Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
Zrzuty ekranu - Strona 3
Strona 3 z 22 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 219

Temat: Zrzuty ekranu

  1. #21
    Dołączył
    Mar 2004
    Postów
    4
    Wątków
    2
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    witam.

    Jestem Tu nowy, ale MDK mam juz od ponad roku
    to moj pierwszy linux i chyba ostatni

    moje pulpity mozecie znalesc na mojej stronie http://www.newjaqb.friko.pl/pulpit.html jak dobrze pamietam
    ostatni nie widniejacy na stronie:
    http://www.newjaqb.friko.pl/pulpit/ekran26.jpg

    w skrocie:
    Xfce4 i Gkrellm.
    Polecam Xfce4 bo jest leciutki i przyjemny dla oka
    -=]N.e.w.J.a.q.b[=-
    Mandrake Lover

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #22
    Dołączył
    Mar 2004
    Skąd
    42-600
    Postów
    91
    Wątków
    8
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    28
    Reputacja
    1
    Mam pytanko Miszcz-u jak zrobić pogode bo szukałem troche tam i tu i nie znalazłem, acha i jeszcze pogode lokalną jak by mozna, mi sie wydaje że tą pogodę sie dzierżawi z jakiegoś servera hm...

    Pozdrawiam

  4. #23
    Dołączył
    Jan 2004
    Skąd
    Kraków
    Wiek
    45
    Postów
    473
    Wątków
    33
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    -11
    Mam pytanko Miszcz-u jak zrobić pogode bo szukałem troche tam i tu i nie znalazłem, acha i jeszcze pogode lokalną jak by mozna, mi sie wydaje że tą pogodę sie dzierżawi z jakiegoś servera hm...

    Pozdrawiam
    zainstalij superkarambe, ściągnij temat liquid wather, skonfiguruj dla twojego najbliższego punktu i już masz
    #################
    Raku
    http://naskarpie.futuro.pl
    --------------------------------
    Athlon XP 2.6
    Gigabyte GA-7N400-L, 1 GB RAM TwinMos DualChanel, 120+80 GB HDD, SB Audigy, Gigabyte Radeon 9600Pro, LG Flatron 700P
    @ Gentoo

  5. #24
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Łomża
    Postów
    647
    Wątków
    18
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1
    Tutaj masz ten temat, musisz wejsc na strone www.weather.com i tam znalesc swoje miasto ktore jest najblizej ciebie
    Przykladowo szukam Warszawy, w "local forecast" wpisujesz "Warsaw" i wybiera ta Warszawe ktora ci odpowiada (czyli w Polsce ), a z adresu stronki ktora sie wyswietli kopiujesz do ustawian tematu odpowiedni kod
    h**p://www.weather.com/outlook/travel/local/PLXX0028?from=search_city
    <img src='http://siara.moon-station.us/images/signatures/2532798644039441935ad9.gif' border='0' alt='user posted image'>

  6. #25
    Dołączył
    Mar 2004
    Skąd
    42-600
    Postów
    91
    Wątków
    8
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    28
    Reputacja
    1
    Dziekuje Miszcz-u

    Pozdrawiam

  7. #26
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Łomża
    Postów
    647
    Wątków
    18
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1
    <img src='http://siara.moon-station.us/images/signatures/2532798644039441935ad9.gif' border='0' alt='user posted image'>

  8. #27
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    Niechciało mi sie odpalić, ale już to jakoś niewiem jak zrobiłem, ale nie wiem czy to na Katowicach jest czy nie więc wipisalem w config tak może być
    Kod:
    # URL's to download weather data:
    
    url = 'http://www.weather.com/outlook/travel/local/PLXX0010?cc=*&dayf=5&prod=xoap&par=1003666583&key=4128909340a9b2fc'
    
    url_base_addr = 'http://www.weather.com/outlook/travel/local/'
    
    url_suffix = '?cc=*&dayf=5&prod=xoap&par=1003666583&key=4128909340a9b2fc'
    
    url_bbc_base_addr = 'http://www.bbc.co.uk/print/weather/5day.shtml?world='
    
    url_bbc_add_addr = '&print'
    hm... niby chodzi i pokazuje temperaturke itd, jak dałem na
    Find location on the weather.com i wpisałem Katowice to mi wywalil City found i na Find location BBC tak samo więc może mam ok hm...

    pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez suncez ; 30.10.2010 o 00:30

  9. #28
    Dołączył
    Mar 2004
    Skąd
    42-600
    Postów
    91
    Wątków
    8
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    28
    Reputacja
    1
    Te wylogowywanie jest Łokropicne
    Dałem na chmurke i pisze katowice skacze z radości i ide popiwo...

    Pozdrawiam

  10. #29
    Dołączył
    Mar 2004
    Skąd
    Polska :]
    Postów
    16
    Wątków
    3
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    bs0/at/chrome.pl
    <a href='http://beworld.info' target='_blank'>Moja strona</a> || <a href='http://bs0dna.org' target='_blank'>http://bs0dna.org</a>

  11. #30
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Północny Wschód
    Postów
    796
    Wątków
    33
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1
    Można wiedzieć jak robicie przezroczysty pasek To jest superkaramba

Strona 3 z 22 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Jak Robicie Zrzuty Ekranu
    By klopsik in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 10.04.2005, 21:25
  2. Zmiana rozdzielczości ekranu w KDE
    By Borry in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 02.02.2004, 10:05
  3. Wygaszacze Ekranu
    By Anonymous in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 12.12.2003, 13:31

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •