Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
Jak skonfigurowac modem pod MDK 9.2?
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Jak skonfigurowac modem pod MDK 9.2?

  1. #1
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    Jak skonfigurowac modem pod MDK 9.2?

    mam problemy ze skonfugurowaniem modemuu TEPSY (wiem ze to smieszne, ale mam taka potrzebe) i polaczenia sie przez niego z netem, mam na mysli zwykly modem, nie SDI czy inny
    Help me

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    mam ten sam problem

    przesiuadlem sie z wina na mandrak i nie wiem co mam zrobic zeby mi modem wykrylo czy tam skonfigurowalo :-(

  4. #3
    Dołączył
    Dec 2003
    Postów
    93
    Wątków
    2
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    Modem Tepsy! No prosze - w jakiej cenie i gdzie ?
    www.mandrakelinux.com - dział hardware. :x

  5. #4
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    Modem Tepsy! No prosze - w jakiej cenie i gdzie ?
    www.mandrakelinux.com - dział hardware. :x
    jakos eni moge znalezc tam takiego dzialu

  6. #5
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Wrocław
    Wiek
    35
    Postów
    2,467
    Wątków
    38
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    67
    Reputacja
    517

    Re: Jak skonfigurowac modema pod MDK 9.2? HELP ME PLEASE

    mam problemy ze skonfugurowaniem modemuu TEPSY (wiem ze to smieszne, ale mam taka potrzebe) i polaczenia sie przez niego z netem, mam na mysli zwykly modem, nie SDI czy inny
    Help me
    Kużwa! Jakis modem? Jaki chipset? Wiesz czy jest wspierany przez Linuksa? Modem wewnętrzny czy zewnętrzny, ISA, czy nie. Jak mamy Ci pomóc, skoro nic nie napisałeś. Porzuć przyzwyczajenia z Windows. Zresztą, liczysz na pomoc,a sam nic nie robisz :evil: Liczysz na gotowe rozwiązanie. Zacznij od tego:
    http://rtfm.bsdzine.org
    http://www.google.com.pl/
    http://www.google.pl/advanced_group_search?hl=pl

  7. #6
    Dołączył
    Dec 2003
    Postów
    93
    Wątków
    2
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    "Obslugiwany sprzęt" - "Supported hardware"

  8. #7
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    Modem

    mam modem Zoltrix Phantom, PCI, wewnetrzny

    z tego co widze na stronie wyzej mi podanej nie ma wogule modemow zoltrixa an liscie, czy to znaczy ze nie dam rady za jego posrdenictwem sie polaczyc?

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. prosze o pomoc - oczywiscie modem
    By Marek in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 16.01.2004, 14:39

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •