Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Zrzuty ekranu - Strona 3
Strona 3 z 22 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 219

Temat: Zrzuty ekranu

  1. #21
    Dołączył
    Mar 2004
    Postów
    4
    Wątków
    2
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    witam.

    Jestem Tu nowy, ale MDK mam juz od ponad roku
    to moj pierwszy linux i chyba ostatni

    moje pulpity mozecie znalesc na mojej stronie http://www.newjaqb.friko.pl/pulpit.html jak dobrze pamietam
    ostatni nie widniejacy na stronie:
    http://www.newjaqb.friko.pl/pulpit/ekran26.jpg

    w skrocie:
    Xfce4 i Gkrellm.
    Polecam Xfce4 bo jest leciutki i przyjemny dla oka
    -=]N.e.w.J.a.q.b[=-
    Mandrake Lover

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #22
    Dołączył
    Mar 2004
    Skąd
    42-600
    Postów
    91
    Wątków
    8
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    Mam pytanko Miszcz-u jak zrobić pogode bo szukałem troche tam i tu i nie znalazłem, acha i jeszcze pogode lokalną jak by mozna, mi sie wydaje że tą pogodę sie dzierżawi z jakiegoś servera hm...

    Pozdrawiam

  4. #23
    Dołączył
    Jan 2004
    Skąd
    Kraków
    Wiek
    45
    Postów
    473
    Wątków
    33
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    -11
    Mam pytanko Miszcz-u jak zrobić pogode bo szukałem troche tam i tu i nie znalazłem, acha i jeszcze pogode lokalną jak by mozna, mi sie wydaje że tą pogodę sie dzierżawi z jakiegoś servera hm...

    Pozdrawiam
    zainstalij superkarambe, ściągnij temat liquid wather, skonfiguruj dla twojego najbliższego punktu i już masz
    #################
    Raku
    http://naskarpie.futuro.pl
    --------------------------------
    Athlon XP 2.6
    Gigabyte GA-7N400-L, 1 GB RAM TwinMos DualChanel, 120+80 GB HDD, SB Audigy, Gigabyte Radeon 9600Pro, LG Flatron 700P
    @ Gentoo

  5. #24
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Łomża
    Postów
    647
    Wątków
    18
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1
    Tutaj masz ten temat, musisz wejsc na strone www.weather.com i tam znalesc swoje miasto ktore jest najblizej ciebie
    Przykladowo szukam Warszawy, w "local forecast" wpisujesz "Warsaw" i wybiera ta Warszawe ktora ci odpowiada (czyli w Polsce ), a z adresu stronki ktora sie wyswietli kopiujesz do ustawian tematu odpowiedni kod
    h**p://www.weather.com/outlook/travel/local/PLXX0028?from=search_city
    <img src='http://siara.moon-station.us/images/signatures/2532798644039441935ad9.gif' border='0' alt='user posted image'>

  6. #25
    Dołączył
    Mar 2004
    Skąd
    42-600
    Postów
    91
    Wątków
    8
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    Dziekuje Miszcz-u

    Pozdrawiam

  7. #26
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Łomża
    Postów
    647
    Wątków
    18
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1
    <img src='http://siara.moon-station.us/images/signatures/2532798644039441935ad9.gif' border='0' alt='user posted image'>

  8. #27
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    Niechciało mi sie odpalić, ale już to jakoś niewiem jak zrobiłem, ale nie wiem czy to na Katowicach jest czy nie więc wipisalem w config tak może być
    Kod:
    # URL's to download weather data:
    
    url = 'http://www.weather.com/outlook/travel/local/PLXX0010?cc=*&dayf=5&prod=xoap&par=1003666583&key=4128909340a9b2fc'
    
    url_base_addr = 'http://www.weather.com/outlook/travel/local/'
    
    url_suffix = '?cc=*&dayf=5&prod=xoap&par=1003666583&key=4128909340a9b2fc'
    
    url_bbc_base_addr = 'http://www.bbc.co.uk/print/weather/5day.shtml?world='
    
    url_bbc_add_addr = '&print'
    hm... niby chodzi i pokazuje temperaturke itd, jak dałem na
    Find location on the weather.com i wpisałem Katowice to mi wywalil City found i na Find location BBC tak samo więc może mam ok hm...

    pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez suncez ; 29.10.2010 o 23:30

  9. #28
    Dołączył
    Mar 2004
    Skąd
    42-600
    Postów
    91
    Wątków
    8
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    Te wylogowywanie jest Łokropicne
    Dałem na chmurke i pisze katowice skacze z radości i ide popiwo...

    Pozdrawiam

  10. #29
    Dołączył
    Mar 2004
    Skąd
    Polska :]
    Postów
    16
    Wątków
    3
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    bs0/at/chrome.pl
    <a href='http://beworld.info' target='_blank'>Moja strona</a> || <a href='http://bs0dna.org' target='_blank'>http://bs0dna.org</a>

  11. #30
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Północny Wschód
    Postów
    796
    Wątków
    33
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1
    Można wiedzieć jak robicie przezroczysty pasek To jest superkaramba

Strona 3 z 22 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Jak Robicie Zrzuty Ekranu
    By klopsik in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 10.04.2005, 20:25
  2. Zmiana rozdzielczości ekranu w KDE
    By Borry in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 02.02.2004, 09:05
  3. Wygaszacze Ekranu
    By Anonymous in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 12.12.2003, 12:31

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •