Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
instalacja Mandrake 9.1 CD1
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: instalacja Mandrake 9.1 CD1

  1. #1
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Wroclaw
    Postów
    26
    Wątków
    7
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1

    instalacja Mandrake 9.1 CD1

    Mam już CD1 MANA i zastanawiam się czy jest sens rozpoczynać instalację z jednym CD, nie chce stanąć gdzieś w połowie i czekać kilka godzin na pobranie i wypalenie kolejnej płytki ;-)
    Podpowiecie coś? Co jest na pierwszej a co na drugiej płycie? Rozumiem, że trzecia to tradycyjnie źródła?
    ================
    Greets Droopy/Amorphis

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Gdansk
    Postów
    20
    Wątków
    3
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Re: instalacja Mandrake 9.1 CD1

    Mam już CD1 MANA i zastanawiam się czy jest sens rozpoczynać instalację z jednym CD, nie chce stanąć gdzieś w połowie i czekać kilka godzin na pobranie i wypalenie kolejnej płytki ;-)
    Podpowiecie coś? Co jest na pierwszej a co na drugiej płycie? Rozumiem, że trzecia to tradycyjnie źródła?
    Nie staniesz w polowie, po prostu nie zainstalujesz tego co jest na pozostalych dwoch plytach.

  4. #3
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Wroclaw
    Postów
    26
    Wątków
    7
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1

    hmm

    zgadza sie niewszystko mi zainstalowal ;-) walcze teraz z instalacja pakietow domyslnie chce mi tam zainstalowac apache 2, a ja sie uparlem ze go nie potrzebuje... no i problem w tym ze jak chce instalowac 1.x to pewne pakiety chce zaladowac sobie z 2. czy to nie przeszkadza?
    ================
    Greets Droopy/Amorphis

  5. #4
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    Re: hmm

    zgadza sie niewszystko mi zainstalowal ;-) walcze teraz z instalacja pakietow domyslnie chce mi tam zainstalowac apache 2, a ja sie uparlem ze go nie potrzebuje... no i problem w tym ze jak chce instalowac 1.x to pewne pakiety chce zaladowac sobie z 2. czy to nie przeszkadza?
    Zawsze instaluje z 3 plyt, ale jesli pakiety nie spelniaja zaleznosci lub brakuje wymaganych, program nie zostanie zainstalowany. Tak mi sie wydaje

  6. #5
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Gdansk
    Postów
    20
    Wątków
    3
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    Re: hmm

    zgadza sie niewszystko mi zainstalowal ;-) walcze teraz z instalacja pakietow domyslnie chce mi tam zainstalowac apache 2, a ja sie uparlem ze go nie potrzebuje... no i problem w tym ze jak chce instalowac 1.x to pewne pakiety chce zaladowac sobie z 2. czy to nie przeszkadza?
    Zawsze instaluje z 3 plyt, ale jesli pakiety nie spelniaja zaleznosci lub brakuje wymaganych, program nie zostanie zainstalowany. Tak mi sie wydaje
    To pisalem ja, Scout

  7. #6
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Wroclaw
    Postów
    26
    Wątków
    7
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1

    zgadza sie

    :-) dzieki, zastanawiam sie tylko na ile mialo to wplyw na pozniejsze wywalanie sie X'ow... instaluje teraz 8.0 z nadzieja ze nie bede mial problemow...
    ================
    Greets Droopy/Amorphis

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 14
    Ostatni post / autor: 04.08.2007, 10:03
  2. Instalacja Mandrake 9.1 - błędy
    By DeeL in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 09.07.2004, 16:44
  3. Instalacja Mandrake przez FTP
    By daniel_d in forum OFF Topic
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 01.07.2004, 01:37
  4. Instalacja Mandrake 9.2
    By Anonymous in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 15.12.2003, 09:53

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •