbuj [Alt]-[W]

    Przy okazji pytanie: odpaliłeś w Operze javę ?

  6. #5
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Tarnów
    Postów
    205
    Wątków
    0
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    Wywal .opera z katalogu domowego to przy nastepnym uruchomieniu bedziesz mial ustawienia domyslne.

    Przy okazji pytanie: odpaliłeś w Operze javę ?
    Ja odpalilem.
    <img src='http://www.proftpd.de/forum2/images/smiles/icon_rtfm.gif' border='0' alt='user posted image'>
    Powered by FreeBSD 5.2-RC2

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Opera Dane Z Formularzy I Hasla
    By numerek in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 04.02.2005, 17:10
  2. Opera - powiększanie czcionek
    By Loch in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 20.05.2004, 20:40
  3. opera i nie ładowanie strony
    By tt48 in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 18.03.2004, 21:00
  4. 2 problemy - Dostep do FAT32 i niedziałająca opera
    By Anonymous in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 30.08.2003, 23:41

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •