Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
Problem z Lan'em
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Problem z Lan'em

  1. #1
    Dołączył
    Jun 2003
    Skąd
    Olkusz
    Postów
    22
    Wątków
    5
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Problem z Lan'em

    Kiedy chce wejsc do otoczenia sieciowego wyskakuje mi to: "Wystąpił błąd podczas odczytu lan:/:
    Nie można uruchomić proces Nie można utworzyć io-slave:
    klauncher zwrócił komunikat: Błąd podczas ładowania 'kio_lan'." Polecenie smb://numer ip dziala. Nazwa grupy robczej wpisana.
    :?

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Wroclaw
    Postów
    26
    Wątków
    7
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    a czy twoj ip nie jest przypadkiem wykluczony przez siec NT?
    ================
    Greets Droopy/Amorphis

  4. #3
    Dołączył
    Jun 2003
    Skąd
    Olkusz
    Postów
    22
    Wątków
    5
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    A nie wiem nawet co to znaczy

  5. #4
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Wroclaw
    Postów
    26
    Wątków
    7
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1

    hmm

    mozna ograniczyc w sieci windowsowej jakie kompy moga sie do niej zalogowac... moze twoj numer IP jest wykluczony z dostepu dosci? chyba ze sie nie zrozumielismy i nie chcesz sie logowac do zewnetrznej sieci a jedynie wyjsc ze swojego kompa i wejsc na niego ponownie
    ================
    Greets Droopy/Amorphis

  6. #5
    Dołączył
    Jun 2003
    Skąd
    Olkusz
    Postów
    22
    Wątków
    5
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    Mam internet od providera dostarczajacego go do czesci osiedla. Wiec jest to siec osiedlowa. Grupacz robocza to moja ulica. I chcialbym ja przegladac. Moge jedynie poleceniem smb:// wejsc do czyihs zasobow. To tez sie przydaje, ale chcialbym jeszcze widziec jakie komputery sa dostepne w sieci :wink:

  7. #6
    Dołączył
    Jul 2003
    Postów
    5
    Wątków
    0
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Re: Problem z Lan'em

    Kiedy chce wejsc do otoczenia sieciowego wyskakuje mi to: "Wystąpił błąd podczas odczytu lan:/:
    :?
    No właśnie jak uruchomic LIS-ę?
    MM
    MM

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Problem Z Instalacja Mandrake 9.2 10.0
    By sYn[D]rOm in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 04.04.2005, 08:33
  2. Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 10.05.2004, 22:35
  3. Problem z kompilacja jadra
    By Anonymous in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 25.02.2004, 14:03
  4. problem z włączniem trybu graficznego
    By Adamu_1 in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 21.11.2003, 18:14

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •