Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
nie chce mi sie odpalic KDE :(
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: nie chce mi sie odpalic KDE :(

  1. #1
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Wroclaw
    Postów
    26
    Wątków
    7
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1

    nie chce mi sie odpalic KDE :(

    kurde wszystko chodzilo bez problemu poza siecia, wiec poprawilem co trzeba i mialo juz byc ok, rebootowalem system aby sie upewnic ze zainicjuje polaczenie na starcie i przy logowaniu wybieram tradycyjnie odpalenie kde i co widze? czerwony ekran dla roota i laduje sie kde... tyle ze trwa to juz dobre 15 minut ;-) dysk brzeczy jak oszalaly. ktos moze mi pomoc? nie mam pojecia co mozna z tym zrobic prosze :roll:
    ================
    Greets Droopy/Amorphis

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    Spróbuj odpalić system bez x-ów, wpisz polecenie kde, zobacz jakie komunijkty się pojawią i napisz zwłaszcza te, które mówią o ewentualnych błedach.

  4. #3
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Wroclaw
    Postów
    26
    Wątków
    7
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1

    MDK 9.1 poszedl w kosz ;-)

    wrocilem do 8.0, dawno go nie widzialem, ale z tego co pamietam nie mialem tam takich problemow. jak tylko sie pojawia na pewno bede forwartowal bledy, dzieki.
    ================
    Greets Droopy/Amorphis

  5. #4
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    Mandrake 9.1 MA BARDZO DUŻE POTRZEBY SYSTEMOWE.
    Mi przy P600MHz, 64 Ram, 4MB video KDE nie chce wystartować (Mandrake 9.0 z KDE działało). Za to na innych menagerach ( u mnie Xfce) chodzi bardzo sprawnie.

  6. #5
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Wroclaw
    Postów
    26
    Wątków
    7
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1

    hmm

    Możliwe, tylko czy nie powinien sie wysypywac juz na wstepie? a on chodzil calkiem ok... do momentu pewnego reboota
    ================
    Greets Droopy/Amorphis

  7. #6
    Dołączył
    May 2003
    Skąd
    POLSKA
    Postów
    78
    Wątków
    3
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1

    A co by to było

    A co robiłeś przed tym dziwnym "pewnym momentem" , może coś w konfiguracji po****łeś tylk o tym nie wiesz
    Chomik Sierściuch - stary "chomik" na nowej drodze

  8. #7
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Wroclaw
    Postów
    26
    Wątków
    7
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    moze i cos po****lem... generalnie nic strasznego nie robilem... instalowalem apache... open ssl... nic w xach nie zmenialem w sensie konfiguracji czy czegos takiego... sprawdzalem pozniej jeszcze XFConf i wszystko bylo po staremu... nie mam pojecia... moze po prostu ta wersja nie jest jeszcze dopracowana... instaluje wlasnie 9.0 z nadzieja ze bedzie lepiej po updacie... zobaczymy :-D
    ================
    Greets Droopy/Amorphis

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Jdk1.5.0 - Nie Chce Dzialac...
    By insane in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 16.11.2004, 00:55
  2. Mdk Po Miesiacu Chce Haslo Roota!`
    By gariz in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 29.08.2004, 20:20
  3. Ja chce Linuxa !!!!
    By Anonymous in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 18.06.2004, 08:30
  4. Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 23.12.2003, 13:20

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •