Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Problem z Lan'em
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Problem z Lan'em

  1. #1
    Dołączył
    Jun 2003
    Skąd
    Olkusz
    Postów
    22
    Wątków
    5
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Problem z Lan'em

    Kiedy chce wejsc do otoczenia sieciowego wyskakuje mi to: "Wystąpił błąd podczas odczytu lan:/:
    Nie można uruchomić proces Nie można utworzyć io-slave:
    klauncher zwrócił komunikat: Błąd podczas ładowania 'kio_lan'." Polecenie smb://numer ip dziala. Nazwa grupy robczej wpisana.
    :?

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Wroclaw
    Postów
    26
    Wątków
    7
    Siła Reputacji
    31
    Reputacja
    1
    a czy twoj ip nie jest przypadkiem wykluczony przez siec NT?
    ================
    Greets Droopy/Amorphis

  4. #3
    Dołączył
    Jun 2003
    Skąd
    Olkusz
    Postów
    22
    Wątków
    5
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    A nie wiem nawet co to znaczy

  5. #4
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Wroclaw
    Postów
    26
    Wątków
    7
    Siła Reputacji
    31
    Reputacja
    1

    hmm

    mozna ograniczyc w sieci windowsowej jakie kompy moga sie do niej zalogowac... moze twoj numer IP jest wykluczony z dostepu dosci? chyba ze sie nie zrozumielismy i nie chcesz sie logowac do zewnetrznej sieci a jedynie wyjsc ze swojego kompa i wejsc na niego ponownie
    ================
    Greets Droopy/Amorphis

  6. #5
    Dołączył
    Jun 2003
    Skąd
    Olkusz
    Postów
    22
    Wątków
    5
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    Mam internet od providera dostarczajacego go do czesci osiedla. Wiec jest to siec osiedlowa. Grupacz robocza to moja ulica. I chcialbym ja przegladac. Moge jedynie poleceniem smb:// wejsc do czyihs zasobow. To tez sie przydaje, ale chcialbym jeszcze widziec jakie komputery sa dostepne w sieci :wink:

  7. #6
    Dołączył
    Jul 2003
    Postów
    5
    Wątków
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Re: Problem z Lan'em

    Kiedy chce wejsc do otoczenia sieciowego wyskakuje mi to: "Wystąpił błąd podczas odczytu lan:/:
    :?
    No właśnie jak uruchomic LIS-ę?
    MM
    MM

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Problem Z Instalacja Mandrake 9.2 10.0
    By sYn[D]rOm in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 04.04.2005, 07:33
  2. Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 10.05.2004, 21:35
  3. Problem z kompilacja jadra
    By Anonymous in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 25.02.2004, 13:03
  4. problem z włączniem trybu graficznego
    By Adamu_1 in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 21.11.2003, 17:14

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •