Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
nie chce mi sie odpalic KDE :(
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: nie chce mi sie odpalic KDE :(

  1. #1
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Wroclaw
    Postów
    26
    Wątków
    7
    Siła Reputacji
    31
    Reputacja
    1

    nie chce mi sie odpalic KDE :(

    kurde wszystko chodzilo bez problemu poza siecia, wiec poprawilem co trzeba i mialo juz byc ok, rebootowalem system aby sie upewnic ze zainicjuje polaczenie na starcie i przy logowaniu wybieram tradycyjnie odpalenie kde i co widze? czerwony ekran dla roota i laduje sie kde... tyle ze trwa to juz dobre 15 minut ;-) dysk brzeczy jak oszalaly. ktos moze mi pomoc? nie mam pojecia co mozna z tym zrobic prosze :roll:
    ================
    Greets Droopy/Amorphis

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja







  3. #2
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    Spróbuj odpalić system bez x-ów, wpisz polecenie kde, zobacz jakie komunijkty się pojawią i napisz zwłaszcza te, które mówią o ewentualnych błedach.

  4. #3
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Wroclaw
    Postów
    26
    Wątków
    7
    Siła Reputacji
    31
    Reputacja
    1

    MDK 9.1 poszedl w kosz ;-)

    wrocilem do 8.0, dawno go nie widzialem, ale z tego co pamietam nie mialem tam takich problemow. jak tylko sie pojawia na pewno bede forwartowal bledy, dzieki.
    ================
    Greets Droopy/Amorphis

  5. #4
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    Mandrake 9.1 MA BARDZO DUŻE POTRZEBY SYSTEMOWE.
    Mi przy P600MHz, 64 Ram, 4MB video KDE nie chce wystartować (Mandrake 9.0 z KDE działało). Za to na innych menagerach ( u mnie Xfce) chodzi bardzo sprawnie.

  6. #5
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Wroclaw
    Postów
    26
    Wątków
    7
    Siła Reputacji
    31
    Reputacja
    1

    hmm

    Możliwe, tylko czy nie powinien sie wysypywac juz na wstepie? a on chodzil calkiem ok... do momentu pewnego reboota
    ================
    Greets Droopy/Amorphis

  7. #6
    Dołączył
    May 2003
    Skąd
    POLSKA
    Postów
    78
    Wątków
    3
    Siła Reputacji
    31
    Reputacja
    1

    A co by to było

    A co robiłeś przed tym dziwnym "pewnym momentem" , może coś w konfiguracji po****łeś tylk o tym nie wiesz
    Chomik Sierściuch - stary "chomik" na nowej drodze

  8. #7
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Wroclaw
    Postów
    26
    Wątków
    7
    Siła Reputacji
    31
    Reputacja
    1
    moze i cos po****lem... generalnie nic strasznego nie robilem... instalowalem apache... open ssl... nic w xach nie zmenialem w sensie konfiguracji czy czegos takiego... sprawdzalem pozniej jeszcze XFConf i wszystko bylo po staremu... nie mam pojecia... moze po prostu ta wersja nie jest jeszcze dopracowana... instaluje wlasnie 9.0 z nadzieja ze bedzie lepiej po updacie... zobaczymy :-D
    ================
    Greets Droopy/Amorphis

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Jdk1.5.0 - Nie Chce Dzialac...
    By insane in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 15.11.2004, 23:55
  2. Mdk Po Miesiacu Chce Haslo Roota!`
    By gariz in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 29.08.2004, 19:20
  3. Ja chce Linuxa !!!!
    By Anonymous in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 18.06.2004, 07:30
  4. Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 23.12.2003, 12:20

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •